Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Mul elu hea meel et mõlemad C-grupist edasi pääsenud koondised on väljas.
    Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

David Beckham, Philip Cocu, Olof Mellberg - kolm kaptenit neljast on penaltiseerias eksinud. Selline tähelepanek siis.

Samas ei pannud ma tähele, et kellele Luis Figo oma kaptenipaela ulatas, ega see ometi Rui Costani jõudnud?
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by m1kk

Samas ei pannud ma tähele, et kellele Luis Figo oma kaptenipaela ulatas, ega see ometi Rui Costani jõudnud?
        Vististi mitte, sest Costa tuli mängu pärast Figo väljavahetamist.
        Pakun, et kapten oli Nuno Gomes.

Kommentaar

Originally posted by m1kk

Kas ta ei andud selle mitte väravavahile, Ricardole tegelikult ei ole ma üldse kindel
          Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!

Kommentaar

M1kk wrote :

David Beckham, Philip Cocu, Olof Mellberg - kolm kaptenit neljast on penaltiseerias eksinud. Selline tähelepanek siis.
            Muideks m1kk...tsekka seda postitust.

Originally posted by -Marko-

Kaptenipaela kandmine tähendab selget ohtu pendla sooritamisel.
            3 meest kel see käsivarres on olnud, on löögi metsa keeranud: Becknervousbreakdownham, Cocu ja Mellberg.
            Muideks te mitte nii informeeritud mehed - Baros on Liverpooli omand.
            Portsu kõige säravamaid rabavad seekord siis Tšehhid.

Kommentaar

Figo andis kaptenipaela tõesti Nuno Gomes\'ile.

Kommentaar

võimas võit, taanlastel vaesekestel polnud isegi lootuse juppigi, ehk oleks tõesti pidanud Madsen pidanud varem mängu lülituma, mees kes siis suutis oma löögid ikka raamidesse ajada vastupidiselt teistele. Nüüd siis põnevad poolfinaalid, esimene neist saab olema eriti ettearvamatum, teises mängus arvan siiski, et tsehhid võtavad oma, mis neile kuulub-finaalkoha, sealt edasi olekski vaid üks samm, et triumfeeriksid segu edukatest noortest ja kogenud vanadest- see kõige magusam/valusam sümbioos.

Kommentaar

Ma ytleks et taktikaline ettevalmistus v6itis. Taanlased ei saanud kasutada oma kiireid ääri , ega anda ka kaitsjate taha sööte, sest Tshehhide kaitse mängis pidevalt nii madalal , et neil ei jäänud yldse ruumi tegutsemiseks. Tshehhid riskisid ja jätsid liinide vahele suuremad vahed , lasksid taanlastel pikalt keskväljal palli k6igutada, aga väravaaluse panid kindlalt kinni. Enne seda mängu olid ka taanlased yhed parimad \"taktikud\" turniiril, aga sedapuhku olid nad kyll v6imetud tshehhidele oma taktikat peale suruma.

Kommentaar

KURRTT kyll, miks see euro2004 ennustus eestikate ennustuse tulemuste alla läheb!!!
                    Alles nyyd märkasin, et läheb ja ma pole siiani yhtegi mängu ennustanud

Kommentaar

Mina jätan viimaseks kolmeks mänguks Euro 2004 avatari. Kõik meeskonnad, kelle poolt ma olen olnud, on kaodanud. Hispaania, Prantsusmaa, Rootsi, Taani... Ma parem ei ütle, et ma olen Portugali poolt:P

Kommentaar

Originally posted by zidane_5

Mina jätan viimaseks kolmeks mänguks Euro 2004 avatari. Kõik meeskonnad, kelle poolt ma olen olnud, on kaodanud. Hispaania, Prantsusmaa, Rootsi, Taani... Ma parem ei ütle, et ma olen Portugali poolt:P
                        See tõesti huvitas meid. Aitähh.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Euro 2004 ametlik kodulehekülg raporteerib:

Euro 2004 finaali vilistab:

Põnevushetk....

Päris pingeline on või mis...

Markus Merk
                          sigpic

Kommentaar

Originally posted by eika

1. krt, rootsi ja eriti taani väärtus minu silmis langes kõvasti.

2. oli ikka väga muserdav näha cassanot, kelle juubeldamine peale väravat muutus nutuks....

3. ...sest rootsi kaotas oma sümpaatia minu silmis peale 2-2 viiki itaaliaga.

1. jajah.. kokkulepped, pruunid ümbrikud, särgid-värgid enne mängu itaalia-stiilis..

2. väga hea et üks naine nutma pandi. pilti vaata ilusaima vormi teemast

3. ega jah oleks ikka pidanud austama itaaliat kui suurt \"vuti\" riiki ja mitte üritama parimat tulemust

Kommentaar

Taani tegi vea, pannes Tomassoni ülemiseks ründajaks. Olsen oleks pidanud Madsenit usaldama ja jätma koondise suurima väravaküti turniiril harjumuspärasesse positsiooni. Palli Tomasson ei saanud eriti ja kui ta seda allapoole hankima tuli, polnud seda kellelegi edasi mängida. Ääred said tegelikult (eriti esimesel poolajal) palli päris headesse kohtadesse, aga tsenderduste kvaliteet oli nõrk. Tsehhidel oli kastis muidugi ka päris palju mehi.
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Ei usu, et taanlased ka Madseniga oleks eile midagi korda saatnud. Auvärava oleks ehk löönud, selle olid nad ära teeninud, ei enamat, kuigi mängupilt oli suht võrdne. Ja Poborsky sööte on ikka lust vaadata, see mees on tshehhide A & O. Poolfinaalis siis kaks meeskonnahingega mansat vastamisi ja kreeklastel mu meelest seekord shansse eriti pole. Taanlastega oleks ehk hakkamagi saadud...
                                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Working...
                                X