Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Parim Riomma Lazio fann keda kunagi nähtud on Vaata postitust
    Totti tõenäosus Itaalia koondise eest mängida on sama suur kui mängida Lazios ehk 0%
    Totti suure tõenäosusega mängib ikka 2008EM finaalturniiril.

Algselt postitas Uuu Inteligentseim Riomma Lazio fänn keda kunagi nähtud on Vaata postitust
    Kui siin toodi välja riomma parimaid mehi siis tooks ka välja mõne silmapaistnud Lazio mängumehe.
    CL kohast ollaks maas 4 punktiga.
    FORZA LAZIO!!!!!
    jäi arusaamatuks milline neist siis see parim mängija kohe oli keda sa esile tõstsid? ka CL või Forza?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Nii niii mehed. Keegi mäletab eelmise hooaja Märtsi, kus Roma ilma Tottita mängis ja sellest perioodist ka võitude rekord sündis (9 järjestikust võitu vist oli)...Niiet ei ole midagi nii et liiga palju sõltub...
      Võitude rekord oli 11 ja nendest mängudest osales Totti üheksal. Ilma Tottita mängiti 11 mängu ja nendes koguti vaid 4 võitu (kaasaarvatud mäng, kus staar vigastada sai).

Minul tekib küsimus, kas on mõtet mängu üles ehitada mängijale, kes poolvigane ning mittepiisavas vormis? Järjekordne CL kaotus väga hambutu rünnaku tõttu peaks Spalettile üsna kõvasti mõtlemisainet pakkuma. Hoolimata sellest, et Valencial mingit vajadust pingutada pole, võivad nad Roma elu Olimpicol üsna ebamugavaks teha.
      Miks mängib number 10 Totti Romas tipuründaja kohal?
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Ootan kolmandata positiivset tulemust Ascoli vastu......Forza Lazio!!!! Liveranit asendav Mauri saab väga hästi hakkama
        Mauri on tubli olnud. Mina ootan temalt järjekordseid väravaid
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma ootan et Toni tabeli tipus püsiks....isegi siis kui Florent veel tabeli alumises osas on
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

väike näpukas sattus sisse....cannumann tea et riomma=roma ja Totti= Tottina
            Hoiame Valenciale pöialt et siis järgmine nädal lugeda midagi sellist:
            Tottina: We have learned from our misatkes and next year we are gonna win all the cups in the world.........Depeche Mode-Dream on
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
              Minul tekib küsimus, kas on mõtet mängu üles ehitada mängijale, kes poolvigane ning mittepiisavas vormis?
              Totti vorm on juba väga korralik kui sa mänge näinud oled. Ja praegu asi põhimõtteliselt töötab kui üksikud mängud välja jätta.

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
              Miks mängib number 10 Totti Romas tipuründaja kohal?
              Sest Montella pole piisavalt täkk et tervet mängu kaasa teha. Ja Vucinic ka alles vormi tõusmas...
              Ise ma ei nimetaks teda tipuründajaks. Pigem mängitakse ilma tipuründajata 4-3-3 süsteemi. Ise loodan et jaanuaris hangitakse Iaquinta. Totti+Iaquinta oleks väga kõva sõna rünnakul.

Kommentaar

Inteligentseim?
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Kuule Ina saabumist kohe kindlasti ei juhtu....vb Viikmäe nõustub paycutiga ja liitub AS riommaga jaanuaris.
                  ahhhahahahahahahaahahhaha panin killu maha.....
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Totti vorm on juba väga korralik kui sa mänge näinud oled. Ja praegu asi põhimõtteliselt töötab kui üksikud mängud välja jätta.

Sest Montella pole piisavalt täkk et tervet mängu kaasa teha. Ja Vucinic ka alles vormi tõusmas...
                    Ise ma ei nimetaks teda tipuründajaks. Pigem mängitakse ilma tipuründajata 4-3-3 süsteemi. Ise loodan et jaanuaris hangitakse Iaquinta. Totti+Iaquinta oleks väga kõva sõna rünnakul.

Kas sel Iaquinta värbamisel on tõepõhi all?
                    MU FCUK

Kommentaar

Algselt postitas Neevitser Vaata postitust
                      Kas sel Iaquinta värbamisel on tõepõhi all?
                      Suvel juba käisid kõlakad. Ja Spalletti pidevalt toonitanud, et tahaks teda Romasse. Igatahes jutud liiguvad aga Iaquinta pole ainus nimi...

Kommentaar

Ma ei räägi hetkemängudest. Pean silmas pigem haledaid kohtumisi Reggina, Atalanta, Chievo ja Ascoli vastu. Tagantjärgi kommentaar on ju olnud, et Totti oli poolvigane, mistõttu tüüp ju väidetavalt ka koondisemängudest loobus.
                        Hetkepilt on ju ilus ja näe küll põhjust Totti tegemiste või tegematuste üle jonnida

Ja Montella pole piisavalt täkk juba eelmisest hooajast saadik
                        Natuke naljakas oli vaadata eelmise liigamängu ülesrivistust, kus number 9 number 10 taga, kuigi üldjuhul on 9 just kõige kõrgemal asuv mängija (klubides pole see muidugi reegel, aga enamalt jaolt kipub see siiski nii olema). Vähemalt Eurosport paigutas pildi järgi Totti just tipuründaja positsioonile ja Montella tema taha nr 10 kohale. Kas tõesti pole Romal ühtegi piisavalt täkku ründajat, et ründav poolkaitsja Totti ainult võimeline seda kohta mängima?

Kommentaar

see eurospordi skeem tuli vast sellest, et Montella vahetati Perrotta esmele sisse kes ründavat poolkaitsjat mängit. Tegelikkuses oli Montella loomulikult tipuründaja.

KAs Romal on piisavalt häid ründajaid? No Montella on nagu on, vahepeal paneb väga normaalselt, eriti siis kui lahtine mäng on ja ta tsoonidesse spurtida saab. Vucinic kahjks on väga vähe mängida saanud, harilikult mingi 10 min mängu lõpus ja siis pole midagi ära teinud. Väravat ta pole minu teada kirja saanud, aga mõned head liigutused on teinud. Igatahes ise pooldaksin skeemi, kus Totti mängib teise ründaja taga, aga kui tulemused head siis olgu skeem milline tahes.
                          -------------------------
                          Ahjaaa nende numbrite ja asetuste kohta veel niipalju, et kui ma ei eksi, siis Arsenali Gallas mängib nr 10 all ja Chelsea Boulakhruz (vms, sry kirjapilt), miskine saamatu äärekaitsja, on nr 9

Kommentaar

Sampdoria 2-4 Roma

Totti 13, 74 (R), Volpi 14 (S), Perrotta 33 (R), Panucci 44 (R), Flachi pen 91(S)
                            Väravate lingid ka siis: http://www.toofiles.com/en/oip/video...m-asr-1st.html (see siis esimese poolaja väravate lingid)
                            Totti supper koll ka siis veel http://www.youtube.com/watch?v=3zn_sEFNXdA ja flachi pennal: http://s1.upload.sc/request/c0203c6b...d707ebee517ac8

Sampdoria: Berti; Maggio, Sala, Falcone, Zenoni; Palombo, Volpi, Parola, Delvecchio (Olivera 46); Quagliarella (Flachi 28), Bonazzoli (Bazzani 59)

Roma: Doni; Cassetti, Mexes, Chivu, Panucci (Vucinic 88); Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta (Rosi 81), Mancini; Totti (Montella 80)

Forza Roma!!!
                            Last edited by J.R.I.M; 26.11.06, 23:05. Põhjus: Lingid ei töödanud

Kommentaar

NU Fiorentina vastu tuleb vähemalt viigipunkt päästa....Võit Viola üle oleks midagi vägevat ennem derbyr merdaga.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Derby riomma merdaga tuleb midagi väga põnevat...mõlemad roma klubid mängivad head mängu.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X