Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMitte best midfieldet vaid best meadfieldet 2008.
Kommentaar
-
Lazio peksab täna Juventust........Za-Ra-Po
Sinisa Mihaljovic järjekordselt viimas Bolognat võidule.....näen juba uut Lazio peatreenerit....Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustLazio peksab täna Juventust........Za-Ra-Po
Sinisa Mihaljovic järjekordselt viimas Bolognat võidule.....näen juba uut Lazio peatreenerit....
Aga Forza Lazio igatahes! (täna)
Kommentaar
-
Tegelikult on tõesti Za-Pa-Ro aga see meenutab mulle ühte sibulavankrit.
Kui see junninimega noormees milanmerdast lahkub siis kahjuks muutb teie ründeliin ka. Ka-Ka-Junn
Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Julio Baptista!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTegelikult on tõesti Za-Pa-Ro aga see meenutab mulle ühte sibulavankrit.
Kui see junninimega noormees milanmerdast lahkub siis kahjuks muutb teie ründeliin ka. Ka-Ka-Junn
Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
Loodetavasti Lazio kaotab.. jällegi.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Vaatasin ka siis mängu otseülekandes, paraku mänguilu suurt ei olnud,Torino tundis ennast väga koduselt ja mängis hästi nii kaitses kui rünnakul! Eriti hästi sekkus mängu Rosina! Romal olid ka kohe alguses omad võimalused, kuid täna Roma päris oma mängu käima ei saanudki! Aga õnneks lõpu eel Baptista lõi tõsiselt ilusa värava käärlöögiga! See oli selline pingelangus, ja veel lisaajal, täielik närvidemäng
Võit oli väga tähtis kuna, paljud roma lähikonkurendid eestpoolt said tappa!
Inter sai veel eriti haledalt 3-1 Atalanta käest!
Loodame, et Roma suudab hästi jätkata ja see hoog ei raugeks!Tottilt loodame ka kiiret paranemist! Teda on hädasti tagasi vaja!Kuna ta siiski suht vigastatud olnud see hooaeg, aga vaatamata sellele üks edukamaid skoorijaid see season roma eest!!!
Ja Baptista on ka oma püssi lahti saanud(y)
Eih positiivne, nüüd peab veel õhtul lootma juve võitu Lazio üle!Juve on ka kenas hoos:P
Muide uuuu( uhuu) sulle teadmiseks: Õnn soosib ikka tugevamaid!!!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustVõit oli väga tähtis kuna, paljud roma lähikonkurendid eestpoolt said tappa!
Inter sai veel eriti haledalt 3-1 Atalanta käest!
Kommentaar
-
Rocchi-Foggia või siis Pandev-Foggia aga mitte Zarate-Foggia
Rossi palun kao minema Laziost. Kuidas saab võtta välja platsi kõige kiirema ja säravaima mängija? Zarate oli väga rahutu ja usun et Torino väravavõrku sahistab see vend rohkem kui 2 korda. Muidugi kui Rossi teda väsitada üldse tahabki.
Igatahes Lazio väärib CL kohta ja seda tõestab ka tänane hea esitus. Erinevalt Juventusest kes oli väga õnnelik täna.
Sempre Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar