Algselt postitas žurnalist
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2016 üldarutelu
Collapse
X
-
Aga oli ju?Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustInglismaa nüüd küll selle viigiga rahul polnud.
Kommentaar
-
Jah, arvan ka. Samas ei olnud mõtet riskida ja just seetõttu jäi agressiivsusest väheks. Viimased 15 minutit mingit pinget igatahes polnud.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustInglismaa nüüd küll selle viigiga rahul polnud.
Kommentaar
-
Ma ise jälgisin rohkem Wales - Venemaa mängu, aga miks Inglismaale grupis teine koht peaks rahuldav olema!?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustAga oli ju?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Seda minagi.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa ise jälgisin rohkem Wales - Venemaa mängu, aga miks Inglismaale grupis teine koht peaks rahuldav olema!?
Kommentaar
-
Oeh. Loe nùùd postitused làbi.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa ise jälgisin rohkem Wales - Venemaa mängu, aga miks Inglismaale grupis teine koht peaks rahuldav olema!?
Kommentaar
-
No praegu tuleb vastu Austria, Unagri või Island.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa ise jälgisin rohkem Wales - Venemaa mängu, aga miks Inglismaale grupis teine koht peaks rahuldav olema!?Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Niipalju kui ma teise silmaga Inglismaa mängu jälgisin, siis palliga domineerisid ja võimalusi tekitasid siiski peaasjalikult ainult nemad. Mindi ikkagi seda mängu ja alagruppi võitma.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOeh. Loe nùùd postitused làbi."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Vana süsteemi juures käis ikka suurem vastaste valimine viimases alagrupivoorus. Kui kaks meeskonda olid kogunud 6 punkti ja teised kaks pidasid lihtsalt oma turniirilt lahkumisemängu, siis oli ka juhuseid, kus viimases voorus polnud täisedu omavatel meeskondadel üldse kasulik seda viimast mängu võita."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Kui sul on vòimatu vàlja kukkuda, siis on pinge ju teine. Praegu ei riskinud kumbki. Varblane-tuvi.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNiipalju kui ma teise silmaga Inglismaa mängu jälgisin, siis palliga domineerisid ja võimalusi tekitasid siiski peaasjalikult ainult nemad. Mindi ikkagi seda mängu ja alagruppi võitma.
Kommentaar
-
võib ka Portugal tulla. seal pole midagi kindlat veel.Algselt postitas Redman Vaata postitustNo praegu tuleb vastu Austria, Unagri või Island.
Kommentaar
-
arvad, et Hodgson saab pai edasipääsemise eest?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui sul on vòimatu vàlja kukkuda, siis on pinge ju teine. Praegu ei riskinud kumbki. Varblane-tuvi.
Kommentaar
-
Oeh. Keda see kotib, jumal kùll.Algselt postitas El President Vaata postitustarvad, et Hodgson saab pai edasipääsemise eest?
Kommentaar
-
Mina igatahes jään enda juurde, et mulle see uus formaat meeldib. Pole pelgalt loosiõnnel baseeruv, pole surmagruppe, mis olgugi, et on põnevad, on nad mingil määral ka ebaõiglased.
Uus formaat annab väiksematele vutiriikidele samuti võimaluse play-offide melust osa saada ja ma julgen öelda, et surmagruppideta saab ka lõpuks tituleeritav meister olema õiglasem, niipalju kui see üldse selliste väljakukkumissüsteemide juures võimalik on."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar