Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
seni on ikka üldine foon olnud pisut realistlikum ja korralikuks saavutuseks, mida häbenema ei pea, on peetud poolfinaali jõudmist, kõike edasist boonuseks. aga pigem tuleb öelda, et prantsuse meedia pigem ongi parasjagu õel ja ju ajaloost tulenevalt üsna giljotiini-meelne. eks selleks tuleb ka ennem turnaud ootused lakke peksta, et pärast mudasse trampida. nii on see peale 98 ja 00 turniire ikka olnud.
ma ei saa hästi aru mis prantslastel giroud vastu on, mees lööb väravaid, teeb kõvasti platsil tööd ega pole kunagi mitte mingit põhjust andnud kahelda oma kires koondist esindada vms. ometi saab vilet pidevalt. totakas värk nagu
Mingid ajuhiiglased süüdistavad teda selles, et Benzema kõrvale jäid. Teised samasugused käivad Deschamps'i maja sodimas sõnadega rassist jne. Eks Cantona oma idiootsete väljaütlemistega sellele algusele pani, mille järel härra väljapressija otsustas ka õli tulle visata leheveergudel. Eile õnneks Giroud' bootajad olid kadunud ja Metzi sõitnud fännid oli toetavad.
ma ei saa hästi aru mis prantslastel giroud vastu on, mees lööb väravaid, teeb kõvasti platsil tööd ega pole kunagi mitte mingit põhjust andnud kahelda oma kires koondist esindada vms. ometi saab vilet pidevalt. totakas värk nagu
Koosseis oli siis tiba teine võrreldes viimaste treeningutega. Griezmann sai veel pisut puhkust ja Coman alustas, ning Kante mängis ikkagi keskväljal Matuidi ja Pogba kõrval. Mul endal küll ei õnnestunud mängu näha, aga teadjad teadsid rääkida, et kui DD-l oli enne eilset veel kahtlus, kas Kante või Cabaye, siis esimene oli otlaste vastu nii hea esituse teinud, et selle koha pealt peaks nüüd ka algkoosseis lukus olema.
Ehk siis, kui kõik terved peaks EM-il alg11 selline välja nägema: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Kante, Pogba - Payet, Giroud, Griezmann
Väravad siis Arsenali meestelt: Giroud`lt kaks, kes on viimase viie mänguga koguni seitse löönud, ning ühe lisas ka Koscielny.
Sihuke küss, et miks Laporte koondises võimalust ei saa ? Ma muidugi ple kursis kui hea hooaeg tal oli või kuda ta mänginud aga kui näinud teda U koondiste ja paar x klubi eest pelamas, siis alati tundunud väga solid.
Sai vigastada kevadel, siiani katki -defender being ruled out until August with a broken leg and dislocated ankle.
Sihuke küss, et miks Laporte koondises võimalust ei saa ? Ma muidugi ple kursis kui hea hooaeg tal oli või kuda ta mänginud aga kui näinud teda U koondiste ja paar x klubi eest pelamas, siis alati tundunud väga solid.
Leave a comment: