Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    gloryhunterid tänavad.
    millistes mängudes gilberto eelmisel aastal arsenali kapten oli muidu?
    õigus seal oli vahepeal selle kapteniasjanudsega mingi jamamine... mina pidasin silmas muidu hooaega 07/08. anyway pikka aega ta seal kapten oli.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
      õigus seal oli vahepeal selle kapteniasjanudsega mingi jamamine... mina pidasin silmas muidu hooaega 07/08. anyway pikka aega ta seal kapten oli.
      Viitsekapten siiski. Ja üldse, kuidas kogu see brasiilia mansa on seotud Arsenali ja gloorihanteritega?

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
        Viitsekapten siiski. Ja üldse, kuidas kogu see brasiilia mansa on seotud Arsenali ja gloorihanteritega?
        ainult Silva on
        ja märge oli glooryhunterid ja Arsenali fännid

Kommentaar

Ühtegi glooryhunteriklubi manku mängijat õnneks koosseisus ju pole.

Kommentaar

Ma ei saa Rüütli Operi põhjendusest aru. See on veel hästi öeldud.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Ma ei saa Rüütli Operi põhjendusest aru. See on veel hästi öeldud.
              ..sama siin .. sisuliselt tähendab see seda et ka MM või EM kvalifikatsiooni mängudeks pole mõtet Andres-poissi Hiinamaalt koondisesse kutsuda..ikkagi 20 h. edasitagsi loksutamist ja lendamist ja siis veel 2-3 päeva aklimatiseerumist .. ja mine tea - äkki ei oska enam eesti keeltki?
              selle loogika kohaselt peaks paarinädalapärast brasside alistamine meil naljaasi olema... vaevalt et nad selle 1,5 päevaga suvepuhkuselt tulnuna aklimatiseeruda ja lennureisist taastuda jõuavad!
              RummaBastards!

Kommentaar

No selline selgitus oli ju ette teada - Pareiko kohtagi jagati sama selgitust, nüüd Oper veelgi kaugemal. Ei imesta üldse.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Mis sest Operist ikka taga nutta ! Olgu meil temataolisi või kümme siis brasside vastu ei muuda see midagi.Olekski aeg juba mõnel nooremal esile kerkida ,sest niikunii Operi paremad päevad hakkavad juba möödas olema. Mees läks Hiinassegi juba selleks ,et pensioni kindlustada ja korralikku raha teenida ,mida ei saa talle sugugi ppahaks panna. Ta on meile pikkade aastate jooksul küllalt rõõmu pakkunud.
                  FCF Forever

Kommentaar

Ongi noh, aga teie pederattad oskate ainult ühe mängija peale loota. hädisesd sitakotid, elagu kuningas Oper.

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                      Mulle kingiti mõni aeg tagasi tavalisest suurem riigilipp (2x3m) ja nüüd on mul plaan see brasiilia mängule kaasa võtta. ainsad küsimärgid ongi selle suuruse tõttu, nimelt võtaks see lausa kaks rida ja oma neli-viis istekohta. see jääb küll tublisti alla jalgpallihaigla hiiglasele, aga minu meelest oleks tore ka seda 2x3-e värava(!) ja hümni ajal lainetada - nigu väike veli või nii... kuna antud mängul istun ma täiesti võõras seltskonnas (sektor C6 rida 13 koht 292), pole mul täit kindlust, et need inimesed minu ümber oleksid nõus "enda jalgpalli-nautlemist" häirima.

Siit ka küsimused: 1) kas mul on mõtet see lipp mängule kaasa vedada - on temas üldse väärtust kui JPH-omale nagunii konkurentsi ei paku (polegi eesmärk) ja visuaalset efekti ei oska kah enne katsetamist hinnata, samal ajal kui see nõuab teatavat füüsilist ja vaimset pingutust.
                      2) äkki mõni foorumikasutajatest paikneb juhuslikult minu lähedal ja on samuti valmis liputamisel oma abi pakkuma?

Uurisin enda piletit, ja mis ma näen.. 3.trepp, C6 sektor ja rida 13 ning koht 290.. ning kui õigesti mäletan..on sõber koht 291.

Kommentaar

rakverest mängule

ma haljalast ja mul autos kaks(kolm, kui väga vaja) vaba kohta. ühineme, rakvere vennad! 56239094

Kommentaar

Ootaks juba nimekirja kutsutud mängijatest. Oper ei tule see on teada (isegi kui veel räägitakse, et ehk tuleb.) Kahju muidugi, kogemustega mängijat sellise vastase vastu oleks vaja.

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                            Ootaks juba nimekirja kutsutud mängijatest. Oper ei tule see on teada (isegi kui veel räägitakse, et ehk tuleb.) Kahju muidugi, kogemustega mängijat sellise vastase vastu oleks vaja.

Ma arvan, et sellepärast asi ongi edasi lükatud (Rüütli ütles ühes oma intervjuus, et täna-homme saab koosseisu teada), et nad proovivad Operit Hiinast kätte saada.

Kommentaar

Tänase Pohlaku-intervjuu kommentaaride seas oli üks huvitav idee. Pileteid annaks nõnda müüa küll:

"veel üks võimalus hapuks minevate piletite realiseerimiseks - panna need müüki järelmaksuga. Pisut jändamist selle asja organiseerimise-vormistamistega muidugi oleks, kuid raha on jalgpalliliidul alati vaja. Huvilise jaoks on poolteist või kaks-pool tuhat korraga väla käia muidugi suur raha, ent kui summa poole aasta - aasta peale ära jaotada, pole asi nii kole."
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

tra kradi huumor ju.

kõik liisinguss, fuck yeah. kasvatagem ikka kaabakate rahakotti ja elu on lill.

Kommentaar

Working...
                                X