Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Official: Aleandro Rosi Joins Siena From Roma
    The 22-year-old believes he can further his development with the Robur...

Roma youngster Aleandro Rosi has joined Siena in a co-ownership deal, confirmed by the club's official website and the Corriere dello Sport.

The versatile player, who can feature in defence or midfield, is surplus to requirements at the Stadio Olimpico at present and is pleased to have joined the Tuscan outfit.

"I chose Siena because there is a coach in [Marco] Giampaolo who can help me grow," he said at his presentation.

"I don't know if I will be in the line-up against Milan on Saturday. I have a little ankle problem to overcome, I hope that I will."

Meanwhile, he discussed how he could fit into the line-up when he gets the chance and the role he will have on the pitch.

"I like to go all the way, I'm an offensive minded player, but in the role of right-back you must also defend."

Rosi has spent the past two seasons out on-loan, at Chievo and Livorno respectively.
    Rosi siis co-owneriga läks parematele jahimaadele.

Tundub, et vist enne akna sulgemist enam kedagi squadi ei lisata(kui siis Burdisso).Ise arvan, et Adriano võib äkki meiega liituda jaanuari aknas.Lisaks võib liituda mingit itaalia pudi-padi.
    sigpic

Kommentaar

Kes mängu vaatas? Kuidas need Kosice väravad tulid=? Arturi vigadest?

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
          Kes mängu vaatas? Kuidas need Kosice väravad tulid=? Arturi vigadest?
          Ma natuke nägin mängu, kuid ma ei tea need justin ja teised streamid nussivad ajusid hetkel...tahavad mingeid kontosid ja asju...
          Artur oli ka tõesti üks peasüüdlasi, kuna see pela oli ta tõesti paras nisanäpp, või siis reaktsioon on mehel nadivõitu, kuid Kosice mängis kiiretele ja need tõid ka edu, lisaks kaitsete apsakad.Nagu videostki näha võid Kosice mees lihtsalt purjetas läbi kahe roma kaitse ja kõmmutas ära.Lisaks Mexes tavapäraselt juba sikutas mehe maha, mees vist jätkab ka see hooaeg oma halba seeriat ja toob roma vastu päris hulga pennusid, krt võtku vaiksemalt natuke, pole ju vaja rebida ka mingite Kosice nublude vastu
          Paar apsakat roma kaitselt ja kohe karistati ära ka-oli õnne ka vastastel võib-öelda!
          Üldiselt mängupilt midagi hullu ka polnud ja üldjoontes võib rahule jääda- suudeti kohati luua päris ilusaid olukordi ja kokkumäng oli ka kohati hea-eriti hakkab Menez vist meeskonda sulanduma, mis on anult vesi meie veskile, kaitsesse on vaja täiendust, et see pidama saada, lekib ikka nagu lõhkine piimaämber.

ROMA

Francesco Totti: The Roma captain will turn 33 next month, but he will enter the 2009-10 season in the form of his life. Er Pupone put on another masterful display this afternoon, scoring two goals, and he was so close to hitting a brilliant hat-trick after beating two men (including one nutmeg) before being denied by the goalkeeper.

Jeremy Menez: Has been tipped by some as a possible breakthrough star this campaign, and there is every chance of this happening. The Frenchman caused problems for the Slovakians, winning the penalty and scoring Roma’s second with a powerful drive.

Flop

Artur: A big weakness in the Roma team is their goalkeeper position and just like his compatriot Doni, Artur looks as if he is a liability between the sticks. The Brazilian saved a one-on-one, but overall he was very shaky and he was slow reacting for Kosice’s third goal that looped over him.
          Eks see anna ka vähe aimu. Motta tegi ka muuseas suht kahvatu mängu oma äärel.
          sigpic

Kommentaar

romanewsi järgi oli Motta selgelt parim Roma kaitsja.. mina kahtlen ka Riise võimekuses tuleval hooajal - liiga aeglane ja kaitsetöös halb.
            Ilmselt Burdisso liitub ja Andreolli lahkub.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

3-as koll oli selgelt motta kehv kaitsetöö, võttis olukorda kuidagi väga lõdvalt..aga ehk tõesti ülejäänud mängu oli kunn...kuigi vaadates, mis prohmakad kaitses olid ka Mexese poolt siis üle 2 ei saaks kaitsele üldhindeks panna.
              Andreolli võiks areneda veel küll kuskil, mulle tundub, et ta pole veel päris küps, samas ega Mexes pole temast parem olnud viimatistes kohtumistes, pigem kehvem.
              Tõesti olen nõus sinuga, et Riise on kuidagi ebakindel...pole minu usaldust küll võitnud siiamaani, kohati teeb ikka selliseid näpukaid mis vastastele ilusad väravavõimalused annavad.Ilmselgelt pole ta sellisesse staatusesse tõusnud kui ta Liverpoolis oli.
              sigpic

Kommentaar

Riise ei tohiks mängidagi kaitses, pigem vasakut kesktormajat vms. aga igatpidi ei sobi ta Roma praegusesse skeemi...Ja Andreoli saatke küll kähku laenule ära! Ja kuidas Cerci esitus oli? Kas on arengut näha ka juba?
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                  mida ei peaks brasside vastu olema?? Kustta oma Itaalia jalku vapp kohe ära sellise debiilse küsimuse peale, krdi glory hunter!!!
                  Mothafucka! Kaks varianti: Kui see 24 aastat vanust su profiilis on õige, siis see tähendab et sa oled uuuuuu sugune valus down või teisel juhul oled sa hale (eeldatavasti tegelikkuses elus rolleri kasutaja) väike vastik tatikas, kes püüab lihtsalt olla see kes ta pole. Mothafucka! Buyaka-buyaka.
                  Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
                    Mothafucka! Kaks varianti: Kui see 24 aastat vanust su profiilis on õige, siis see tähendab et sa oled uuuuuu sugune valus down või teisel juhul oled sa hale (eeldatavasti tegelikkuses elus rolleri kasutaja) väike vastik tatikas, kes püüab lihtsalt olla see kes ta pole. Mothafucka! Buyaka-buyaka.
                    Naljakas, romanistad omavahel, vot see on alles vahva
                    Muidugi ei saa mainimata jätta, et Count-i näol on tegemist erilise "valgustajaga" ning see, kui keegi hundikutsikate pooldajatest tema vastu pöördub, on justkui kirss tordil

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                      OT: tegelikult on Lazio üks suuur joke, niiet puhka jalga, pese nõusid ja mine jaluta koeraga, äkki uleb mõistus pähe tagasi /oksemärk/
                      Sina, kes sa nõuad kõigele põhjendusi, palun põhjenda ise ka antud väidet.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                        Lazio 3-0 Elfsborg

Zaratekidi poolt värav ja maailmaklassi sööt Maurile kes vormista 3-0
                        Ilus Euroopa Liiga avamäng.
                        Pole midagi öelda........FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!
                        Nonii Uuu...ilma halvata. Stefano Mauri nimelt teemaks. Oled teda varem väga palju kritiseerinud ning Delio Rossi lemmiklapseks isegi ristinud,kui ma ei eksi. Hetkel tundub aga, et tegu on ka Ballardini lemmiklapsega- kas juhus? Ei püüa alavääristada Zarate söötu, vaid juhtida tähelepanu Mauri suurepärasele omadusele lüüa väravaid tähtsates kohtumistes ning olla meeskonna liidriks, kui talle anda see võimalus. Mainin siinkohal ära ka, et tegu on väga tõsise mängumehega, keda Serie A-st võiks võrrelda Atalanta liidri Doni-ga ning, kes minu nägemuse järgi võiks taastõusta Itaalia rahvuskoondise nimistusse ja juhtida Lazio Euroopa kohtadele. Loodan siiralt, et Ballardini leiab talle regulaarse koha põhikoosseisus ning samas suudab sinna paigutada ka Foggia.

Kommentaar

Ma ei pea end eriliseks Roma ega jalgpalli fänniks, tegelikult on see klubi veel vähekenegi sellest, mis ming jalgpalli poole vaatama paneb. See kasutajanimi on ainult tatieast jäänud ja praegu lihtsalt ei viitsi enam ära vahetada, kuna uus ei jääks arvatavasti enam meelde. Btw kes sa üldse oled?
                          Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
                            Oota, mis sul brasside vastu on?
                            Kui aus olla siis ma ise küll ei loe välja oma postitusest, et mul midagi nende vastu oleks, vist lugesid-imesid selle ridade vahelt välja
                            Kusjuures kunagi väiksemana olin suur brasside fänn, eriti 1998MM, kus nad said valusalt ära, siis võttis küll väikese poisile pisara silma.
                            Aga tõesti pärast seda, kui tuli mees nimega Totti jalgpalliareenile 2000EM, siis muutus kõik kardinaalselt minu jaoks- laamad hakkasid liikuma ja dinosaurused hakkasid välja surema...

Aga üldiselt ma ei saa aru, mis sul härra Totti minu vastu on, pidevalt sa üritad mulle ikka halvasti öelda?Ma olen sinusse suhteliselt suure austusega suhtunud.
                            sigpic

Kommentaar

cut the crap dudes..

igastahes on Juan ruled-out ja Roma geniaalses kaitses alustab Cassetti CB positisoonil. Viimane kord kui see juhtus lõi Viola meile 4 kolli.. Bravo Conti, Prade & Co.
                              Klubist lahkus 3 keskkaitsjat, asemele toodi 1..(laenult tagasi).

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
                                cut the crap dudes..

igastahes on Juan ruled-out ja Roma geniaalses kaitses alustab Cassetti CB positisoonil. Viimane kord kui see juhtus lõi Viola meile 4 kolli.. Bravo Conti, Prade & Co.
                                Klubist lahkus 3 keskkaitsjat, asemele toodi 1..(laenult tagasi).
                                Juan on tõesti väga suur kaotus homse Genoa kohtumise eel...
                                Tõesti kaitses väga täbar seis, enne hooaja algust- ei tea mida nad mõtlevad
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X