Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2016 üldarutelu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Nii võrdseid mänge pole ju kunagil EM-il olnud. See on ju mängulises mõttes argument. Jah mängud on kinnisemad. Aga kinnine mäng ei tähenda igavat mängu. Ühepoolseid mänge on olnud ainult kaks. See ju tõestab, et pole see sportlik pool ka kannatanud.
    Mul on üks sõber, kelle jaoks iga skoor üle 2:1 on juba jalgpalli surm. Pole selle EM-i ajal olnud temaga juhust rääkida, aga kindlasti on tema veendumuse kohaselt ülivinge turniir skooride osas.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
      mis argumenti sul vaja on? põnev on lihtsalt. varem nii põnev ei tundunud.
      Ok, selge.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Noh, siis võiks kutsuda üldse kõik mängima ja vaadata Läti-Fääri Saari, kuna on nägemata. Kui nüüd Slovakkia kaotab, siis on paugupealt kindlalt alagrupist edasi:
        Saksamaa
        Poola
        Hispaania
        Horvaatia
        Itaalia
        Belgia
        Ungari
        ja viigi korral ka Portugal.

Vana skeemi järgi oleks iga grupp üksi müdistamas ja läheks kõikjal draamaks. Nüüd on pigem sellise viimaste meeskondade viimane võimalus. Ehk ma saan UEFA plaanist aru, et jummala eest suured tiimid alagrupis kokku ei saaks ja välja ei saaks, kuna siis teleturud kaotaksid.
        * boldis tiimid, kes niisama ka edasi oleks.

Ehk täpsustan küsimust, et kas on teist argumenti, miks on praegune süsteem parem peale selle, et on rohkem ja eksootilisi meeskondi?
        muide, Belgia ei kindlusta täna veel midagi ära, sest nad võivad alagrupis ka neljandaks jääda. ebatõenäoline, aga võivad.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
          Mul on üks sõber, kelle jaoks iga skoor üle 2:1 on juba jalgpalli surm. Pole selle EM-i ajal olnud temaga juhust rääkida, aga kindlasti on tema veendumuse kohaselt ülivinge turniir skooride osas.
          Oeh, ma ei räägi sellest, et mänguseis 1:0 on halb. Ma räägin ju sellest, et alagrupis ei sünni suuri mänge ja pole erilisi variante, et suured välja jääksid. Läbipääsutõke on niivõrd väike ja väikeste tulekutega on suurtel totaallebo ja väikeste kangelastükid (julgen ennustada) on lõpptulemuse suhtes täiesti marginaalsed.

Ehk Prantsusmaa-Inglismaa 2:1 2004 oli klassik. Prantsusmaa-Rumeenia 2:1 2016 pole klassik.

Kommentaar

Ok, selge.
            nagu ma juba ütlesin, siis minu jaoks kulmineerus varem asi liiga kiiresti. lõpuks jäävad nagunii ainult ebasümpaatsed meeskonnad alles, seetõttu naudin seda, et praegu rohkem mänge on.

Kommentaar

Oeh, ma ei räägi sellest, et mänguseis 1:0 on halb. Ma räägin ju sellest, et alagrupis ei sünni suuri mänge ja pole erilisi variante, et suured välja jääksid. Läbipääsutõke on niivõrd väike ja väikeste tulekutega on suurtel totaallebo ja väikeste kangelastükid (julgen ennustada) on lõpptulemuse suhtes täiesti marginaalsed.
              Eiei, see oli rohkem ericbanale mõeldud, et mängud on kinnisemad ja skoorid väiksemad.

Aga tulles sinu argumendi juurde, siis ei saa vastu vaielda, et suurtel on selle süsteemi juures vaba tee play-offi, samas poleks see ju ka turniiri huvides kui need jalgpallimaailma suured ja vägevad sinna ei jõuaks. Teisest küljest, vana süsteemi juures oli ikka liiga suur osakaal loosiõnnel, mis tekitas surmagruppe, kust üks suur lihtsalt pidi välja jääma. Võib-olla põnev, aga samas...
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                nagu ma juba ütlesin, siis minu jaoks kulmineerus varem asi liiga kiiresti. lõpuks jäävad nagunii ainult ebasümpaatsed meeskonnad alles, seetõttu naudin seda, et praegu rohkem mänge on.
                Hea küll. Siis oled sina kibestunud vanainimene, kuna "võidavad ikka ebasümpaatsed meeskonnad"?

Kommentaar

Hea küll. Siis oled sina kibestunud vanainimene, kuna "võidavad ikka ebasümpaatsed meeskonnad"?
                  nad olid mulle ebasümpaatsed ka siis, kui ma noorem olin. võibolla isegi rohkem. vananedes hakkad ka Saksamaa stiili pisut hindama

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                    Eiei, see oli rohkem ericbanale mõeldud, et mängud on kinnisemad ja skoorid väiksemad.

Aga tulles sinu argumendi juurde, siis ei saa vastu vaielda, et suurtel on selle süsteemi juures vaba tee play-offi, samas poleks see ju ka turniiri huvides kui need jalgpallimaailma suured ja vägevad sinna ei jõuaks. Teisest küljest, vana süsteemi juures oli ikka liiga suur osakaal loosiõnnel, mis tekitas surmagruppe, kust üks suur lihtsalt pidi välja jääma. Võib-olla põnev, aga samas...
                    Surmagrupid on ju tegelikult alati kõige oossomimad asjad olnud.

Kommentaar

Surmagrupid on ju tegelikult alati kõige oossomimad asjad olnud.
                      Muidugi mulle-meile kui vaatajatele, aga kas see tegelikult turniiri huvides oli, on iseküsimus.

Kommentaar

veerandfinaalis siis tõenäoliselt prantsusmaa-inglismaa
                        Seisan üksi mere ääres
                        jalas kollased sandaalid
                        valged, merevahust sääred
                        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

saad oma oossom Prantsusmaa vs Inglismaa veerandfinaalis kätte, kui mingit sensatsiooni ei sünni

Kommentaar

Ja näete. Vana süsteemi järgi oleks Slovakkia pidanud mängima hakkama, me oleks seda rämedalt vaadanud. Nüüd jaurame siin niisama. Eks see olegi põnevam.

Kommentaar

Kui idee poolest pakub süsteem põnevust ka viimases voorus, siis praeguseks on 2x viimases voorus 0:0 viigid veeretatud suuresti seetõttu, et osapooled on siiski oma seisuga rahul.

Kommentaar

Ja näete. Vana süsteemi järgi oleks Slovakkia pidanud mängima hakkama, me oleks seda rämedalt vaadanud. Nüüd jaurame siin niisama. Eks see olegi põnevam.
                                oot sinu meelest praegune slovakkia inglismaa polnud huvitav mäng?!
                                Seisan üksi mere ääres
                                jalas kollased sandaalid
                                valged, merevahust sääred
                                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Working...
                                X