Mõlemad saavad küsida, et: "Tead mitu km ***** ma olen pidanud imema, et nii kaugele jõuda?" ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustMõlemad oskavad oma emakeelt paremini kui sina?
Kommentaar
-
Paraku täna ei saa rahule jääda Ranieri otsusega Totti väljavõtta ja Borriello sisse lükata!Peale seda kui Totti lahkus, ilmselgelt oli vana hämmingus ja pärast oli näha kuidas vana kirus ja nägi kuidas Roma jälle lõpu käest annab.Pärast Totti väljavahetamist selgelt enam ei toiminud miski "aju" promootor oli kadunud, meelde jäid vaid kergelt võidetud ja raskemalt võidetud pallid, mis sama lihtsalt vastastele kingit, õnneks ei osanud ka juve täna nende lihtsate pallidega suurt peale hakata.
Rosi pressis peale oma sissetulekut ainult tühja oma äärelt, kust ei tulnud apsull jätku juve nägi selle juba ette ja surus ääre kinni, tühja jooksid kõik need tema sööstud sealt, mõtetu aeg kadus sinna, vana lihtsalt lõi palli 20 m ette ja siis mõtles, et teeb 2-3 juve mehele ärahale
Simplicio oli täna mees keda oleks tahtnud kohe teise poolaja alguses väljavahetada see väike härjapõlvlane ka ei suutnud enam teisel poolajal millegiga hiilata, vist oli suht väsinud ja aint kaotas palle ja mitte midagi loogilist sealt ei tulnud!
Vuci oli suth hädine Borriello ei suutnud vahetusest mitte mingit elavnemist tuua.Menez on kohati geniaalne , kuid mingit stabiilset vana vist ei tule temast kunagi, ei suuda ta kindlakäeliselt dirigeerida söödud on ka tal siiski suht ebatäpsed ja üldse roomlaste söödud peale väljavahetamist ründetsoonis ei toiminud, pigem vaadata hämmeldunult, kus on TOTTI!!! Aga Totti oli juba pingil, hällipäise nuku poolt subsiiditud.
Täna pakuti meile alguses suht kandikul võitu, aga me ei soovinud seda ja nüüd peame tänama, et viiki tuli, sest lõpp vajus meil tavapäraselt ära nagu ikka, kingiti initsiatiiv lihtsalt ära, hea et pennut veel ei antud kastis toore pela eest.
Juve tegi sellise neile omase pela see hooaeg, ega meiegi tase kõrgem pole.Viik ei vii kumbagi kõrgemale, aga ehk oli see ainuõige lahend.
Kiidaks täna eriliselt Mexest, kes tegi Superpela! Vuci polnud sõiduvees paraku täna
Ja need kes käivad siin Tottit laimamas ja üldse oma lõualuusid kole palju laksutavad tühja siin on ühed parajad seapõrsa piisonid.Kuradi ega te suurt muud ei teagi temast kui seda, et ta kuskil sülitas või kees natuke üle ja kogu moos, te kuradi haledad kuivikud ei ole viitsinud ennast sellega kurssi viia, mis mees ta tegelikult on ,palju ta vanus on , palju ta kolle löönud on, kui hea assistija ta on, 100 korda suurem tegelane kui teie poolpauk piidrid siin , kes käivad siin oma peeru salvestamas.
Enamik Itaalia vutispetsialiste ja treenereid on teda nimetanud viimaste aastate itaalia vuti pärliks imelapseks, sellised on ehk veel Del Piero ja Pirlo, hetkel selliseid talente sellise nö mänguehitaja positsioonil ehk ei olegi.
Vanus teeb kõigi mängijatega oma töö, Totti jalad ehk ei võta enam endistviisi aga geniaalsus peas on alles ja jäsemed talitlevad ja pall liigub sellejärgi!
Ja ma ei tea igasugused vihjed daivimisele ja eidendusele, nagu "piss off"
kui teid töödeldakse ja sa pead enamuse oma karjäärist valusalt oma koduklubi kaotusi jälgima, kuidas jälle scudettost ilma jäädakse pingi pealt, kuna mingi pelmeen suutis jälle sulle jalad ees sisse lennata.See on üks paras talendiraiskamine.Ma arvan, et mingilt maalt viskaks iga ühel üle kui pidevalt mingid vanad sind ahistavad.
Ma olen uhke, et Romal on selline kapten ja tõelise südamega mängija, veel esindab oma kodulinna ja on muutnud niipalju selle klubi nägu ja positsiooni.Ei ole mingi kabujalakene, kes leiab, et ooo Real on über super klubi, kelle tegelik sisu ongi suur rahakott ja suured persepaunad.Kui Reali on suureks teinud nende mängijad, kes on ostetud sisse, siis Roma on kuulsaks teinud just klubi ise ajalugu ja enda sigitatud kodulinnapojad.sigpic
Kommentaar
-
Tere kallid lazialid ja "kallid" riomanistad.
Ei surnud omaarust pole.
Kuid oli vahepeal palju tegemist. Ootamatult tuli mul ennem derbyt Rooma sõita, et osaleda Uuu Eesti peakontori laiendusprojektide koostamisel ning ka uue staadioni ehituse aruteludel. Ning selle käigus ei jäänud mul absoluutselt aega kalli Lazio mängude jälgimiseks. Teadsin vaid, et Laziol mäng kahe Itaalia kääbusklubiga. Kartsin juba ennem, et meil tekib probleeme just relegation tsoonis võitlejate vastu. Kahjuks nii ka läks. Cesena kaotus läks muidugi Reja lolluse taha. 5 põhivenda ei võeta ära...commmooon.
Kuid andestan pärast tänast sest kõik oli suurepärane. Eriti just MAUROOOOOOOOOOOOOO pärast. Daje Lazio!!!!
Igatahes pean kohe õhtusöögile minema. Kes mängu nägi sai isegi aru, et Lotitol ja Tarel oli tuli takus peale lõpuvilet. Sest just nemad, Simone Inzaghi, Fabrizio Ravanelli ja Massimo Moratti tulid eralennukiga otse Eesti, et panna Uuu peakontorile nurgakivi. Kõik on sujunud hästi ja kohe hakkabki õhtusöök Lazio koorekihiga(ja Interi patrooniga) siinsamas Eestis Sagadi mõisa peahoones.
Moratti siis hoiab pöialt Laziole kuna isegi rioma vastu äraostetud kohtunikud pole takistanud Laziot liidrikohast loobuma. Anti siis täna lubadus, et Inter pekasb ilani, et teha teene tagasi eelmise aasta eest, kui Interile võit annetati.
Cheers!!!!!!!!!!FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Vaatasime suures saalis jalgpalli kogu seltskonnaga. Kui poole mängu ajal läks härra Moratti kusele ja never returned.....tnx a ot loser. Väidetavalt oli taksoga Tallinna tõmmanud. Mõttetu vend mõttetu interiga.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustHea uudis hundid....de rossi lahkus vigaselt väljakult ja minutid hiljem tuli 1-1
Üks pussy vähemsigpic
Kommentaar
-
Kuulge pedekad. Ledesma sai oma esimese koondisekutse....mis ta pidi teie arvates hattricki tegema? Saab veel proovia. Ja paljud olid eile alla keskmise....eriti veel kui nad mängivad mingit mõttetut sõbrakat. Mauri sai 4. järjestikuse koondisekutse. Kindlasti saab ka järgmise. Lazio on liiga tipus ja kindlasti tänu neile kahele. Kui natuke lugesite ja nägite siis Prandelli taktika oli meeste suhtes võssa pandud.
Igatahes de pussy on out ja chivu ka....thats nice.
Ja on vaid aja küsimus, kui Floccari saab kutse. Või unistate tottina tulekust?
MERDA FUCKING RIOMMADaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas olll Vaata postitustneljapäeval pakutakse siis jälle üht karikamängu
juba kell 19 , vastaseks üks Albinoleffe - viitsigi uurida kes nad on
viimasest mängust Parma vastu jäi meelde paraku suur hulk lihtsaid sööduvigu
n-ö tehniline praak
Serie B mansa, muud ei midagi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar