Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Algselt postitas vincent

Viimase valiktsükli viimase, Inglismaa-Poola mängu piletid olid hinnaga 25, 40 ja 50 £. Arvuta ise.

Mis nimelisi pileteid puudutab - ma väga tahaks mängule minna, aga jään haigeks. Sõbrale/vennale/vanaemale piletit edasi anda ka ei saa. Staadionil tühi koht. On mõttekas? Üksikute mängude puhul see veel kuidagi toimiks, paketi puhul kindlasti mitte.
    siis votad EJL-ga uhendust ja muudad nime piletil. lahendus?
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas reix

! ÕIGE FÄNN LÄHEB JA OSTAB PILETI ENDALE SIIS KUI SEE MÜÜKI TULEB JA ASI ANTS! ÜLEJÄÄMNUD VÕIVAD OLLA ÕIGED FÄNNID AGA SEE ON PARAKU NII ET HEAD ASJA KÕIGILE EI JÄTKU!\"
      KES ON ÜLDSE ÕIGE FÄNN?

JA MIS SIIS KUI ÕIGEL FÄNNIL POLE PARASJAGU RAHA KUI PILETID MÜÜGILE TULEVAD?
      KAS FÄNN KELLEL POLE KOHE RAHA VÕTTA POLEGI ÕIGE FÄNN?
      JA MIKS KURADI PÄRAST SA KARJUD MEIE PEALE?
      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

Algselt postitas vincent

Viimase valiktsükli viimase, Inglismaa-Poola mängu piletid olid hinnaga 25, 40 ja 50 £. Arvuta ise.

Mis nimelisi pileteid puudutab - ma väga tahaks mängule minna, aga jään haigeks. Sõbrale/vennale/vanaemale piletit edasi anda ka ei saa. Staadionil tühi koht. On mõttekas? Üksikute mängude puhul see veel kuidagi toimiks, paketi puhul kindlasti mitte.
        arvasingi, et nii pakud.
        kujutad sa ette ka, palju neid nimemuutjaid kuue mängu peale tuleks? eriti nt Makedoonia või Iisraeli mängu eel? kes see tegeleb seal EJLis sellega?

mitte et ma ise mingit paremat varianti välja oskaks pakkuda, aga ikkagi.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Algselt postitas lorenzo

Algselt postitas vincent

arvasingi, et nii pakud.
          kujutad sa ette ka, palju neid nimemuutjaid kuue mängu peale tuleks? eriti nt Makedoonia või Iisraeli mängu eel? kes see tegeleb seal EJLis sellega?

mitte et ma ise mingit paremat varianti välja oskaks pakkuda, aga ikkagi.
          ei kujuta ausalt oeldes. aga sama asi toimib minuteada Barcal, kus isegi tahtsate mangude eel avaldatakse ametlik palve kindlatel mittetulijatel klubiliikmetel oma otsusest teada anda. arvesta sellega, et Barcal on klubiliikmeid kusagil 130000 kanti ametlikult ja stata mahutab 98000 vaatajat ummarguselt. ja ikka saadakse hakkama
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ma arvan et võrdlused inglismaa, hispaania ja teiste suurte jalgpalli maadega on pisut kohatut või mis??

Kommentaar

Päkapikk, rääkides rahast siis järgnev on väljavõte sinu enda lausest selle teema esimeselt lehelt:

\"Aga sa ei pea ju ostma kui korraga pole nii palju raha pole käes...\"

Kommentaar

Algselt postitas reix

Päkapikk, rääkides rahast siis järgnev on väljavõte sinu enda lausest selle teema esimeselt lehelt:

\"Aga sa ei pea ju ostma kui korraga pole nii palju raha pole käes...\"
                aga ega ei peagi ju........saad aru,minu arvamust mööda on ükskõik kuidas sa ka seda piletisüsteemi vaatad kellegile sitt varjant.Hooaja pileteid kiruvad inimesed kes ei taha seda osta,ka need kellel pole raha,et seda osta.üksikpiletite müüki kiruvad need kes kardavad spekulantide hullu kokkuostmist.........ka need kes kardavad,et siis ei saa staadionile nn.\"tõelised fännid\"(tra kus mulle see väljend \"tõelised fännid\"meeldib).
                Lühidalt,kõik kiruvad mingit müügistrateegiat,pole olemas süsteemi millega kõik rahul oleks.

Minul isiklikult pohhui,kui hooajapiletid tulevad müüki ostan mina selle ära ja minujaoks on rahu majas.
                Ma loodan lihtsalt,et hoolimatta sellest kuidas neid pileteid müüma hakatakse,on tribüünidel rahvast arvukalt ka mängudes makedoonia ja andorraga,mitte ainult inglismaa ja venemaaga.
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas El President

... see ei ole metallica.

l
                  mis see metallica siis nüüd niiväga erilist on?olen seda eelmisel sajandil kaks korda näinud,rotterdamis ja tallinnas,tänaseks on ta natuke vana,väsinud ja higine asi,no vaadatav-kuulatav muidugi on.hollandis viibides sain parema elamuse igatahes ajax\'i-feyernoodi mängust.sama kordub siin ilmselt inglismaaga
                  Kapten Trumm

Kommentaar

kle nagu kes ei olex sellise asja poolt see nagu megalt hea....

Kommentaar

Algselt postitas madis17

kle nagu kes ei olex sellise asja poolt see nagu megalt hea....
                      Mina ei ole
                      Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Hooajapiletite fännid pangu ennast valmis, 24.mail saab Arenal näha Gruusiat. Loodame täismaja.

Kommentaar

24.05.2006 ? Kust selline info?
                          Money talks BS walks..

Kommentaar

Kas keegi (kel konkreetset infot) võiks selgitada EM piletite kohta järgnevat.

Saan aru, et müüakse paketis.Kuna minu töögraafik on väga segane, siis on võimatu teada, mis nendel päevadel teen.Samas kui juhtub vaba olema külastaksin meelsasti mänge.Pole mõtet osta paketti, kui külastada saan vaid ühte-kahte mängu.Kas müüki tulevad ka üksikpiletid?

Kommentaar

kui sa oled Eesti koondise tõeline fänn siis olgu, kas või su vanaema matused ja sa oled ikka kohal. tööst ammu ilmagi rääkimata.
                              Eesti surub kõik vastased vastu muru
                              ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

muidu olen suga nõus, aga ära nii äärmuslik kah ole, Jumal
                                igast asju võib ette tulla nii et mängule ei saa minna, näiteks eelmine aasta jäi mul üks mäng nägemata, sest olin hispaanias, reisi eest oli juba makstud kui EJL kuulutas, et mäng tuleb..
                                ja nendel, kes kaugemalt mängudel käivad on palju raskem mänge oma plaani mahutada (ise olen arvestustöid vahele jätnud, sest sõit on pikk ja terve päev läheb ära, hea on kui õhtul tagasi saab, muidu läheb teine päev kah).
                                a põhimõtteliselt 95% mängudest näeb ikka ära kui natuke kombineerida ja tahtmise taha ei tohiks fännil küll midagi jääda

Kommentaar

Working...
                                X