Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nii nagu Luciano Spalletti lootis/arvas, said Roomlased enda vastaseks AC Milani, teises poolfinaalis kohtuvad Inter ja Sampdoria.
Mängud on siis:
24 Jaanuaril:
Sampdoria - Inter
Kas Tottil on üldiselt midagi seal peas väga väga viltu või? Saada esiteks eriti loll punane ja siis oma treeneribrigaadist teda rahustama tulnud mees pikali tõugata... No ma ei tea. Väga kahtlane noormees.
Kas Tottil on üldiselt midagi seal peas väga väga viltu või? Saada esiteks eriti loll punane ja siis oma treeneribrigaadist teda rahustama tulnud mees pikali tõugata... No ma ei tea. Väga kahtlane noormees.
Staar ju. Eks "kõva mees" ikka arvab, et tal selline õigus on.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Tunded on osa sellest, mis inimsuhteid rikastab ja nad meeldivaks teeb. Kirg ja uhkus, siirus, ägedus, pettumus ja viha annavad teada, et me oleme elus. Noh ju siis tunded ei mahtunud enam ära ja tekitasid sellise reaktsiooni mille pärast saab mõned mängud vahele jätta.
tiitel on jah suht interi oma.......romal pole enam pussugi siin teha........
Ja sellist õige jalgpalluri käitumist ootan ma tottilt ka Itaalia koondise ridades.......väga kõva mees...........jutumärgid unistasin panna....sry
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
tiitel on jah suht interi oma.......romal pole enam pussugi siin teha........
Ja sellist õige jalgpalluri käitumist ootan ma tottilt ka Itaalia koondise ridades.......väga kõva mees...........jutumärgid unistasin panna....sry
...........laziol on veel vähem pussu teha tiitli koha pealt........................Totti võib vahest oma käitumisega peppu kukkuda...............aga äss mängija on ta ikkagi................mul polnudki jutumärke vaja.........
pole väitnudki et Lazio see aasta scudettot võitma oleks tulnudki........põhieesmärk oli miinusest välja tulla ja momendil on olukord oodatust palju parem........CL koht on täita reaalne.......totti on iga aasta kõiki karikaid lubanud tasku pista........mis on alati ka õnnestunud..........unustasin õnnesunule panna jutumärgid sry..............riomaaaaaaaaaaaaaaa
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
jap kuigi tunnen roma vastu sama palju viha kui milani ja interi vastu on mul ääretult hea meel et Rooma jalgpalliklubid näitavad head taset ja kui mõlemad lõpetavad esinelikus siis on hooaeg olnud mõlemale edukas..........eriti kui vaadata mõlema rahalist seisu.........ehk raha mida niigi vähe on hästi ära kasutatud........mitte et ostame mehi kuni õige punt koos on (intermerda-milanmerda)
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar