Algselt postitas Hyrax
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustTribüünil ma sellist rühmitust näinus pole vähemalt
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKuulasin ka podcasti ära. Esimese lausega arvasin, et ehk ajas Pelle ja Aivari segamini, sest no kõigil juhtunud seda, aga jutt läks edasi ja ilmselgelt ta ikkagi mõtles Aivarit ning no isegi kui ei taha mõelda halvasti, siis no ei saa kahtepidi arusaada, miks endine Flora mängija küsima EJL presidendilt, et kas temajaoks midagi muutub kui ta Nõmme Kaljuga liitub. Koondisekoha kaardita, siis tõesti Flora süsteem kukkuks nii kokku, et seda jätkuvalt nii haigelt oma huvides ära kasutatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Kommentaar
-
AP: Mis haridus sul on?
?: Keskharidus.
AP: No vot!
?: Kuhu su haridus jalgpalli viinud on?
AP: Jah jah jah jah
very funny retardation
hahaha trrra protsess rsk. Mis punn mohlaku kunagisest “ma vaatan asju ratsionaalselt, mitte emotsioonide toel” saanud on?
Aeg oleks aiku esipropagandistidel järvelal, kanguril ja sn co, pastakaga näkku pussitada seda inimest, kes jumalaga konfrontatsiooni julges astuda! Aeeaee
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKontekst jääb veidi segaseks, aga ütleme nii, et asi on päris teravaks läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitust
Miski KOVi volikogu sarnane koosolek või EJLi teemaKontekst jääb veidi segaseks, aga ütleme nii, et asi on päris teravaks läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustKahju, et selline metlasest debiilik ejl juhib. Nüüd on vähemalt mõistetav, miks keegi talle vastu ei julge ejl ja fännide tasemel astuda. Kardavad lihtsalt lõuga saada nagu aivari naine sai.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustVaesel Aivaril närvid täitsa läbi. Mina ootan juba kannatamatult Aivari mõttemõlgutusi jalgpalli arengust ja kohe-kohe MM-le jõudmist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Supelman Vaata postitust
Mingi spordipükstega nolk ähvardas teda maha lüüa, kes ei ärrituks sellise asja peale?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar