Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

armeenia eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

pakun, et aasta humorist on selgunud juba!
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas tank Vaata postitust
      Oper räägib õigust! Hoolimata sellest, et tema algne prognoos oli kaks kuud vigastuspausi, oleks Tarmo Rüütli pidanud iga päev, ehk isegi kaks korda päevas, Operile helistama ja tema tervise kohta pärima. Selles ju treeneri töö seisnebki, et helistada vähemalt kord päeva läbi kõik koondise jalgpallurid ja tunda huvi nende tervise vastu. Olen kuulnud, et Mart Poomile helistab Rüütli näiteks kolm korda päevas ja uurib, et ega ta vahepeal terveks ei ole saanud. Samuti helistab ta iga päev Lemsalule, Zelinskile ja Vanakesale ning uurib, kas need äkki ei mõtle koondisesse tagasi tulla. Zelinski on korduvalt telefoninumbrit vahetanud, aga see ei aita- Rüütli jätkab telefoniterroriga. Operile ei ole ta aga helistanud puhtast vihast keskerakonna vastu.
      you made my day!!!

Kommentaar

blaa....blaaa
        Kopi see ikka Tarmo Rüütli teemasse ka veel. Ja kui juba asja kallal oled, siis pane Inglise jalgpalli alla ka ning igaks juhuks off-topicusse samuti.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Koondise peatreener Tarmo Rüütli väitis neljapäeval nii ajakirjandusele kui ka Operile endale, et too pidanuks ise tervenemisest teatama. Mängija taolist töökorraldust aga päris ei mõista.

"Ütlen ausalt: see läheb nüüd küll jalgpalliliidu kapsaaeda. Ma ei ole küll päris harjunud, et mängija peab ise helistama ja hakkama endale justkui kutset hankima," tutvustas Oper nägemust.

aga võib-olla Viikmäe just ongi seepärast koguaeg koondises, et ta iga päev helistab ja ütleb "mul on kõik korras! ootan kutset. mis päeval ma lennuki peale pean minema?"

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
            Kopi see ikka Tarmo Rüütli teemasse ka veel. Ja kui juba asja kallal oled, siis pane Inglise jalgpalli alla ka ning igaks juhuks off-topicusse samuti.
            Vabandan alandlikult Teie Kõrguse ees, et pidite kahel korral asjatlult kulutama oma aulisi silmi minu vääritu kribukrabu lugemiseks. Püherdan põrmus ja palun kergemat karistust.

Kommentaar

Vabandan alandlikult Teie Kõrguse ees, et pidite kahel korral asjatlult kulutama oma aulisi silmi minu vääritu kribukrabu lugemiseks. Püherdan põrmus ja palun kergemat karistust.
              Selle vastuse Operi teemasse ikka ka kopisid? Aga vabandus vastu võetud. Karistuseks võid Vanakesale helistada.
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Minu meelest pole ka Roda Koondisele vastu tulnud!?Aga noh kui ta saab Inglismaale ja seal hästi näitab ja väravaid lööb võib tast saada ka vägagi põhimees!

Kommentaar

Algselt postitas Tännnu Vaata postitust
                  Minu meelest pole ka Roda Koondisele vastu tulnud!?Aga noh kui ta saab Inglismaale ja seal hästi näitab ja väravaid lööb võib tast saada ka vägagi põhimees!
                  Peaasi, et tehakse hea pakkumine ja saab Rodast ära mõnda normaalsesse tiimi.

Kommentaar

Jeahaaga eks seda ole Suve pool näha

Kommentaar

tankiga nõus igatahes.....treeneri asi on koostada nimekiri tervetest mängijatest ja see kui ajakohane too nimekiri on peaks ikka olema koondise arstide pärusmaa.....kui mees on väidevalt 2 kuud audis siis keskendub treener nendele mängijatele kes tal on ja kui ta siis lehest loeb, et oper nagu ikka läbi ime roda eest mängib ,olles veel 5 päeva tagasi a la ratastoolis,siis jääb ikka õhku küsimus kuivõrd see mees koondist esindada tahab......paneksin selle taas oper koondise jaoks haige roda jaoks terve ooperisse

Kommentaar

Keskerakond ja Roda JC ning Oper = valelikud ja hämajad!

Kommentaar

Mis see Keskerakond siia puutub?
                          Mulle ka ei meeldi, et Oper Keskerakonda kuulub, aga ma ei hõõru talle seda nina alla. Tema jalgpalluri - ja poliitikukarjäär on sama erinevad asjad kui jalgratas ja kondoom.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                            Mis see Keskerakond siia puutub?
                            Mulle ka ei meeldi, et Oper Keskerakonda kuulub, aga ma ei hõõru talle seda nina alla. Tema jalgpalluri - ja poliitikukarjäär on sama erinevad asjad kui jalgratas ja kondoom.
                            Keskerakond ja Roda JC küüned aint enda poole. Ja ka jalgratta peal annab kondoomiga seksida Niiet väga erinevad pole

Kommentaar

Algselt postitas LHH2001 Vaata postitust
                              Keskerakond ja Roda JC = valelikud ja hämajad!
                              Duubeldan..

Kommentaar

Meie neljaliikmeline seltskond stardib N 26.03 kl 16.45 Tallinn-Riia-Jerevan ning 1.04 lõunaks tagasi, et otse Eesti-Armeenia mängule jõuda

Armeenia-Eesti mängumärgid ja sallid on juba praegu Stiffiga Gruusias, täpsemalt Tbilisis.

Kena kevade jätku,
                                Poborsky
                                poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Working...
                                X