Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

Originally posted by Henri19

läbi, kõik on läbi, ma ei saa aru mis juhtus, täielik katastroof minu jaoks. kuidas on võimalik, et hispaania suurklubid kaotasid mõlemad. appiiii hakkasin täna vihkama kahte inimest- zalayetat ja vierit. krt, nad(barca) olid ülekaalus, aga ei suutnud väravat lüüa. ma ei saa aru mis jama see on. milleks...millega ma olen selle ära teeninud. sellest ma ei saa kunagi üle. oi kus ma hakkasin itaalia jalgpalli vihkama. MASENDAV

pole hullu.mulle selle aasta ML täitsa meeldib,poolfinaalides mitte ühtegi hispaania klubi aga henri19.....sinu postituse ajaks on märgitud 22-04-03 22:15:16 .......kas sul on mingid kahtlased selgeltnägija võimed,või on see soccerneti väike apsakas.....
    buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Enne tänast mängu on ülimalt kerge kujutleda sel hooajal RealMadridi võitu. (isiklikust vaatepunktist muidugi eriti pärast Barcelona väljalangemist.) kuid tulgu veel tänased mängud, siis läheb pilt ehk selgemaks.
      foorumis on aeg kaks (mingit) tundi ees.

Kommentaar

... või on sinul foorumi aeg valesti sätitud.
        Supplies!

Kommentaar

tõepoolest.

Kommentaar

pole hullu.mulle selle aasta ML täitsa meeldib,poolfinaalides mitte ühtegi hispaania klubi aga henri19.....sinu postituse ajaks on märgitud 22-04-03 22:15:16 .......kas sul on mingid kahtlased selgeltnägija võimed,või on see soccerneti väike apsakas.....
            ma ei tea, juhul on siis aeg vale, nii kui mängud lõppesid, kirjutasin siia. see, et hispaaia klubid kaotasid, tõestab et mul pole selgeltnägija võimeid.
            Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Ja julgen teha ka ühe ennustuse tuleva aasta EM-finaalturniiri silmas pidades. Pange tähele, Tshehhimaa on seal kõva tegija! Piisab kahest mehest - Nedved ja Koller, et igas Euroopa kaitseliinis õudu tekitada. Ja seda üksikult, mida nad siis üheskoos suudavad? Ning noor ja kiire Milan Baros areneb ka iga hetkega (väike \'pooli promo ka ikka omal kohal.
              Need kaks mainitud härrasmeest on tipus olnud juba viimased 3-4 aastat, aga minu üllatuseks ei maininud sa üht Dortmundis mängivat noorsandi, kes spotlighti on tõusnud ikkagi kahe viimase aastaga ja jätkab arenemist.

Kommentaar

aga murdock, loomulikult väga kena et sa seda märkasid.

Kommentaar

Ja minu isiklik kommnetaar eilsete tulemuste kohta:
                  Vaatasin ka Neloneni pealt ja mäng oli superpõnev.Davids oli ülihea kuni teise kaardini ja lisaajal hoidsin hinge kinni, et Juve suudaks vastu pidada penaltideni...Zala värav oli suht ootamatu ja ma olin natsa isegi pettunud..aga väga rahul, et Juve ja just Barca kodus edasi läks.
                  Teisest mängust nii plaju, et seal ootasin ja lootsin, et Valencia suudaks ära lüüa kolmandat väravat, aga etskae - ei suutnud!Kahju...tänasest loodaks ,et underdogsid üllataksid.ajaxi ja eriti Manu edasiminek tunduvad vähetõenäolised, aga mine sa tea.Nagu eilne näitas on Ajax isegi statistiliselt tõenäolisem edasimineja.

Kommentaar

foorumi kellaga (vähemalt minu omaga) on asi nii,et see on 2 tundi taga..
                    buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

No pane siis õigeks, dooh
                      Supplies!

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Ja julgen teha ka ühe ennustuse tuleva aasta EM-finaalturniiri silmas pidades. Pange tähele, Tshehhimaa on seal kõva tegija! Piisab kahest mehest - Nedved ja Koller, et igas Euroopa kaitseliinis õudu tekitada. Ja seda üksikult, mida nad siis üheskoos suudavad? Ning noor ja kiire Milan Baros areneb ka iga hetkega (väike \'pooli promo ka ikka omal kohal.
                        Ma arvan, et tsehhide kõike tähtsama lüli Nedvedi kõrval unustasid sa ära.

Kommentaar

Originally posted by Kaarel
                          Ma arvan, et tsehhide kõike tähtsama lüli Nedvedi kõrval unustasid sa ära.
                          Kahtlustan, et pead Vladi Smicerit silmas?
                          Tegelikult ma ei jõudnudki eile mängu vaadates Kollerist ning Nedvedist kaugemale, kujutlesin lihtsalt neid kahte koos mängimas.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No Aramis vihjas raudselt Tomas Rosickyle, tõenäoliselt pidas ka Kaarel seda andekat playmakerit silmas. 1.75 pikka ja 67 kg kaaluvat mängijat tervitas Bild esimesel korral ingliskeelses tõlkes nii: \"Hey boy, eat a schnitzel\". Tasemelt ja tähtsuselt on ta kindlasti koondise vajalikumaid mängijaid.
                            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

[i]Originally posted by H.M Murdock[/i

Äkki on hoopis sul selgeltnägija võimed, sest Real Madrid (mis on teadaolevalt hispaania klubi) pole veel langenud ega langegi

Kommentaar

selles on sul õigus, et real võidab, aga lihtsalt masendas see, et ühel päeval kaks klubi. no sorry, aga väga kurb.

Kommentaar

Working...
                                X