kahtlasel alal töötades ja professionaalse kretinismi tulemusena soovitan sul raio piraajat mitte ülevalt niimoodi jätta. Kerge fading valge outline oleks hea seal. või tavaline õhuke outline. sest eesti suht tumesinine ei paista statkal musta tausta pealt välja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Iirimaa mängu fänniplagud
Collapse
X
-
..kui RummaBastardsite ja fännide koostöös tehtavad suur 1,5X25m. bänner + lipp mänguks valmis saavad ja juurde liita siis selleks ajalooliseks mänguks tekib juba päris korralik fänniatribuutika-lippude atmosfäär staadionile... Iirlaste vastu jääb see veel küll lahjaks aga küll ajapikku jõuame ka neile jt. pikaajalise jalgpallikultuuri riikide (inglased, shotlased, itaallased jne) fännidele kandadele
Mida rohkem lippe-bännereid-plakateid-tossu-sherpentiine seda vingem!
Ja kindlasti toetan Porgandit nende bännerite valmistamisel...RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustkahtlasel alal töötades ja professionaalse kretinismi tulemusena soovitan sul raio piraajat mitte ülevalt niimoodi jätta. Kerge fading valge outline oleks hea seal. või tavaline õhuke outline. sest eesti suht tumesinine ei paista statkal musta tausta pealt välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustÜks väike asi veel. Trapattoni ei ole mitte TRAPPA vaid TRAP. Vähemalt nii on tuntud ta Itaalias ja nimes ei ole ka duubel-P. See sacked bänner on muidugi vinge, aga jällegi ei kujuta ette kuidas see statal suurelt välja paistab. Et kas neil nägudel on üldse võimalik vahet teha jms.
Eks statal ole näha, sellele bannerile peaks võimalikult strateegilise koha otsima, kus vähemalt telekaamerad ja ajakirjanikkujad selle üles korjavad. Mängijad vast ikka näevad, küljetribüünidelt ja vastaste fännikalt teda ilmselgelt näha ei jää.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMiks see plakat nii hea on? Ennast ei mõnita sellega? Et oleme nii sitt meeskond et Põhja-Iirimaa vallandab treeneri meile kaotamisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustJou, tänan tähelepanu juhtimast, selle vea ma parandasin hetk peale piltide uploadimist.
Eks statal ole näha, sellele bannerile peaks võimalikult strateegilise koha otsima, kus vähemalt telekaamerad ja ajakirjanikkujad selle üles korjavad. Mängijad vast ikka näevad, küljetribüünidelt ja vastaste fännikalt teda ilmselgelt näha ei jää.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMiks see plakat nii hea on? Ennast ei mõnita sellega? Et oleme nii sitt meeskond et Põhja-Iirimaa vallandab treeneri meile kaotamisest.
Rõõmuga näen, loen ja kuulen, et iirlaste hulgas on ka võimust võtmas seesinane "me tegelt peaks juba EM alagrupimängude peale mõtlema, nahui" stiilis suhtumine. Meie poistele meeldib selliseid asju karistada.
Worhtingtoni perse oli tules juba enne meilt kotti saamist. Petrovici persealune läks peale meilt kotisaamist ja viiki piisavalt tuliseks, et peale Sloveenia (jumal õnnistagu neid mehi, raisk!) kotti ei olnud tal enam varianti. Keki suusk puutub meisse küll kõige vähem, aga siiski. Selles mõttes sinu vinguv kriitika ei päde.
Ja vastaste/vastasfännide irriteerimine mõistlikus koguses on alati jalgpalli juurde käinud. Pisut cocky see banner võib ju tunduda, aga imho on igati õigustatud sellised suht süütud võtted, et antud juhul siis iirlasi proovidagi vähemalt endast pisut välja viia. Ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kartul Vaata postitustKas see vastab tõele, et lekokil puuduvad nö reverse angle kaamerad, ehk peaks kõik bännerid ida ning lõuna trimkale panema ning kõik muu siis läänetrimkale?
Nii on jah. Ma ei tea muidugi, millise tehnika ERR selleks mänguks välja ajab (eeldan, et ikka toodab ERR ülekannet? Steiv?), aga reeglina nii on olnud. Mängus üldiselt mudiugi kaamera näitab üldse ülalt alla, platsiäärsed kaamerad tribüüne üleüldiselt eriti ei suumi. Lõunakas on ikka kõige kindlam pauk tähelepanu püüdmiseks. Kirjatsurad ja votugraafid niikuinii klõpsivad kõik üles.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitust
Äkki sobib paremini, aga see minu arvamus ainult.
Edit: pane oma pangaandmed ja palve toetuseks esimese postituse juure. On lihtsm leida ja hakkab paremini silma.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustVäga palju häbi pole ka mõtet meile tekitada nende "ärapanevate" plakatitega.
Nii ma siis ütlengi sulle ilusas eesti keeles - mine persse. Mine lihtsalt persse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar