Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kellel veel ei ole, mingu ostku endale Õhtulehe PABERVÄLJAANNE. Poola-reisist pikk reportaazh+1 mega-suur pilt, kust päris paljud võivad ennast avastada
päris popp on see suur pilt jah!! Raimo paistab olema fotograafide lemmik...
ja võta näpust, leidsin enda ka viimasest reast 13 kõrvalt yles!
Originally posted by Raix
päris popp on see suur pilt jah!! Raimo paistab olema fotograafide lemmik...
ja võta näpust, leidsin enda ka viimasest reast 13 kõrvalt yles!
Ma, jah, liigagi palju piltidel
Õnneks pole ühelgi pildil õllakannuga.
Muideks, Ants Põldoja helistas mulle ja kutsus kõiki osalema MMi ennustusvõistlusel. Sellest võtavad osa paljud ajakirjanikud ning muidu jalgpallihuvilised. Praeguse seisuga on ligi 100 osalejat.
Osavõtutasu on 100 kr, auhinnafond on järgmine: 1. koht 40%, 2. koht 25%, 3. koht 15%, 4. koht 10%, 5. ja 6. koht 5% auhinnarahadest.
Kes tahab osaleda, saatku mulle e-kiri (raimo@eestikalev.ee). Saadan reeglid ning ankeedi.
Lisaks SLÕhtulehele ja muudele trükistele õnnestus ka tänase Ekspressi TV-lisast leida tore artikkel + pildid Poola reisist, mille autoriks on Poborsky. Kahjuks seda netis üleval pole, seega ruttu kõik raamatukokku või isa töö juurde :P
Kommentaar