Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pizarro viis siis meid edasi järgmisse ringi. Wilhelmsson tegi kaasa terve mängu!!

Ave Pizzarro, Forza Roma

Kommentaar

Nii nagu Luciano Spalletti lootis/arvas, said Roomlased enda vastaseks AC Milani, teises poolfinaalis kohtuvad Inter ja Sampdoria.
      Mängud on siis:
      24 Jaanuaril:
      Sampdoria - Inter

25 Jaanuaril:
      Milan - Roma

31 Jaanuaril:
      Roma - Milan

1 Veebruaril:
      Inter - Sampdoria

Kommentaar

Kas Tottil on üldiselt midagi seal peas väga väga viltu või? Saada esiteks eriti loll punane ja siis oma treeneribrigaadist teda rahustama tulnud mees pikali tõugata... No ma ei tea. Väga kahtlane noormees.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          Kas Tottil on üldiselt midagi seal peas väga väga viltu või? Saada esiteks eriti loll punane ja siis oma treeneribrigaadist teda rahustama tulnud mees pikali tõugata... No ma ei tea. Väga kahtlane noormees.
          Staar ju. Eks "kõva mees" ikka arvab, et tal selline õigus on.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Livorno 1 - 1 Roma

22' (1pa) Luccarelli viib penaltist Livorno juhtima 1 - 0
            29' (2pa) Goaaaaaaaal, Totti viigistab seisu 1 - 1

Hoiatused: Filippini (liv), Kuffour (liv), Taddei (rom), Pasquale (liv) Wilhelmsson (rom) ja Galante (liv).
            Eemaldamised: Totti (rom).

Tunded on osa sellest, mis inimsuhteid rikastab ja nad meeldivaks teeb. Kirg ja uhkus, siirus, ägedus, pettumus ja viha annavad teada, et me oleme elus. Noh ju siis tunded ei mahtunud enam ära ja tekitasid sellise reaktsiooni mille pärast saab mõned mängud vahele jätta.

Krt, Inter venitas jälle vahet suuremaks.

Kommentaar

Tiitel on juba ammu Interi oma ma usun, eks Roma on neid punkte ka kinkinud nagu ma ei tea mida...

Kommentaar

eks need kinkimised on nagu nad on...pooled neist on kohtunik kinkinud. Aga peab siis lootma, et Inter 3 Copat järjest kinni ei pane.

Kommentaar

Coppa Italia

Milan 2 - 2 Roma

4' (1PA) Oliveira viib Milani juhtima 1 - 0
                  23' (1PA) Inzaghi suurendab Milani edu 2 - 0
                  29' (1PA) Perrotta toob Roma mängu tagasi 2 - 1
                  39' (1PA) Pizarro seab viigi jalule 2 - 2

Forza Roma

Kommentaar

tiitel on jah suht interi oma.......romal pole enam pussugi siin teha........
                    Ja sellist õige jalgpalluri käitumist ootan ma tottilt ka Itaalia koondise ridades.......väga kõva mees...........jutumärgid unistasin panna....sry
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.
                    2.Money talks bullshit(totti) walks.
                    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                      tiitel on jah suht interi oma.......romal pole enam pussugi siin teha........
                      Ja sellist õige jalgpalluri käitumist ootan ma tottilt ka Itaalia koondise ridades.......väga kõva mees...........jutumärgid unistasin panna....sry

...........laziol on veel vähem pussu teha tiitli koha pealt........................Totti võib vahest oma käitumisega peppu kukkuda...............aga äss mängija on ta ikkagi................mul polnudki jutumärke vaja.........

Kommentaar

Video paljuräägitud Totti olukorrast:

kommentaare pole vaja. Igaüks näeb ise mis toimus

Kommentaar

pole väitnudki et Lazio see aasta scudettot võitma oleks tulnudki........põhieesmärk oli miinusest välja tulla ja momendil on olukord oodatust palju parem........CL koht on täita reaalne.......totti on iga aasta kõiki karikaid lubanud tasku pista........mis on alati ka õnnestunud..........unustasin õnnesunule panna jutumärgid sry..............riomaaaaaaaaaaaaaaa
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

0-3 Palermo vastu...........super
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

kõva tulemus jah...Roma suurendas vahet Palermoga ja Lazio rühib Meistrite Liiga koha poole

Kommentaar

jap kuigi tunnen roma vastu sama palju viha kui milani ja interi vastu on mul ääretult hea meel et Rooma jalgpalliklubid näitavad head taset ja kui mõlemad lõpetavad esinelikus siis on hooaeg olnud mõlemale edukas..........eriti kui vaadata mõlema rahalist seisu.........ehk raha mida niigi vähe on hästi ära kasutatud........mitte et ostame mehi kuni õige punt koos on (intermerda-milanmerda)
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X