Mulle tundub, et iga foorumi liige üritab eelmist idiootsusega üle trumbata. Igas teemas, mitte ainult siin. See foorum on nii halb... palun pange see kinni ja tehke koht, kus ma saan mcnamaraga kahekesi rahulikult olla.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??
Collapse
X
-
see on jah tore, kuidas mitmed jalgpallihvännid miskise õhtulehe artikli peale, mis on kolm(!) nädalat enne mänge kirjutatud, nii leili lähevad. selle ajaga jõuab kogu meeskond vigaseks jääda, kui halvasti läheb. lollile küsimusele anti loll vastus ja kõikI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
meil on palju mängijaid.
ma ei viitsi kommenteerida.
hetkel on valik selline.
ma ei taha rohkem kommenteerida.
eelistan mängupraktikaga mängijaid.
mängijate valik on suur.
ma ei taha kommenteerida.
meil on veel mängijaid.
meil on palju mängijaid.
mängijate valik on suur.
hetkel on valik selline.
eelistan mängupraktikata mängijaid.
meil on veel mängijaid.
martin vunk on mu sohilaps.
meil on palju mängijaid.
mängijate valik on suur.
hetkel on valik selline.
eelistan mängupraktikaga mängijaid.
meil on veel mängijaid.
Kommentaar
-
tänagi Vikerraadios ajas härrasmees ikka väga vastuolulist möga. eelistan mängupraktikaga mehi. ei näe põhjust Neemelot võtta, ta ei ole väravaid löönud.loodan et hakkab lööma. eks ryndajat väravate järgi hinnatakse... kellele see Vosko(ei ole tema vastu midagi, pean ysna asjalikuks mängijaks ise) neid väravaid lööb? peale flora trenni rüütlile endale? või palju on siis Viikmäe sahistanud? krt öelgu ära milles see asi tegelt on ärgu hämagu...
Kommentaar
-
Kujutan ette kui nüüd koondis peaks mõlemad mängud kaotama mis vabandusi Herr Rüütli koha leidma hakkab.ütleme nii et mees on lihtsalt nõrk ja nüüd nende jamadega saab ju selgelt aru et ei saa eksisteerida selliset ühendust nagu Fc EJL Flora,kes on koondise peatreener peaks vaid koondisega tegelemaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas suvakas555 Vaata postitustkrt paremas hoos kui Oper kes umbes igas teises mängus värava ära lööb? kes see on siis? Viikmäe või, hah.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKus kõik "musta nimekirja" vandenõuteoreetikud on? Mina küll usun, et Neemelo on mustas nimekirjas koos Ojamaa, Kolbassenko, Krõmi ja Postiga.
Klavan sai koondisesse 18 aastaselt, Ojamaa saab mai lõpus 18, no eks näis.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Jääb ägagi sihukene mulje et Rüütli valib mängijaid koondisesse näo või endale meeldimise järgiSaagi kutsumisest ma ei saa kohe ültse eriti aru!!!Ma väga vabandan saagi ja ta fännide ees aga ta on platsil nagu tup*es M*nn(vähemalt koondises)Kõige eredam hetks Saagist on mul meeles Makedoonia-Eesti mängus see värava olukord kus ta andis kuklaga selle söödu edasi!Aga see on minu arvates üpris vähe ründaja jaoks!Mudugi Väga Vabandan kui mul on jäänud Kahesilmavahele mõni ohtlik olukord mis ta on tekitanud
palun ütelge mulle ka seda siis
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar