Und pole küll kuskilt näha......vendetta ega sa laziofeveris ei käi?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Laziofeveri live chatis on päris hea närve rahustada peale sellist jama. Krt see pole võimalik....3 punkti olid ilusasti käes...
Eliseu ja Cruz tuleb koos Cribariga jaanuaris minema saata.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Ma isegi mõtlesin endamisi, kuskil 70nda minuti kandis, et Bizzarri on kuidagi ebakindel, et huvitav otsus Muslerale puhkust anda, ilmselt oli lihtsalt vaja talle mänguaega anda, et nii hea keeper blabla... Musleraga poleks seda esimest väravat tulnud jne. Mida enam sellele mõelda, seda müstilisemaks see tulemus minu jaoks läheb... vaatasin just eelmine nv Rapid-Salzburgi mängu ja pärast seda tundus, et ainuke mure on vasturünnakud, milleks Stevens neid treeninud on aga 2 täielikku käkki oma kastis? Rapid muide võitis täna kodus HSV'd 3-0, väga nõrk lohutus muidugi... Aga see natuke ikka vihjab liigsele enesekindlusele ''madalama tasemega austria liiga'' suhtes.
Kommentaar
-
Cribaril on küll kurb õhtupoolik....aga eks Balla on ka omamoodi süüdi.
Muslera peab väravas olema. Foggia on midagi väga erilist ja see eriline mängija peab algkoosseisus olema. Üks mu lemmikutest Meghni igatahes mängis täna hästi....Eliseu on täielik luuser....Meghni tehnika on müstiline...loodan, et vigastused taanduvad ja mees saab korralikult sisse elada.
Nädalavahetusel TULEB catania läbi peksta ja uuesti võitma hakata.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Vaatasin ka huviga Meghnit, polegi vist teda nii pikalt mängimas näinud (miski 70 minutit?) Minu arvamus temast on, et kasu on siis kui saab korralikult teistega kokku mängida. Tehnika on tõesti suurepärane ja tegemist on ilmselt parima söödu+platsinägemisega mängijaga lazios hetkel. Samas need tema parimad asjad ei toonud eriti tulemust täna, sest teised ei osanud piisavalt tema mängu ette näha. Ideaalis võiks tal olla samasugune klapp ründajatega nagu oli Pandev+Rocchi<Mauri tippvormis, see kolmik mõistis üksteise mängu millisekundite jooksul ja oli tõesti hea vaadata kuidas paari kiire sööduga harutati kogu kaitseliin algosakesteksJa Mauriga võrreldes on Meghni arsenal palju mitmekesisem.. eriti hästi paistis talle meeldivat kiiret seina mängida ja pikka palli vabasse kohta anda, asi mida hetkel hädasti puudu jääb, Zarate on super palli hoidmises kaitsjate vastu aga mõelda vaid kui talle keegi iga mäng suudaks paar-kolm korda passiga ainult väravavahi vastu mängida, täpselt nurka või posti kõrvale suudab ta peaaegu igast positsioonist tulistada kui kaitsest vaba
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKuule näe, kulla naabrimees cannuman, sul on koer jälle ketist lahti. Pane kurask kinni, enne kui jõuab kuskil pahandust teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsina oled mode. Tee midagil. Juba enne cunti ei kannatanud siin eriti käia ja nüüd on puhta putsis. Pean vist Sampdoria särgi ostma kui nii edasi läheb.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSalzburg...tead kohe selline naeratus tuleb näole, ilus kõla....Salzburg
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustNo nii huumoriga olen ma ise sama mõelnud - et ostaks Sampdoria särgi, aga kahjuks olen ma As Roma kuni surmani, ainult ei uskunud et nad ennem mind surra kavatsevad. Samas olen ma 04/05 hooaja üleeland, hullemaks ikka ei lähe ju. Ainuke true hardcore Roma fanaatik Eestis!
Kommentaar
-
Vähemalt me ei kaotanud kodus.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar