Algselt postitas SleepWalking
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustõigus seal oli vahepeal selle kapteniasjanudsega mingi jamamine... mina pidasin silmas muidu hooaega 07/08. anyway pikka aega ta seal kapten oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustViitsekapten siiski. Ja üldse, kuidas kogu see brasiilia mansa on seotud Arsenali ja gloorihanteritega?
ja märge oli glooryhunterid ja Arsenali fännid
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa ei saa Rüütli Operi põhjendusest aru. See on veel hästi öeldud.
selle loogika kohaselt peaks paarinädalapärast brasside alistamine meil naljaasi olema... vaevalt et nad selle 1,5 päevaga suvepuhkuselt tulnuna aklimatiseeruda ja lennureisist taastuda jõuavad!RummaBastards!
Kommentaar
-
Mis sest Operist ikka taga nutta ! Olgu meil temataolisi või kümme siis brasside vastu ei muuda see midagi.Olekski aeg juba mõnel nooremal esile kerkida ,sest niikunii Operi paremad päevad hakkavad juba möödas olema. Mees läks Hiinassegi juba selleks ,et pensioni kindlustada ja korralikku raha teenida ,mida ei saa talle sugugi ppahaks panna. Ta on meile pikkade aastate jooksul küllalt rõõmu pakkunud.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMulle kingiti mõni aeg tagasi tavalisest suurem riigilipp (2x3m) ja nüüd on mul plaan see brasiilia mängule kaasa võtta. ainsad küsimärgid ongi selle suuruse tõttu, nimelt võtaks see lausa kaks rida ja oma neli-viis istekohta. see jääb küll tublisti alla jalgpallihaigla hiiglasele, aga minu meelest oleks tore ka seda 2x3-e värava(!) ja hümni ajal lainetada - nigu väike veli või nii... kuna antud mängul istun ma täiesti võõras seltskonnas (sektor C6 rida 13 koht 292), pole mul täit kindlust, et need inimesed minu ümber oleksid nõus "enda jalgpalli-nautlemist" häirima.
Siit ka küsimused: 1) kas mul on mõtet see lipp mängule kaasa vedada - on temas üldse väärtust kui JPH-omale nagunii konkurentsi ei paku (polegi eesmärk) ja visuaalset efekti ei oska kah enne katsetamist hinnata, samal ajal kui see nõuab teatavat füüsilist ja vaimset pingutust.
2) äkki mõni foorumikasutajatest paikneb juhuslikult minu lähedal ja on samuti valmis liputamisel oma abi pakkuma?
Uurisin enda piletit, ja mis ma näen.. 3.trepp, C6 sektor ja rida 13 ning koht 290.. ning kui õigesti mäletan..on sõber koht 291.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustOotaks juba nimekirja kutsutud mängijatest. Oper ei tule see on teada (isegi kui veel räägitakse, et ehk tuleb.) Kahju muidugi, kogemustega mängijat sellise vastase vastu oleks vaja.
Ma arvan, et sellepärast asi ongi edasi lükatud (Rüütli ütles ühes oma intervjuus, et täna-homme saab koosseisu teada), et nad proovivad Operit Hiinast kätte saada.
Kommentaar
-
Tänase Pohlaku-intervjuu kommentaaride seas oli üks huvitav idee. Pileteid annaks nõnda müüa küll:
"veel üks võimalus hapuks minevate piletite realiseerimiseks - panna need müüki järelmaksuga. Pisut jändamist selle asja organiseerimise-vormistamistega muidugi oleks, kuid raha on jalgpalliliidul alati vaja. Huvilise jaoks on poolteist või kaks-pool tuhat korraga väla käia muidugi suur raha, ent kui summa poole aasta - aasta peale ära jaotada, pole asi nii kole."Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar