Algselt postitas Tutanhaamon
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKelle poolt sa siis Real Madrid - Bayern paaris oled?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustSelle kes edasi saab?
Kommentaar
-
Nädalavahetusel läks vist vähe per*e. See nädal viimane võimalus hooaeg päästa ning vähemalt interile ploomid keerata.
SES mängis primavera eest 75 minutit. Ilmselt saab ikka hooaja viimases mängus korraks platsile.
-e- treeneri ümber käib mingi häma jälle. Eile andis interviuu kodust, mida polnud eelnevalt klubiga kooskõlastanud. See vist paha-paha käitumine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tutanhaamon Vaata postitustTe ise nokite lihtsalt rõvedalt.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
"Mul on kehtiv leping. Ma ei vaja pidevat kinnitust."
"See oleks suur solvang selle ettevõtte imidžile kui nad mõtleksid minu välja vahetamisest peale kolme kuud töötamist. Ma ei jälgi kunagi neid raporteid."
"Meeskond oli 5 punkti kaugusel väljakukkumisest ning nüüd me oleme siin, et rääkida Euroopa Liigast."
"Ma ei taha endale Galliani või presidendi või kellegi teise kohta. Ma tahan lihtsalt olla AC Milani treener."
Kõik asjad mis ta ütles goal.comile antud intervjuus. Need mis siia kirjutasin olidki kogu intervjuu ainukesed tema öeldud lined.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustBerlu kiitis ka Seedorfi ja ütles, et lasevad tal meeskonda ehitada. Hetkel saab Seedorf hästi hakkama.Milanista
Kommentaar
-
Kõige suurem küsimus suvel pole mitte
a) Kas seedorf jätkab
b) tulenevalt esimesest, kas Inzaghist saab esindusmeeskonna peatreener
c) Kas Berlusconi müüb % aktsiatest ning kui jah, siis mitu
d) kas Balotelli müüakse ning kui jah, kes tuuakse asemele
e) Kas Rami ja Taarabti hinnas jõutakse kokkuleppele
f) Kas Abate müüakse maha
g) kas Mexes müüakse Monacosse
h) kas leitakse lõpuks normaalne keskkaitsepaar, sest head nagunii ei leita
i) kas ostetakse lõpuks hea vasakkaitsja
j) kas Montolivolt võetakse lõpuks kaptenipael
k) mis saab Cristantest ja Petagnast, kes hooaja alguses esindusmeeskonda toodi.
l) Kas Tassotti jätkab, või lahkub hooaja lõppedes?
m) Kas Kaka läheb USA-sse?
n) Kas Primaverast tuuakse keegi esindusmeeskonda?
o) Kas Shaarawy püsib terve
p) Kas võidetakse lõpuks Berlusconi karikas
vaid
Q) KAS ROBINHOST SAADAKSE LÕPUKS LAHTI??
AC Milan News @Milanello Milan's coach for next season - percentages by Mediaset. Inzaghi - 60%. Seedorf - 25%. Montella - 10%. Spalletti - 5%.
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar