Suletud. Muud mängijad (Viikmäe.) Keskendun muule. Mulle aitab. Ei taha rohkem kommenteerida.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusthttp://sport.err.ee/jalgpall.php?0589864
ma ei taha rohkem kommenteerida..Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
asi ei ole mitte selles yksikjuhtumis vaid see yksikjuhtum sobib suurepäraselt iseloomustama meie koondise asjaajamiste, suhtumiste ja olekute hetkeseisu! pärast ridamisi kaotatud ja veel suureltki kaotatud mänge ei suudeta ennast kokku võtta ja kui seda olukorda iseloomustavad veel peatreeneri sõnavõtud kus ta räägib iga kord endale vastandliku juttu ja kasutab fraase "ei viitsi" ja " ei taha" siis miski on ikka väga mäda!
Kommentaar
-
Ja vahtu jätkub päevadeks... Tõesõna, nagu krdi kolmanda klassi disko, üks häbeneb ühes ja teine teises nurgas, ülejäänud siis itsitavad kobaras koos eemal ja näitavad näpuga. Täiskasvanud inimesed, võtke telefonitoru kätte ja rääkige üksteisega vähemalt selleks korrakski jutud selgeks, selle asemel et kuskil lehesabas kordamööda haavatud figarot mängida. Eks see näitab muidugi kahjuks tegelikult üsna hästi ära, kus meie vutt oma organisatoorselt tasemelt on, kui üks ei oska kaarte lugeda, teine ei tunne kuupäevi, kolmas ei julge telefonitoru tõsta... Ma ei kahtle, et liidus töötavad inimesed võtavad asja kah hingega, aga oleme ausad, neid prohmakaid saab liiga lühikese aja peale juba natuke liiga palju kokku. Kurb.
ja mis puudutab Rüütli "ei kommentaari"-kommentaare, siis see on üsna ilmselgelt tema (tõsi, äärmiselt kohmakas) püüe mõista anda, et ta ei soovi enne tähtsaid mänge mingit vahtu üles keerutada. Teatud määral võib tast ju täiesti aru saada, sest põhimõtteliselt professionaalne vutipress kui selline meil ju tegelikult puudub, näiteks seesama Tiisleri intekas Vikerraadios oli nüüdsete mängude puhul esimene, kus ma olen kuulnud kasvõi nii elementaarset asja nagu konkreetne palve koosseis liinide kaupa ette võtta ja lahti rääkida. Ülejäänu kipub ju siiski tihti jääma sinna üsna rumalalt pealiskaudsele ja ründavale lähenemisele stiilis "a kle oota, mis tähendab, et Londak ei olegi koondises, ah?!" Jällegi, kahju. Aga - samas ei saa ka hästi aru, mida Rüütli siis peatreeneriks asudes ootas, olud peaks ju suurepäraselt teada olema ja sedasama ametitki koos samade nõudmiste ja ootuste koormaga korra juba peetud. Kasvõi Neemelo olukord - kui ta juba väitis, et Post tema mängujoonisesse ei sobi, siis eks võib Karu kohta sama eeldada, aga ei oleks ju ka mingi probleem seda siis otse välja öelda või natukenegi lahti seletada, mitte hakata mingit ümbernurga mulli ajama. Kusjuures tegelikult piisaks koondise peatreeneril ka vastusest "koosseis on selline, sest minu nägemuses on see antud hetkel kõige parem" ja punkt. Selleks ju tegelikult peatreener ongi, et otsuseid langetada, mitte mingit üldrahvalikku konsensust taga ajada. Ja kui see tema nägemus siis järjepidevalt ei tööta, võetakse lihtsalt uus mees pukki. Praegu on kõik see mängupraktika ja väravate teemaline keerutamine igatahes ikka üsna narrilt välja kukkunud. Aga noh, mingis mõttes jälle jumal tänatud, sest muidu poleks osad lojused saanud siin kaks päeva järjest fekaale ventikasse loopides ennast välja elada. Igale oma.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Operi saagast on mul ükskõik, aga mulle meeldis Rüütli puhul see kild, kuda ta kunagi kirus, et koondise ja Flora peatreenerid ei tohi üks ja sama mees olla. Sai ise selleks ja kohe oli plaat vahetunud
Treenerina on ta ilmselt hea, aga muidu müüdav hing. NAgu ilmselt kogu maailma jalgpall tänapäeval.
Ehk kui piisavalt maksta, siis võib Rüütli olla nii ema, õde, isa, vanaisa, kui ka homoarmuke.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar