Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Originally posted by erts

niisiis tänased mängud

kas BUL suudab pärast sellise \"laadungi allaneelamist\" normaalset mängu näidata?

ja kas SWE oskab ka ITA umbkaitse nii üle mängida nagu seda tehti avamängus?
    igal juhul hoian Svenssonitele pöialt... sest nagu siin keegi ka mainis on Itaalia jalgpallikoondis enda margi ikka suht täis teinud... mis sest et süüdi on üksik mängija... Tati-Totti siis

No Itaalia on ikka veidi teisest mastist meeskond kui Bulgaaria, nii lihtne neid üle mängida ka nüüd ei ole.
    enivei, hoian pöialt Rootsile ning Taanile.

Kommentaar

nonii mina taas tagasi siin :P vaatasin seni jalkpalli emi teleka vahendusel ja olin nii hoos ,et unustasin foorumi hoopiski ära

aga minu kokkuvõtted siis -b gruppis on asi selge ,edasi lähvad horvaatia ja inglismaa na ,sest mõlemad näitasid väga head mänguoskust ning prantslased ei ole oma madalseisust veel siiani välja saanud.

a grupis on asi palju segasem -hispaania küll on vavoriit na ,aga samas ei saa maha kanda kuidagi kreekat ,ka portugal võib üllatada ,kui nuno gomes paremasse vormi saaks ruttu...aega veel on tal

c grupis on minu arust lood päris kreisid
      Rootsi küll võitis 5-0 bulgakat ,aga samas taani viigistas ju itaaliaga ,tuleb tuline heitlus taani ja rootsi vahel ,samas ei saa unustada ,et bulgaaria võib end kosuda ja itaaliagi võib totti kaotusest üle saada kui hästi läheb...

d grupp on lausa boooring.... tsehhimaa on näidand parimat mä\'ngu ses grupis ,nemad saavad edasi ,samas panustaksin siin ka hollandile ,kes mängis uskumatult head jalgpalli ,sellist nägin viimati mitu head aastat tagasi neilt seega lootust on

kokkuvõttes ütlen lühidalt na ,et minu loodetud poolfinalist venemaa ei saa tõenäoliselt edasi ,seega üks favoriit on juba väljas...aga pole hullu ,sest küll teised mu lemmikud paremini mängivad
      Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

hahaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa, lubage naerda eelmist postitust vaadates..........

Kommentaar

Originally posted by erts

hahaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa, lubage naerda eelmist postitust vaadates..........
          no sealt hiiumaalt tulevad ju puhta sajoobid!

Kommentaar

oleks võinud jah teleka ette jäädagi:P , selles ka muidugi oma jagu tõde sees, et nüüd venelased tõenäoliselt edasi ei saa.

Kommentaar

Tegelt ma tahaks ikka toredalt naerda.

Kuidas saab asi ola selge kui ta on ikkagi veel punktiseisu kohapealt lahtine? Kui uskumatult see Holland siis mängis? Palun seleta kuidas Venemaa sai favoriit olla... Kas tõesti Totti on Itaaliale nii tähtis? Ta on küll tähtis, kuid küll keegi suudab tema positsiooni täita.

sigpic

Kommentaar

põhiline on see et Kreekat ei saa VEEEEEEEEL maha kanda
                ja Portugal võib ÜLLATADA Hispaaniat

oehhhhhhhhhhhhhh, ma olen juba kõveras hehhhhhhhhheeeeeeee

Kommentaar

fazoletti on vist läbi elanud taandarengu, mis tema puhul näis küll võimatuna.

Kommentaar

Originally posted by gamer

kas neid inglismaa väravaid netis pole kuskil üleval?
                    vaata lehekülge number 16. seal on olemas üks link, kus kõik Euro 2004 väravad üleval
                    ½121½

Kommentaar

Originally posted by Juveman

No Prantsusmaa-Horvaatia mäng pakkus vähemasti pinget ja naudingut
                      nagu juba korra 8eldud,
                      naudingut- jaa, p6nevust- ei.. teisal spekuleeritakse ka sellega n2iteks, et Pr ootab A-gr tulemusi, Kreeka I-koha puhul (mis pole HIS vs POR viigi korral sugugi v6imatu) v6ivad nad hoopis 2.kohta rihtida sel puhul (siis piisab ka SUI vastu viigist, 1k6ik kuidas ENG vs CRO l6peb)
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees
                        Kreeka I-koha puhul (mis pole HIS vs POR viigi korral sugugi v6imatu)
                        mis viigi korral.... Kreeka on ju grupi peaaegu võitnud kui nad russe võidavad ...ja samal ajal ei tohi Espana võita Portugali rohkem kui ühe kolliga.... tegelt muidugi väravate arv ka veel loeb... et kui Hispaania näiteks võidab 4:3 ja Kreeka 1:0, siis peaks olema Hispaania 1. ja Kreeka 2. oeh niiet kõik on suht lahtine....

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees
                          nagu juba korra 8eldud,
                          naudingut- jaa, p6nevust- ei.. teisal spekuleeritakse ka sellega n2iteks, et Pr ootab A-gr tulemusi, Kreeka I-koha puhul (mis pole HIS vs POR viigi korral sugugi v6imatu) v6ivad nad hoopis 2.kohta rihtida sel puhul (siis piisab ka SUI vastu viigist, 1k6ik kuidas ENG vs CRO l6peb)
                          Ei piisa. Link. Kui kaks koondist lõpetavad ühe punktide arvuga, arvestatakse omavahelise mängu viigi korral siiski üleüldist väravate suhet ju. Horvaatia ja Prantsusmaa mängisid viiki, seega kui horvaadid Inglismaad 1:0 võidavad, on nende väravate vahe 5 punkti juures 3:2. Lõpeb FRA-SUI 0:0, on Prantsusmaa väravate vahe 5 punkti juures 4:3.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by fazzoletti
                            aga minu kokkuvõtted siis -b gruppis on asi selge ,edasi lähvad horvaatia ja inglismaa na ,sest mõlemad näitasid väga head mänguoskust ning prantslased ei ole oma madalseisust veel siiani välja saanud.
                            Need hor ja eng lähevad oma väga hea mänguoskusega kokku,ning hor vajab vaid võitu! Millist prantslaste madalseisu silmas pead.Kas viimase mängu 2.pa algust või seda mis OLI MM2002?

a grupis on asi palju segasem -hispaania küll on vavoriit na ,aga samas ei saa maha kanda kuidagi kreekat ,ka portugal võib üllatada ,kui nuno gomes paremasse vormi saaks ruttu...aega veel on tal
                            Kuna Kreekal veel umbes 90% edasipääsu lootust,siis pisut vara neid maha kanda tõesti
                            Niiet portugalil vaja 2 päevaga ruttu Gomes paremasse vormi saada,muidu nad ei suuda üllatada.

d grupp on lausa boooring.... tsehhimaa on näidand parimat mä\'ngu ses grupis ,nemad saavad edasi ,samas panustaksin siin ka hollandile ,kes mängis uskumatult head jalgpalli ,sellist nägin viimati mitu head aastat tagasi neilt seega lootust on

kokkuvõttes ütlen lühidalt na ,et minu loodetud poolfinalist venemaa ei saa tõenäoliselt edasi ,seega üks favoriit on juba väljas...aga pole hullu ,sest küll teised mu lemmikud paremini mängivad
                            Võimas analüüs oli sul-võiksid kah etv\'sse kommima minna

Kommentaar

Ootan põnevusega hilisõhtust Itaalia-Rootsi mängu. Kuigi pole itaallaste mängu eriline austaja, loodan siiski, et nad mängiksid \'jalgpalli\' ja natuke rohkem avatumalt. Rootslased on nagu taanlased, kuid neil on silmnähtavalt paremad ja osavamad ründajad. Taani-Itaalia mängu tsenaariumi kordudes lihtsalt lüüakse itaalia puuri nii mõnigi koll Usun et Itaalia muudab oma strateegiat ja võttab need kohustuslikud kolm punkti, kuid mine sa tea:P Kõvat andmist on oodata ka õhtuses Bulgaaria-Taani madinas.

Kommentaar

kokkuvõttes ütlen lühidalt na ,et minu loodetud poolfinalist venemaa ei saa tõenäoliselt edasi ,seega üks favoriit on juba väljas...

Lemmik? Venemaa? Oled ikka eestlane? Hüppa tulle! Krdi ahv!

Kommentaar

Working...
                                X