Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2016 üldarutelu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vat kui vahva saime 5. skoori ka. Vast kolmas ring kui on vaja hakata riske võtma avatakse oma mängu.

Kommentaar

Em on minu jaoks kuidagi igav olnud. Mulle meeldivad suured skoorid ja lahtine jalgpall aga kõik mängud on olnud väga sarnased kinnised keskvälja pusimised. Kõik meeskonnad istuvad kaitses, sest edasi võib saada ka kolme 0:0 mänguga ning ka 0:1 kaotus jätab kõik võimalused edasipääsuks. Tüütu on vaadata ühe ja sama stsenaariumiga mänge. Kauglöökidest väravaid ei ole, lööke raamidesse on nii vähe, et võiks vabalt ilma väravavahtideta mängida.
      On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
      I don’t care what you think of me!
      Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Rohkemaks ei hakka aega raiskama, kuid 30+ väravast viis (kuus?) väravat on löödud kauglöökidest.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
          kõik mängud on olnud väga sarnased

sarnaselt huvitavad, seda jaa tasavägised skoorid ja lõpuminutite väravad, mis muudavad tabeliseisu

(alles eilne Sks-Poola oli selline, kus mõlemad läksid teadlikult hoidma ja mängus midagi ei toimunud)
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Ilmselt peab reegleid muutma. Näiteks võiks väravavahile tagasisööt olla keelatud ja võrduda vabalöögiga. Nagu kunagi oli lubatud väravavahil tagasisööt ka kätte võtta, aga siis hakkas see mängu pidurdama ja väravaid jäi väheks. See annaks kindlasti sitaks juurde ja muudaks kaitseliinis veeretamise raskendatuks.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Ilmselt peab reegleid muutma. Näiteks võiks väravavahile tagasisööt olla keelatud ja võrduda vabalöögiga. Nagu kunagi oli lubatud väravavahil tagasisööt ka kätte võtta, aga siis hakkas see mängu pidurdama ja väravaid jäi väheks. See annaks kindlasti sitaks juurde ja muudaks kaitseliinis veeretamise raskendatuks.
              Oli see nüüd tõsiselt mõeldud?
              Samas liinis võiks tõmmata väljaku kolmandike peale jooned ja öelda, et kui pall on üle nende või keskjoone läinud, siis tagasi üle selle enam sööta ei tohi. Nagu korvpalli tagasimäng. Aga ma arvan, et midagi sellist vaja ei oleks.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                Minu arust ei ole probleem mitte väravavahtidele tagasimängimine, vaid impotentne rünnak. Vbl tuleks kaks palli mängu panna, et mõlemad mansad saaksid võimaluse samal ajal rünnata ja kaitsta?
                Mu meelest on ka ründajatega seis suht nukker.
                Itaalias null täkk ründajat
                Hispaanial null täkk ründajat
                Inglismaal null täkk ründajat (ärge hakake oma Vardyga)
                Prantsusmaal null täkk ründajat
                Saksamaal nii ja naa
                Portugalil on Ronaldo aga ülejäänud ei vea kõrval välja
                jne
                jne

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Kunagi oli idee, et kui pall läheb üle poole väljaku, ei tohi tagasi teisele poolele enam sööta.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eks ta ole vast selline üldine kaitsemängu tugevnemine võrreldes ründega, mis nii lainetena vahest suurturniiridelt üle käib, on ka enne olnud. See teeb mõneti selle asja huvitavamaks, et ei sõideta väiksematest üle ja võidetakse viimse hetke väravatega jne. Küll ta turniiri edenedes ka aina lahtisemaks läheb. Üldiselt päris põnev olnud seni. Vinguma hakkaks siis kui veel palju sellist Saksa-Poolat tuleb.

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    Inglismaal null täkk ründajat (ärge hakake oma Vardyga)
                    Hakkan oma Sturrdgiga
                    ★★★★★★

Kommentaar

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                      Eks ta ole vast selline üldine kaitsemängu tugevnemine võrreldes ründega, mis nii lainetena vahest suurturniiridelt üle käib, on ka enne olnud. See teeb mõneti selle asja huvitavamaks, et ei sõideta väiksematest üle ja võidetakse viimse hetke väravatega jne. Küll ta turniiri edenedes ka aina lahtisemaks läheb. Üldiselt päris põnev olnud seni. Vinguma hakkaks siis kui veel palju sellist Saksa-Poolat tuleb.

Hakkan oma Sturrdgiga
                      Tavaliselt läheb just PO-s kinnisemaks ju.

Kommentaar

Kui Inglismaal pole ründajaid, siis mis seis Saksamaal on? Algkoosseisus alustab Burger King, pingilt on võtta Sürle ning Mario Gomez, kes ainsana annab ründaja mõõdu välja ja nii vähe kui tema mängu saab, siis keegi isegi ei mõtle, et võiks kasti riputada.

Kommentaar

Pigem jääb mulje, et mõni üksik indiviid jagab matsu, kuidas palli liigutada ja vastane lahti harutada. Jääb mulje, et söödetakse lihtsalt söötmise pärast ning oodatakse siis vastase eksimust või indiviidi meisterlikust. Mängu juhtimine on üldjuhul pea olematu või siis primitiivne. Selle asemel, et reeglitele tulesid ja valesid külge kleepida, peaks mõtlema, kuidas mängijate taset tõsta.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

No mis eilsetesse sakslastesse puutub, siis polnud neil väravateta viigist enamat vaja. Sama käib poolakate kohta. Üldse ei imesta, et nii lõppes.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
                              Em on minu jaoks kuidagi igav olnud. Mulle meeldivad suured skoorid ja lahtine jalgpall aga kõik mängud on olnud väga sarnased kinnised keskvälja pusimised. Kõik meeskonnad istuvad kaitses, sest edasi võib saada ka kolme 0:0 mänguga ning ka 0:1 kaotus jätab kõik võimalused edasipääsuks. Tüütu on vaadata ühe ja sama stsenaariumiga mänge. Kauglöökidest väravaid ei ole, lööke raamidesse on nii vähe, et võiks vabalt ilma väravavahtideta mängida.
                              ma soovitaks Tipneri karikasarja, eriti esimesi ringe vaadata sel juhul
                              Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

No enamus meeskondi mängib ühe tipuründajaga, kelle kinnivõtmine keskkaitsjate poolt pole kõige raskem ülesanne. Kaasaegses jalgpallis on laialtlevinuks saanud püüd keskväljal domineerida, aga keegi peab lõppude lõpuks selle domineerimise ka värava(te)ks vormistama. Nagu EM on näidanud, siis kipuvad niigi vähesed väravad rohkem standardolukordadest või siis vastaste lihtsate eksimuste pealt tulema.

Copa Americal mängib enamus meeskondi kahe või lausa kolme ründajaga ja väravatepõuast on seal asi kaugel. Väravaid igale maitsele.
                                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Working...
                                X