Udinese sai juba meistrite liigasse. Mis teil Interile pakkuda on, et nad meelega kaotaks teile? Oleks vastupidine seis ja interil vaja hädasti võitu, oleks Zarate pistiseks, aga teil ple sittagi neile anda (okei Leedu koer "olen sama hea kui Piiroja" on teil) aga Inetril Rumeeniast üks sitakott juba olemas. Inter saab täna linnarivaali purustamsiest indu juurde ja annab teile ,As Rooma kaksikvennale, mõnuga tala. Viigi viimasest voorust saab Udinese 9 mehega ka kätte.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Miks sa nii kindel selles oled, et pudinese on võitnud? Nutella peale saab loota küll. Rubentuss kahjuks oma tiitli sai tänasega...vaevalt enam milan enam midagi teebluuserid.
Klosel vaja templit ennem Saksa esindamist ja vaese interi vastu skoorimine sobib hästi.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMiks sa nii kindel selles oled, et pudinese on võitnud? Nutella peale saab loota küll. Rubentuss kahjuks oma tiitli sai tänasega...vaevalt enam milan enam midagi teebluuserid.
Klosel vaja templit ennem Saksa esindamist ja vaese interi vastu skoorimine sobib hästi.
Kuhu küll kõik tiitlid jäid,
mis on neist nüüd saanud?
Kuhu küll kõik transferid jäid?
Kaob kiirelt aeg...
Kuhu küll kõik euroopa liiga kohad jäid?
Kotkad olympicole linnusita tõid.
Mil' ükskord mõistad sa?
Mil' ükskord mõistad sa!
Kuhu küll kõik tiitlid jäid,
mis on neist nüüd saanud?
Kuhu küll kõik nazio neiud jäid?
Kaob kiirelt aeg...
Kuhu küll kõik CL kohad jäid?
Seeliku leidis iga neid.
Mil' ükskord mõistad sa?
Mil' ükskord mõistad sa!
Kuhu küll puma särgid jäid?
Lotidiot Macrone prügisärgid tõi.
Kaob kiirelt aeg...
MIL ÜKSKORD MÕISTAD SA?
MIL ÜKSKORD MÕISTAD SAAAAAAAAAAAAAA??!!!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitust2L Bockide läbimüük saab väikse tõusu osaliseks...üks koll on teiega ühte paati hüpanud nagu näha...ilusati limpsimist."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Muidugi ma märkasin ammu, et sa piilud ja vaikselt kurameerisid Bockypoistega, aga su viimane postitus näitas, et oled ennast totaalselt pühendanud nende suurte õllede demineerimisele...aga edu rohkem juustukotte Bocky mürske demineerimas tähendab turvalisemat keskkonda meile kõigileDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Hea meel kohe , et 800 post läheb UUle, tuletamaks meelde tema hooaja keskpaiga hüüdeid, et Juve on meil kohe käes, Lazio samahästi kui CL - is ja kõik joovad bocky.
Toonitan taas - selle naljaga ei maksa CL ronidagi !!! Euroopa liigas läbi sitasõela alagrupist edasipääsu vb küll, kuid siis on jälle see keiss, et Euroopa liiga absoluutne tippklass teid karvututeks tihasteks taob.
Nagu vana dinosaurus armastab küsida : Lazio Merda o Merda Lazio ?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMuidugi ma märkasin ammu, et sa piilud ja vaikselt kurameerisid Bockypoistega, aga su viimane postitus näitas, et oled ennast totaalselt pühendanud nende suurte õllede demineerimisele...aga edu rohkem juustukotte Bocky mürske demineerimas tähendab turvalisemat keskkonda meile kõigile
Seal on väike salmikene viisijupikene ootamas, mis sind prussakat ehk natukenegi mõtlema paneb, kuidas asjad tegelikult on, meie võime ju mürske demineerida, kuid ma südamest loodan, et järgmine aasta demineerib Serie B teid.
Siis tõesti ehk võite oma säästuprojekti õnnestumisest rääkida ja rääkida ka sellest kuidas te Euroopa mängud kuskil koolistaadionil mööda saadate, Coni lõi teid minema juba, nahhui saatis, teid ei salli lihtsalt mitte keegi, prussakad olete, minge elage ja toituge õpilas ühiselamu kartulikoorte ja muudest sihvkakoorte jäänukitest, kuid Serie A ei ole koht, kus 11 vanurit käivad peale sauna staadionil õlut joomas.
Miks ma juba ei näe Lazio teemas Officiale,kuidas Pedersonid ja Honda põrnikad põrisevad Nazio tänavatel nagu kevadise motohooaja nahkpükstes kormoranid???
Kas Pederson leidis omale Tiit Madissoni stiilis elamise pealinnas ? Ja vinnutatud seakints ripub lühtrina lae all?sigpic
Kommentaar
-
Tiit on teie suu toetaja. Tal pole raha, kodu ja ta otsib süüa prügikastidest, AGA ta on rõõmus JA ta on kindel, et uuel aastal läheb paremini. Teie mentaliteediga ju täitsa sarnane, mis?
Atletico on lihtsalt üks mudaliiga juustukott...teda panen tähele siis, kui mudane tuju on.
Aga teie Bockkerid...ma ei saa aru mida teie siis üldse mölisete Lazio kallal? Teist hooaega järjest lõpetame teie ees. Euroopa mudaliigas ei jäänud häbisse (0,5) ja siiski loodan, et Vincenco ex-rioma toob CL ENDALE.
Nind mis puutub Edersonisse ja Hondasse siis kõik on lahtine. Selles mõttes, et Ederson liitub nagunii. Aga Hondast ma ei tea...vb seksib sibulatega veel, ennem, kui teile derbys väravaid kütma tuleb.
Teil on ka CL võimalus...rube jääb moggicalciopoliga vaheleSerie-B)....milan kasutas ühte regamata mängijat ja saab -20 punkti(sellest vist ei piisa teie taha langemseks, aga vahet pole) siis Lazio ostis ka kohtinkke täiega(Serie-B) ning Pedenese avastab, et nende taga on nii super-hüper klubi nimega Printer ja lahkub liigast. Oot olete siis juba esimene?Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Täna siis AS Roma geniaalsel, noorel, suurima potentsiaaliga peatreeneril tähtis päev- nimelt sünnipäev!!!
42 eluaastat siis kukkus mehepojal, seega eeldan, et ka kogemust ja elutarkust kukkus, sai isand veelgi küpsemaks!
Aitäh imelilusa ja õnnestunud hooaja eest, loodetavasti järgmine hooaeg tuleb veelgi täiuslikum ja emotsioonide rohkem!!!
Paar stiilinäidet ka siis:
Forza Roma!!!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Balian47 Vaata postitustMina samuti loodan, et Luis Enrique jääb ikkagi nii kauaks nagu tal kontrahtis kirjas oli.Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar