Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Originally posted by mcnamara

Aga Bulgaaria vastu peavad itaallased tõsiselt jalad kõhu alt välja võtma. Sest Rootsi ja Taani sugugi mitte võimatu viik nõuab neilt kahe- või kolmeväravalist võitu. Kolmiku omavahelised mängud oleksid ju sel juhul kõik viigid ja maksma hakkab see, kes Bulgaariale rohkem väravaid kõmmutanud.
    Enne seda, kui vaadatakse Bulgaariale löödud kolle, võetakse arvesse omavahelistes mängudes löödud väravaid - seega on Rootsil ja Itaalial Taani ees pisike eelis, sest nende SWE - ITA viik oli väravatega... Aga see stsenaarium läheb käiku alles siis, kui Taani - Rootsi viigistavad vähese hulga väravatega ja Itaalia saab oma esimese võidu...

Tie-breaker rules on näiteks laivskoori lehel väga hästi lahti seletatud .

Kui rääkida minu selle grupi eelistustest, siis oleks väga meeldiv, kui Bulgaaria ei jääks sel turniiril päris peksupoisiks... see aga tähendaks automaatselt Rootsi-Taani edasipääsu, millega oleks eriti rahul. Minu jaoks mängib Itaalia igavat jalgpalli, no 1:0 seis ei ole ju see, mil võtta ründajad ära ja tuua kaitsjad asemele... Rootsi tegi vastupidi ning taevale tänu, Zlatanile ka , see tasus end ära. Uskumatu värav, ei ole midagi öelda.

Rootsi mängus on mulle pisut negatiivse mulje jätnud vaid \"imelaps\" Källström, aga seda võib-olla vaid seepärast, et ikkagi on ju teda suht palju reklaamitud jms. Esialgu on ta silma jäänud vaid nõrkade kauglöögiürituste ja üsnagi ebaõnnestunud tsenderdustega. Aga ehk paraneb temagi mäng...

Taani mängu kohta suurt ei oska kosta, sest Bulgaaria oli ikka üsnagi mannetu, kuigi 2. poolajal oli neilgi helgemaid hetki ja vahepeal juba tundus, et Bulgaaria värav pole kaugel. Siiski, Bulgaaria mäng oli pisut elavam kui Rootsi vastu. Ehk on Itaalia vastu veel parem... ei oleks ju hea, kui meie grupist finaalturniirile jõudnud meeskonnad saavutaksid kahe peale vaid 2 punkti (vihje: Inglismaa võidab viimases voorus Horvaatia).

Kuigi ega ses viimases lauses ei saa tegelikkuses sugugi kindel olla, võiks isegi öelda, et kui Horvaatia mängib sama hästi kui prantslaste vastu, ja Inglismaa sama halvasti kui Shveitsi vastu, siis saab raske olema...

Kommentaar

Sain juba vastuse oma küsimusele.
      Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Kuni rootslaste väravani olin mänguga nii rahul, et hõiskasin lausa Supremo Magnifico Italiano!!!! Värav purustas kõik, pettumus on tohutu Itaalia vääris võitu, seda mängu ei anna võrreldagi taani-itaalia omaga, itaalia oli teinud omad järeldused!

Siiski,keda esile tuua? Gattuso-uskumatu töövõime,kasutegur meeletu...aga et järgmine mäng vahele tuleb jätta,on ai-ai-ai...kaitseliin-töötas hästi,seekord paistis silma ka Nesta, mis heameelt tegi! Rahule jäin ka oma lemmiku Del Piero mänguga, kes hästi palli hoidis ja võimalusi tekitas, Vieri oleks võind ühe oma ma ei tea mitmest võimalusest siiski ära lüüa...

Kuid mis teha, pettumusest tuleb üle saada ja Bulgaaria vastu tuleb mängida sama hästi ning pareminigi...krt,3 punni olid ikka nii lähedal ja krt, mängiti ju väga head jalgpalli...

Kommentaar

Niisiis seni kõige vaatemängulisem mäng turniiril on nüüd nähtud. Itaalia-Roosti pakkusid tõeliselt nauditava show. Mängus Taaniga, olin väga pettunud Itaalia mängu üle. Tänane kohtumine näitas hoopis paremat taset. Terve esimene poolaeg ja ka suurem osa teisest poolajast oli itaallaste oma. Sinisärgid ehk väärisid rohkem võitu, kuid rootslastele tuleb au anda, head vasturünnakud ja teise poolaja aina kasvav aktiivus tõi lõpuks tulu.

Wilhemsson ja vahetusest tema asemele tulnud nr.18(Juhansson vist) olid minujaoks Rootsi koondise parimad täna. Itaalia meeskonnast vääriksid minu nägemuse järgi kõige suuremat aplausi äärekaitsjad - Panucci ja Zambrotta, kes väga hästi ka ette ründajaid toetama jõudsid. Zambrottale ei ole nii kõrgele jooksmine üldse võõras, sest varasematel aegadel koondises on tema roll olnud äärepoolkaitses, millest tuleb tema hea osavus äärelt täpseid tsenderdusi anda ning ründavalt tegutseda.

Vieri on mees kellele tahaks ikkagi mõned kriitikanooled heita. Pidevalt tekitati talle olukordi, mil mehel tulnuks vaid peaga üks täpne löök sooritada. Ei õnnestunud. Isegi Zlatani värava oleks just ehk tema pidanud ära võtma. Äkki on ikkagi lihtsalt kõrges vanuses küsimus, et vanad jalad ei suuda enam nii kõrgele hüpata kui varem ? Mänguvorm lihtsalt kehva ? Itaalia suutis ka seekord liialt kollaseid kaarte teenida. Gatussot oli natuke naljakas jälgida, kui too oma lõvivihase näoilmega päris kõvasti vastasmängija maha niitis. Ta puutus küll esmalt palli enne kokkupõrget, kuid olukord oli liiga ohtlik ning kohtuniku otsus seega õige. Cannavaro jääb nüüd järgmisest kohtumisest kõrvale. Kes on nüüd kõige õigem mees tema kohta täitma, seda ehk oskab keegi siin täpsemalt kommenteerida ?

Äärmiselt põnev tõotab tulla nüüd Taani-Rootsi kohtumine. Mõlemad tiimid on tõeliselt ilusaid mänge teinud ning mina igatahes jään põnevil seda lahingut ootama. Rootsil on siiski vast tibake paremad šhansid.

Kommentaar

Itaalastest jäi silma ka minu vana lemmik Zambrotta, aga rootslaste võiduhimu oli väga inspireeriv. Juba koha peal jäi mulle see rootsi asi väga positiivselt silma. Samas Taani mängus on ka kindlust ja neil on tõsine potentsiaal Graveseni ja Grönkjäri naasmise näol. Raske on kedagi eelistada. Tõenäoliselt võiks see viigiteema ja põhjariikide edasisaamine parim olla. Bulgaarlastesse mul usku pole.

Ja itaalia kaitsesse viiamseks mänguks oleks loogiline Materazzi, aga ma poel kindel ega tal miskit viga küljes pole. kui pole, siis on kindel vend ja suht pikk ka, mis Berbatovi vastu kindlasti eeliseks.

Kommentaar

Jah, statistika on üks keeruline ja raske teema. Aga jah, tuleks siis rootslastele-taanlastele vihjata, et 2:2 oleks ilus tulemus. Aga küllap mõlemad üritavad ikkagi võitu. Rootslaste ründepaar tundub teravam, aga samas on Taani ajalooliselt enamasti tugevamaks osutunud.

Mis Itaalia-mängu puutub, siis mina küll Källströmi ja Jonsoni ei kritiseeriks. Need kaks tõid just piisavalt seda rünnakuteravust juurde, mis lõpuks sihile viiski.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Mis Itaalia-mängu puutub, siis mina küll Källströmi ja Jonsoni ei kritiseeriks. Need kaks tõid just piisavalt seda rünnakuteravust juurde, mis lõpuks sihile viiski.
                Ühest küljest, nagu ma juba ka mainisin, võib väikene pettumine Källströmi mängus tuleneda sest liigsest haibist, mis juba enam-vähem aasta noormehe ümber käinud on. Kuna ise olen teda mängimas näinud nüüd vist korda kaks, siis kaugeleulatuvaid järeldusi siiski ei teeks.
                Rünnakuteravuse juurdetoomist mina ainult Källströmi ja Jonsoni vastutusele ei paneks, sest Itaalia vahetused pärssisid nende enda koondise aktiivsust, mis viis Rootsi tugevama surveni. Värskemad vahetusmehed peaks joosta jõudma küll ja küll ning seetõttu peaks tegelikkuses iga korralik vahetusmees sellises olukorras, nagu Rootsi oli, aktiivsust juurde tooma.

Kui tagasi tulla veel väga vana Inglise-Prantsuse mängu juurde, siis on nüüd Rootsi kaamerameeste käe läbi jõudnud avalikkuse ette Zidane`i teod enne penalti löömist... Link ... haige igatahes, seekord sõna otseses mõttes.

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees
                  ... ja kui Rootsi vs Taani peaks 2:2 m2ngima, on Saapamaa v2ljas isegi siis, kui nad bulgareid sada-null v6idavad
                  Ka minu andmetel on SWE-DEN 2-2 ja suuremaskoorilise viigi korral Itaalia väljas.
                  0-0 korral Taani väljas ja 1-1 korral Rootsi edasi ja ITA ja DEN vahel selgitab juba nende mängud bulgaritega.Või ma eksin?100% kindel ei ole.

Kommentaar

Originally posted by Yazid

Originally posted by vaikiv mees
                    ... ja kui Rootsi vs Taani peaks 2:2 m2ngima, on Saapamaa v2ljas isegi siis, kui nad bulgareid sada-null v6idavad
                    Ka minu andmetel on SWE-DEN 2-2 ja suuremaskoorilise viigi korral Itaalia väljas.
                    0-0 korral Taani väljas ja 1-1 korral Rootsi edasi ja ITA ja DEN vahel selgitab juba nende mängud bulgaritega.Või ma eksin?100% kindel ei ole.
                    eiei peaks ikka olema nii et otsustavaks saab väravate vahe, seega kes neist 3st Bulgaariat kõige suureskoorilisemalt võitis... Rootsi 5:0, Taani 2:0... SWE ja DEN viigi korral peab Itaalia vähemalt 3 väravaga võitma! SWE on viigiga 100% edasi.

Kommentaar

EM-il lähtutakse eelkõige omavahelistest mängudest. Kui kolmel meeskonnal on võrdne arv punkte, siis tuleb kõne alla nende kolme omavaheliste mängude väravate vahe.
                      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

EM-il lähtutakse eelkõige omavahelistest mängudest. Kui kolmel meeskonnal on võrdne arv punkte, siis tuleb kõne alla nende kolme omavaheliste mängude väravate vahe.
                        nuh, DEN ja SWE 0:0 viigi korral on siis järelikult eelis Itaalial ja Rootsil? nende 1:1 viigi korral ja ITA võidu korral BUL üle otsustaks siis teise edasipääseja DEN ja ITA Bulgaariale löödud väravad? on nii ve?

Kommentaar

Originally posted by erts
                          nuh, DEN ja SWE 0:0 viigi korral on siis järelikult eelis Itaalial ja Rootsil? nende 1:1 viigi korral ja ITA võidu korral BUL üle otsustaks siis teise edasipääseja DEN ja ITA Bulgaariale löödud väravad? on nii ve?
                          Keegi eespool juba mainis reegleid,aga kirjutan siis veel.

1.Greater number of points in the matches between the teams in question
                          2.Goal difference from matches between the teams in question
                          3.Greater number of goals scored in matches between the teams in question
                          4.Goal difference resulting from all three group games
                          5.Greater number of goals scored in all group games
                          6. ...

Kommentaar

Leidsin just Sportnetist:
                            Kuidas alagrupist edasi saadakse?

Kommentaar

Mind huvitab kui spordimehelikud on Rootsi ja Taani jalgpallurid.On ju väidetud enne EM algust, et nende omavaheline mäng on tähtsaim neile alagrupi faasis.Kas on tunda kokkulepemängu hõngu?Se on ju nii ahvatlev.Ma usun, et kuiskil alatedvuses võib mängijatel see meelel mõlkuda küll.Kõige lollim on seis, kui meeskonnad mängivad ausalt 2:2 viiki,andest endast parima. Siis keegi ju ei usuks nende ausat mängu.Eriti Itaalased.

Kommentaar

Originally posted by skint

Kui tagasi tulla veel väga vana Inglise-Prantsuse mängu juurde, siis on nüüd Rootsi kaamerameeste käe läbi jõudnud avalikkuse ette Zidane`i teod enne penalti löömist... Link ... haige igatahes, seekord sõna otseses mõttes.
                                Mida v***u...
                                It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Working...
                                X