Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2016 üldarutelu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas žurnalist Vaata postitust
    Kui idee poolest pakub süsteem põnevust ka viimases voorus, siis praeguseks on 2x viimases voorus 0:0 viigid veeretatud suuresti seetõttu, et osapooled on siiski oma seisuga rahul.
    Inglismaa nüüd küll selle viigiga rahul polnud.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
      Aga oli ju?
      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Pane see màng vanasse sùsteemi ja ùtle, et màng polnuks pònevam.

Kommentaar

Jah, arvan ka. Samas ei olnud mõtet riskida ja just seetõttu jäi agressiivsusest väheks. Viimased 15 minutit mingit pinget igatahes polnud.

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
            Aga oli ju?
            Ma ise jälgisin rohkem Wales - Venemaa mängu, aga miks Inglismaale grupis teine koht peaks rahuldav olema!?
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Ma ise jälgisin rohkem Wales - Venemaa mängu, aga miks Inglismaale grupis teine koht peaks rahuldav olema!?
              Seda minagi.
              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Oeh. Loe nùùd postitused làbi.

Kommentaar

No praegu tuleb vastu Austria, Unagri või Island.
                  Corner taken quickly...

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                    Oeh. Loe nùùd postitused làbi.
                    Niipalju kui ma teise silmaga Inglismaa mängu jälgisin, siis palliga domineerisid ja võimalusi tekitasid siiski peaasjalikult ainult nemad. Mindi ikkagi seda mängu ja alagruppi võitma.

Kommentaar

Vana süsteemi juures käis ikka suurem vastaste valimine viimases alagrupivoorus. Kui kaks meeskonda olid kogunud 6 punkti ja teised kaks pidasid lihtsalt oma turniirilt lahkumisemängu, siis oli ka juhuseid, kus viimases voorus polnud täisedu omavatel meeskondadel üldse kasulik seda viimast mängu võita.

Kommentaar

Niipalju kui ma teise silmaga Inglismaa mängu jälgisin, siis palliga domineerisid ja võimalusi tekitasid siiski peaasjalikult ainult nemad. Mindi ikkagi seda mängu ja alagruppi võitma.
                        Kui sul on vòimatu vàlja kukkuda, siis on pinge ju teine. Praegu ei riskinud kumbki. Varblane-tuvi.

Kommentaar

Algselt postitas Redman Vaata postitust
                          No praegu tuleb vastu Austria, Unagri või Island.
                          võib ka Portugal tulla. seal pole midagi kindlat veel.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                            Kui sul on vòimatu vàlja kukkuda, siis on pinge ju teine. Praegu ei riskinud kumbki. Varblane-tuvi.
                            arvad, et Hodgson saab pai edasipääsemise eest?

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                              arvad, et Hodgson saab pai edasipääsemise eest?
                              Oeh. Keda see kotib, jumal kùll.

Kommentaar

Mina igatahes jään enda juurde, et mulle see uus formaat meeldib. Pole pelgalt loosiõnnel baseeruv, pole surmagruppe, mis olgugi, et on põnevad, on nad mingil määral ka ebaõiglased.

Uus formaat annab väiksematele vutiriikidele samuti võimaluse play-offide melust osa saada ja ma julgen öelda, et surmagruppideta saab ka lõpuks tituleeritav meister olema õiglasem, niipalju kui see üldse selliste väljakukkumissüsteemide juures võimalik on.

Kommentaar

Working...
                                X