Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma tahaks tööd teha limpsi vabrikus

Kommentaar

Panen siia copy-paste mailist, mille üks sõber saatis. paluks vastuseid tema küsimustele. Palun konkreetseid vastuseid, mitte norimist pisiasjade kallal

Igatahes sain nüüd selle raha makstud ja hakkan julmalt küsima. Nagu ma aru sain on kaks bussi, sest pärnu tüübid lähevad mingi sellisega, kus ka hotellivärk ja kakskümmend kasti õlut pidi olema, maksid 750 eeku. Kas meil
      ka bussis on tasuta õlli ja mis plaanid nagu üldse on.... jne

Supplies!

Kommentaar

leedu 6lle kaitseks

tjah. off-topic off-topicuks, aga klaipeda piirkonnas toodetakse kyll väärt virret... mmmm... kurshiu...

kaunase-vilniuse piirkonna toodang nii kustumatut elamust ei suutnud endast jätta, kuid nagu ytleb minu tubli ja elatanud vanaisa: lask' ärr' juvva'!

ja kypsi jutt lahtistest jalan6udest ylimalt asjakohane. nujah, samas on ju suvi ning v6ib olla ka hoopis paljajalu

niih, selgituseks vandersellile ja tema s6brale... m6lemad bussid lähtuvad tallinnast ja kulgevad k6igi eelduste kohaselt kuni varssavini r66msasti käsikäes...

t6epoolest, kuulukse, et jansa on välja ajanud märkimisväärse 6lleabi , mayhemireisule on seni vaid käru tehtud eesti juhtivate 6lletootjate poolt...

aga noh, ytleme nii, et töö käib selles suunas... alati on ju olemas A Le Coq!!!

jama aint selles, et jansa 6lle pärineb samast allikast

eks näis...

alati on variant, et jääme tasuta 6llest hoopis ilma...

pRmt!

aif.
        Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Mitte Kaunapils, vaid Kalnapilis. Minu teada. Omanik on sama, mis Sakul ning Aldarisel. Kõigil on ka Ice-õlu: Kalnapilis-On-Ice, Aldaris-On-Ice ja S...
          poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

No võtaks ka siis jookide suhtes sõna. Arutasime oma sõpradega seda värki ja nemad kui kogenenumad pikamaabussisõitjad soovitasid juua kangemat kraami- viina või viskit. Sest on ju siililegi selge, et soodustab oma neerude uurimist :P Aga bussi tualett pole vist tuhandeliitrise mahtuvusega (aga vähemalt sellist oleks vist vaja). Kusagilt meenub mulle, et keegi lubas isiklikult paagile augud sisse teha kui see üle ajama hakkab Tahaks näha seda pulli... Aga Leedu õllede kaitseks võib öelda, et pole hullu midagi, kunagi (3a tagasi Leedu-E)sai teist joodud nii, et maa oli must. mäletan, et ühes vanalinna poes olime nii tihedad kliendid, et lõpuks ei pidanudki enam penki alus ütlema, laoti kohe viis õllet lauda (oli vist Karcamos). Aga kellele ei sobi Leedu õll, võib osta ka Carlsbergi, mida Klaipedas valmistatakse- teada-tuntud kvaliteet.
            Supplies!

Kommentaar

..mehed kui te kord olete joonud egiptuse õlut....peale seda kogemust kõlbavad juba kõik õlled juua...
              õlu on õlu..
              .
              jimmy.james

Kommentaar

Originally posted by vandersell
                No võtaks ka siis jookide suhtes sõna. Arutasime oma sõpradega seda värki ja nemad kui kogenenumad pikamaabussisõitjad soovitasid juua kangemat kraami- viina või viskit.
                Ise kah ikka seda kangema alkoholi joont reisudel pidanud. Endal lihtsam olla Paraku jäin varasemas off-topicu vaidluses õllesõpradele tublisti alla No eks ta maitse asi ole.

Kommentaar

ei noo tore lugu küll

Aitäh selle-eest,et olete vaevunud mu "pohmelus teemat" edasi arendama,aga...Kuid siiski otsin vastust küsimusele: mis päästaks mind, ja ka teid, sellest hirmsast olekust....
                  Olen kuulnu nn imerohust,mida tarvitad enne joomist ja hommikul on oleks parem kui kunagi enne.pidavat apteegis müüdama.
                  Ma olen kah õllesõber,aga pean tunnistama ausalt,et reisudel on ikke va haljas parem kaaslane. Bussijuht on ka inimene ja ta ei viici ja ei jõua iga 5km tagant peatust teha.See võtaks jubeda aja ja non-alkosõpradele kah ei istuks see pidev metsapeatustamine...Kel aga põis on kummist (või leiab muu viisi kuidas seda asja lahendada), võib rahulikult va humalajooki manustada.
                  Isiklikult mina joon kõike mis on. Ei pirtsuta, aga arvestan siiski tingimuste ja enda mugavuse huvidega...

Kommentaar

Ühte asja peavalu vastu võin soovitada küll- kui jood kangemat kraami ja nimelt viina, siis võta Russki Razmer- ülimalt hea viin, ei miskit pohmelli hommikul. Võibolla nad panevadki sinna siise seda salapärast pohmavastast rohtu...
                    Supplies!

Kommentaar

Nonii, natuke rohkem teema-kohast ka
                      Bussi kohta. Sakala keskuse parklasse jõuab buss 16:30. Seega, et buss võiks alustada 17:00 väljasõitu, paluks kõigil aegsasti kohale ilmuda.

Mängupiletid. EJL-ist pärinevate värskete teadete järgi panid poolakad mängupileti lõplikuks hinnaks 50 sealset kohalikku raha e. ümmarguselt 50x4,3=215 EEK. Viimast summat paluks siis minu kontole üle kandma hakata, seda lähema 3-4 päeva jooksul. Kes selleks ajaks ülekannet teinud ei ole, nendega võtan individuaalselt ühendust.
                      Kordan üle ka pangaandmed:

saaja: Martti Grenberg
                      arveldusarve: 1103497739 (Hansapank)
                      selgitus: "Pilet" + maksjate ees- ja prk. nimed

Kel võimalik, võiksid maksmiseks koonduda miskitesse puntidesse.

Jookidest, korrast jne. Tõepoolest, minugi tuttavad on rääkinud, et hakkavad kangemat kraami tarbima. Aga reegel selline, et KES KANNAB, SEE VÕIB
                      Nagu juba jansa mainis, sõidavad meiega koos paljud pressi-inimesed. Seega, käitugem... noh... INIMESE moodi
                      Samuti on praeguse bussifirmaga olnud väga meeldiv koostöö. Et see võiks ka tulevikus jätkuda(mitte ei peaks jälle firmat vahetama), siis... lugege lauset, mis sisaldab sõna INIMENE

ok.praeguseks kõik.
                      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Originally posted by Mayhem

Mängupiletid. EJL-ist pärinevate värskete teadete järgi panid poolakad mängupileti lõplikuks hinnaks 50 sealset kohalikku raha e. ümmarguselt 50x4,3=215 EEK.
                        Röövlid kurat! Mina lootsin oluliselt odavamat piletit kui seda Eesti kodumängudel on. Aga mis parata, mängu ju näha tahaks
                        Supplies!

Kommentaar

Keda nyyd siis uskuda?? Jansa andmete järgi on mängupilet 10 USD ja nyyd Mayhem räägib oopis teist juttu.... Millised andmed siis lõplikud on?? Mayhemi omad?

Kommentaar

Mayhem kas kõik peavad sulle raha kandma või ajad sa asju vaid nö oma bussi inimestega?
                            ¡No Pasarán!

Kommentaar

Originally posted by dieter

Mayhem kas kõik peavad sulle raha kandma või ajad sa asju vaid nö oma bussi inimestega?
                              Oi krt, see jäi mainimata, et MINU KONTOLE maksavad piletite eest tõesti AINULT MINU BUSSIGA SÕITJAD. Eks siis Jansa võtab oma bussi kohta ise sõna.

jansu: algselt oli tõesti juttu 10 usd-ist, kuid EJL oli täna saanud poolakatelt kinnituse 50 zlotise pileti kohta.

Kommentaar

Tartu tüüpidele (ja teistele, kes on otsustanud Pärnust peale tulla) niipalju, et Pärnust ei väljuta kindlasti enne 19:00-i.Buss(2x Taisto) peatub bussijaama kõrval, hotell "Pärnu" vastas. Aga noh, piisab ka sellest, kui liikuda lihtsalt metsiku kisa kostumise suunas

Kommentaar

Working...
                                X