Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Minge ja ostke parem mõni uus kaamera või midagi, et pilt selline sitt poleks. Praegu on isegi häbi Juutuubi laadida sihukest asja.
    kas PM tundis end ära? kuigi praegu teile ei vihjanud.

aga ma ei saa su jutust aru, et mida sa nüüd täpselt ette heidad? millisest kaamerast, mis asjaoludest on jutt? TV3 oli täna seal oma väikse pasunaga, mis sama masti asi kui me portaalil ja Delfil. ÕLil vist veel gramm nõrgem kaamera. Ülekande kaameratega ärme hakka võrdlemagi neid eks.

Kommentaar

Väga kõva, pubis vaatasime ja mõtlesime, et krt, tavaliselt ikka kaotusseisus olev tiim teeb survet, aga viimasel 10'l minutil oli Eesti pallivaldamine küll suurem minu arvates... Võibolla küll läbi siniste prillide vaadatuna aga nii tundus.
      FC Otepää II

Kommentaar

Alguses ju kuulutati välja, et Klavan põhis, aga oli hoopis Sido. Keegi teab, miks?

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
          kas PM tundis end ära? kuigi praegu teile ei vihjanud.

aga ma ei saa su jutust aru, et mida sa nüüd täpselt ette heidad? millisest kaamerast, mis asjaoludest on jutt? TV3 oli täna seal oma väikse pasunaga, mis sama masti asi kui me portaalil ja Delfil. ÕLil vist veel gramm nõrgem kaamera. Ülekande kaameratega ärme hakka võrdlemagi neid eks.
          Sina kui Eesti Rahvusringhäälingu mees (liige vms?) võid eeskuju näidata ja mitte üritada teistele meediakanalitele koguaeg ära panna. Kõik teavad, et Postimees, Õhtuleht, Kanal2, TV3 jne kasutavad ETV materjale. Pildi koha pealt on mul ükskõik, sest kohapealt vaadates oli pilt suht selge ja emotsioon ka kindlasti parem.

Algselt postitas eesticristiano Vaata postitust
          Alguses ju kuulutati välja, et Klavan põhis, aga oli hoopis Sido. Keegi teab, miks?
          Ma ei saanud aru, miks Vassiljev põhis ei alustanud? Aga tagantjärele pole oluline ka.

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
            Ma ei saanud aru, miks Vassiljev põhis ei alustanud? Aga tagantjärele pole oluline ka.
            Pidasin silmas seda, et päev enne mängu Rüütli poolt avalikustatud algkoosseisus oli ka Klavan. Vassiljevi kohta oli aga kohe teada, et tema ei alusta.

Aga vastan oma küsimusele:
            Rüütli kinnitas, et jättis Ragnar Klavani tänasest koosseisust välja kerge vigastuse tõttu, kuid mänguks Serbiaga peaks kõik korras olema.

Kommentaar

Sina kui Eesti Rahvusringhäälingu mees (liige vms?) võid eeskuju näidata ja mitte üritada teistele meediakanalitele koguaeg ära panna. Kõik teavad, et Postimees, Õhtuleht, Kanal2, TV3 jne kasutavad ETV materjale. Pildi koha pealt on mul ükskõik, sest kohapealt vaadates oli pilt suht selge ja emotsioon ka kindlasti parem.
              Kanal2 ja TV3 küll mitte. Ma ei tea, et nemad oleksid eksinud. Antud juhul pole ka PM ega ÕL eksinud. Unustasid Delfi. Aga probleem on selles (ja mitte ainult ERRi materjalidega, kui meil õigusi pole, siis me ka ei karju), et kõigil on mängureeglid teada ja need on korduvalt üle räägitud. Ent piraati lastakse siiski samamoodi edasi. Näiteks erinevate liigade videode panemine portaali. Siiralt kahtlen kas nad on nende liigade ja videode jaoks veebiõigused ostnud. See on ju oma konkurentsieelise suurendamine keelatud võtetega vms. Vabandan, juriidilistes terminites pole ma täpne. Näiteks aus äri ei kasuta ja piraattarkvara? Eks nii kaua tuleb lõuata ja asja peale näpuga näidata, kuni enam nii ei tehata. Lihtne. Siin mina ehk selle OT lõpetaksin.

Minagi muidugi soovitan alati kohapealt vaadata. Loodetavasti see mäng tõuakab näiteks sellele, et Serbia vastu tuleb täismaja. Ametlik publikunumber jalgpall.ee kodukalt 6817. Pole paha sõprusmängu kohta -7s!

See oli muidugi üks mängu "hetki" :

Kommentaar

oi kui hea oli vaadata kuidas pall veeres kaks kords minu all olevasse väravasse sisse. peab vist sagedamini statal käima.

analüüsi koha pealt tsiteerin tuttavat, kellega koos kõike seda vaatasin ja nautisin: "Uruguaile vedas, et Kostja tuli alles vahetusest sisse, muidi kes teab kui palju nad oleks sisse lasknud"

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                  Kanal2 ja TV3 küll mitte. Ma ei tea, et nemad oleksid eksinud. Antud juhul pole ka PM ega ÕL eksinud. Unustasid Delfi. Aga probleem on selles (ja mitte ainult ERRi materjalidega, kui meil õigusi pole, siis me ka ei karju), et kõigil on mängureeglid teada ja need on korduvalt üle räägitud. Ent piraati lastakse siiski samamoodi edasi. Näiteks erinevate liigade videode panemine portaali. Siiralt kahtlen kas nad on nende liigade ja videode jaoks veebiõigused ostnud. See on ju oma konkurentsieelise suurendamine keelatud võtetega vms. Vabandan, juriidilistes terminites pole ma täpne. Näiteks aus äri ei kasuta ja piraattarkvara? Eks nii kaua tuleb lõuata ja asja peale näpuga näidata, kuni enam nii ei tehata. Lihtne. Siin mina ehk selle OT lõpetaksin.

Minagi muidugi soovitan alati kohapealt vaadata. Loodetavasti see mäng tõuakab näiteks sellele, et Serbia vastu tuleb täismaja. Ametlik publikunumber jalgpall.ee kodukalt 6817. Pole paha sõprusmängu kohta -7s!
                  Mina kui ajalehe-piraatluse vastane, kuid üleüldine "piraatluse" pooldaja ei ole vb õige sõna võtma, kuid ka ERR ja EJL-i lehtedelt võib piraatmaterjali leida. Endale on meelde jäänud Eesti koondislaste väravate videod, kuigi mõnes mõttes väga hea, et pannakse ka video. Aga ERR kui arvatavasti Eesti professionaalseim meediaallikas võiks muidugi enne video lisamist mõelda.

Aga mis see sõpruskohtumiste 7. on? Üleüldse peale taasiseseisvumist?

Kommentaar

Pareiko, Sido, Piiroja - super!
                    Ahjupera oli vägagi hea.Muutub veelgi paremaks kui kokkumängu rohkem harjutada saab. Puri tegi ka lõpus väga ilusti kaitsetööd. Väga super oli ikka seda mängu vaadata.

See pilt kuidas Forlan lumehange kõrval pikali maas lesib on suht hea

Kommentaar

kuid ka ERR ja EJL-i lehtedelt võib piraatmaterjali leida. Endale on meelde jäänud Eesti koondislaste väravate videod, kuigi mõnes mõttes väga hea, et pannakse ka video. Aga ERR kui arvatavasti Eesti professionaalseim meediaallikas võiks muidugi enne video lisamist mõelda.
                      ERR mõtlebki. Seega oleks näited väga teretulnud. Mõnikord oleneb asi otseselt ka materjalist ja selle õigustest, kuidas ja mismoodi need laienevad. Tean, et paaril korral on meil apsakaid juhtund. Aga seda ikka väga väga harva.

See-eest siin üks ERR Spordiportaali kokkuvõte tänasest:
                      EESTI - URUGUAY 2:0

Väravad, emotsioonid, fännid.

Kommentaar

Tänan Raio!

Kommentaar

Elu parim elamus mängult!! Palju õnne kaasfännidele ka minu poolt. Haha forlani pildid on head.
                          Inglisekeelne Wikipedia ja Eesti Vikipeedia

Kas Sina oled juba oma panuse Wikipediasse kui kultuuripärandisse andnud? Kui ei, siis miks?

Kommentaar

Kuna sai ka mängu kaemas käidud, siis paar sõna. Esiteks, emotsioonid on võimsad. Alguses nagu polnudki midagi, aga mida minut edasi peale lõpuvilet, seda rohkem hakkas kohale jõudma. No jääb sutsu Serbia vägistamisele alla, aga Venemaa vastu saadud võiduga paneks küll samale pulgale. Ehk siis kindlasti läbi aegade parimaid tulemusi. Ja ilusa mänguga. Olgu see plats mis ta oli, tippjalgpallur peab faking lumehanges või mudaaugus ka jalgpalli mängida suutma.

Viis plussi mehed: Pareiko, Piiroja ja Vassiljev.

Esiteks, tore on näha, et pärast Suure Mardi lahkumist on vääriline mees kinnaste sisse kasvanud. Igale kaitsele on oluline teada, et selja taga seisab kindel mees. Eesti suguste meeskondade korral on seda tunnet isegi kriipsuvõrd rohkem vaja. Kuigi Serbia teisipäeval kotti ja ma vaatan oma "Eesti suguste" definitsiooni üle.

100-mängu-mehest on saanud tõsine kuldvara, ei ... plaatinavara ... ei, mingi veel avastamata ufometallvara. Sellist higestatust on lust vaadata. Meest jagus igale poole, Uruguay vennad ei saanud ka vist aru, mis positsiooni Piraaja täpselt mängib. Andku jalgpallijumal talle veel 100 mängu, aamen!

Meie keskväljamaesto alustas eile küll mängu usna tavatul positisoonil, pingil kusagil Klavani ja Kamsi vahel, aga kui mees väljakule sai, siis oli kvaliteet kahe minutiga näha. Peale osavuse ka väga intelligentne mängija - jagas kohe ära, et kaugelt on vaja proovida. Mitte et Koper või Sloveenia liigad ülisitad oleks, aga seda meest tahaks veel kraadivõrra kangemas seltskonnas liigapalli mängimas näha.

Viis väikese plussiga mehed: Rähn, Ahjupera, Purje, Zahho.

Viimase võiks värava eest ka esimesse seltskonda panna, aga Zahho on minu isiklik probleem - kui ta ennast korra veel korralikult tõestab, siis kustutan kõik vanad eelarvamused. Tubli mäng ja nüüd Portugalis ka pinglit platsile!

Rähn oli kaitses kindel nagu kalju. Eelistan praegu iga kell Bärengrubildele, Stepanovitele ja Morozovitele. Moodustasid Piirojaga väga hea ansambli ja mina nende plaati ostaks.

Purje lihtsalt meeldis. Aktiivne, vaatamata oludele väga tehniline. Eile vaat et platsi tehniliseim ... okei, eestlastest platsi tehniliseim. Esimesel poolajal tegi Eesti parem äär väga ilusat söödumängu ja läbiminekuid ja Purje oli enamuses neist jalaga sees. Teist poolaega ma ei kommenteeri, sest ma jäin purju.

Ja siis Ahjupera. Ei olnud ju ülemäära supermäng, kuid võttes arvesse, et koondise mõttes oli tegu mehe taassünniga, et Jarmo on tagasi pikalt-pikalt vigastuspausilt ja et sellist karutaolist meest oleme me ammu ette tahtnud (sorry, Neemelo, sa ei vedanud päris välja), siis on ta kindlasti positiivsetes nootides märkimist väärt. Head mahavõtmised ja pallihoidmised, nii pika mehe kohta super jalaga mäng ja üllataval kombel suurem võitlustuhin kui enne vigastust. Sellest mehest saab veel asja. Eilne külm teda küll ära ei võtnud.

Ülejäänud meeskond teenis lihtsalt viie: Mul on natsa pohmell, nii et ma võtan nende panuse kokku lakooniliselt - HEA TÖÖ!
                            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas valeskohas Vaata postitust
                              "Uruguaile vedas, et Kostja tuli alles vahetusest sisse, muidi kes teab kui palju nad oleks sisse lasknud"
                              väga hästi öeldud ja ega eestil kolmandast väravast palju puudu ei jäänud
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Kas keegi oskab äkki öelda, et kas täismäng err'i või kuhugi ilmub(või on juba ilmunud)?
                                Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Working...
                                X