Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõmmik
    replied
    Äärmiselt nõrk esitus ja ainult õnn päästis, Tšiili vääris väravat. Korra oli ka väga lähedal, kui Vargas latti põrutas. Üldiselt ei tahagi midagi öelda, Bayerni keskväljast(Kroos-Schweinsteiger-Lahm) sõideti korralikult üle. Özil oli tegelikult päris hea, lõi ühe supervõimalus veel Götzele, isegi lihtsama kui esimese, aga Götze üritas veel väravavahist mööda mängida, kuid vv oli tasemel. Üldiselt jäi silma see, et Tšiili on äärmiselt tehniline ja kiire võistkond, ma ei mäleta, kellega nad alagrupis olid, kuid peavalu valmistavad nad kõigile ja hoian neile pöialt, võivad väga kaugele jõuda. Mängust veel niipalju, et Mertesackeri koht ei ole keskkaitses kui vastas on tehnilised ja kiired mängumehed, Hummelsit on sinna hädasti vaja. Schmelzer oli kohutav, libastus ja oli üldse ebakindel, vasakkaitse on ikka täiesti olematu. Jansen sai paugu hüppeliigese pihta esimene poolaeg ning väike mängupaus, kuid ega ta ka suurem asi pole. Grosskreutz paremal ei ole täielik katastroof, aga siiski, palun Lahmi sinna tagasi, et sealt tuleks maailmaklassilisi lahendusi. Keskväljast juba rääkisin, täielikult sõideti üle ning silma jäi eriti kehv Kroos ja ka Lahm, kes eksis täiesti lubamatult palju, polegi vist näinud, et ta nii palju eksida võib. Özil oli ainus mees, kes võimalusi lõi, aga üldiselt ka ikka kehv. Götze oli üpris terav, peale värava ja vvsse takerdunud võimaluse lõi endale veel ühe variandi, kuid lõi napilt mööda. Klose oli täiesti nähtamatu ning sissetulnud Schürrle ei suutnud ka midagi korda saata. Ginter sai ka lõpus veel 3 minutit mängus olla, debüüt. Neuer oli kindel nagu ikka.

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    Vääga kehv esitus aga võit on võit ja külalised olid kogumängu domineeriv.

Leave a comment:

• KID
    replied
    Lahmi on igal juhul koondises paremkaitsesse tagasi vaja. Siis pole nii suurt probleemi kui üks mängija kaitseliinist otsustab totaalselt halva mängu teha. Löw on juba terve mängu vihane ja masenduses. 70 minuti paiku viskas ka pintsaku seljast.
    Ja Özil vilistatakse välja vahetuse ajal.

Kokkuvõtteks suht kesine mäng. Oli õnne, et Tšiili oma võimalusi ei kasutanud. Üks tähelepanek minu poolt, et uus away vorm ei näegi nii halb välja kui arvasin.
    8. mail teatatakse MM koosseis ja 13. mail on sõprusmäng Poolaga.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Jansen sai viga, Schmelle tuli tema asemel sisse mingi aeg ja on teinud kohutavalt palju vigu, õnneks Tšiili pole ära karistanud. Mäng on selline suht ühe värava alt teise alla, sakslased midagi erilist väga pole suutnud luua tegelt. Värav tuli sellest kui Özil sai kastis pärast seina palli, suutis ilusti kontrolli alla saada, leidis täiesti vaba olnud Götze, kes vasakuga kenasti tagumisse nurka keerutas.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Kui ma neid äärekaitsjaid vaatan, siis tuleb nutt peale
    Ülejäänud koosseis on kõva.
    Paremkaitse ok aga Jannsen...

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Kui ma neid äärekaitsjaid vaatan, siis tuleb nutt peale
    Ülejäänud koosseis on kõva.

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Vastaseks Tšiili kell 21:45. Klosel võimalus legendaarsest Müllerist mööduda lõppude lõpuks. Põhis alustab 6 Bayerni meest.

Leave a comment:

• Kurat
    replied
    Kuna Lasogga sai trennis viga, siis on ründajatest olemas vaid Klose.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    trummipõrin......Leno järjekordne kala ka sellest mängust. Avavärav siis.

Leave a comment:

• jürks
    replied
    U-21s Hispaania 2-0 Saksamaa. No, muret pole vaja tunda seisu ja vastase kohalt, ühtegi Bayerni kutti meie tiimis polnud.

Leave a comment:

• RR9
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Ründes igerik ja debütant...
    Tõesti huvitav
    Klose tunneb asja, koondise eest lööb väravaid ka "vanaduspõlves". Väravainstinkt ei kao.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied

Alates 6.10 võtab Pep sõna Lahmi DM koha osas ja olen sama meelt.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Mitmete vigastus- ja vormiprobleemide tõttu on heade esituste eest Dortmundi ridades Tšiili vastu paremkaitses alustamas Grosskreutz. See tähendab, et Lahm ongi DMC!

Ühest küljest on mul tõesti ääretult hea meel, kuna mehe mott on alati kõrgel. Teisest küljest ei tulegi kohe esmapilgul mõnest teisest(big five) koondisest ette nii universaalset venda alustamas(oma paljudes positsioonides, harjus ta paremakaitsega ju Pisczceki opi aegadel), kuna igale kohale on alati mitmeid ja mitmeid "naturaalseid" vendi...

Siiski, edu Kevinile, Kicker.de annab talle selle hooaja esituste lõikes kõrgema hinde kui Lahmile, mõlemad on kategoorias "outstanding", kui ma nüüd õigesti aru sain...

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Draxler võiks ka mänguaega saada.

Leave a comment:

• jürks
    replied
    Ilmselt lihtsalt puhkab. Jättis tänase mängu vahele kerge vigastuse tõttu, treenib ikka korralikult edasi.

Leave a comment:

Working...
X