Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Kes järgmisena?

Collapse

X
- 

Ei saa ju nagu udu käia peale inimesele kes otseselt üleminekutega seotud on. Sealt ei tule ega tohigi tulla mingit infokildu. Arvad, et eestimees vastab kohe, et see ja see lähevad selle klubiga laagrisse detsembris, need kaks teevad jaanuaris lepingu jne?Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitustPoisid, mida te norite budulojuse kallal? Loomulikult on see huvitav teema, kes kuhu läheb, mida rohkem välismaale saame seda rohkem areneme jne. Iga infokild on teretulnud. No on inimene pisut kärsitu no juhtub...
Aeg käes on siis kuuleb ka avalikkus sellest!
Leave a comment:
 - 

Mina seda asja ikka tõsiselt ei võta.ma ei taha uskuda ,et Puri avalikult valetaks selle kohta,mees ju ise ütles et lepingut ei pakutudAlgselt postitas aandres Vaata postitust
Leave a comment:
 - 

Poisid, mida te norite budulojuse kallal? Loomulikult on see huvitav teema, kes kuhu läheb, mida rohkem välismaale saame seda rohkem areneme jne. Iga infokild on teretulnud. No on inimene pisut kärsitu no juhtub...
Leave a comment:
 - 

Aitähh, et välja aitasid. Mõtlesin just enne kuidas talle see võimalikult puust ja punaseks teha.
Leave a comment:
 - 

pigem helista šoti meestele ja küsi otse kas võtavad vastu või mitte.
Leave a comment:
 - 

Helista otse Lehistele, tema number ju avalik ja küsi.Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga millal siis uudiseid oodata on?ära pahanda mu uudishimu ja usun ,et paljudel samad küsimused keelel
Siin spämmimine ja uurimine muutub juba naljakaks
Leave a comment:
 - 

Mõttetu sul pinnida. Ilmselt on mehe töölepingus klausel, mis keelab tal säärast infot sellises vormis levitada.Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga millal siis uudiseid oodata on?ära pahanda mu uudishimu ja usun ,et paljudel samad küsimused keelel
Leave a comment:
 - 

aga millal siis uudiseid oodata on?ära pahanda mu uudishimu ja usun ,et paljudel samad küsimused keelelAlgselt postitas eestimees Vaata postitust1. noo nii ruttu, kui võimalik.
2. peab tulema
Leave a comment:
 - 

1. noo nii ruttu, kui võimalik.Algselt postitas budulojus Vaata postitustJa see juhtub???
aga kuidas muidu sotimaal meestega rahule jäädi?
Ning eestimees kas on teiste kohta ka uudiseid tulemas?
2. peab tulema
Leave a comment:
 - 

Ja see juhtub???Algselt postitas eestimees Vaata postitustsiis kui Slava vormis on
aga kuidas muidu sotimaal meestega rahule jäädi?
Ning eestimees kas on teiste kohta ka uudiseid tulemas?
Leave a comment:
 - 

siis kui Slava vormis onAlgselt postitas budulojus Vaata postitustmillal siis mehed sotimaale uuesti testima lähevad??
Leave a comment:

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Leave a comment: