Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma vaatan ja loen ,et domineeriv seisukoht on enamusel selline ,et Armeenia käest oleks vaja kindlasti 6 sanga võtta. Kuulge , Armeenia pole mingi Andorra sugune hakatis vaid pika ja tugeva traditsiooniga jalgpalliriik,kes kodus võib võita keda tahes. Meil tuleb seal hullult raske mäng ja hea ,kui punkti võtame..Võit oleks juba kerge eneseületamine. Mida lähemale mängule seda rohkem hakkan mõtlema ,et suhkam võib ka vabalt tulla.
    FCF Forever

Kommentaar

ärge nüüd üle ka mõelge... Armeenia eelmise valiktsükli tulemused on ikka sellest, et kodumängud on tippude jaoks kaugel urkas ja tullakse mütsiga lööma.
      Armeenia pole mingisugune Bosnia-sugune keskmik, vaid ikka kraad nõrgem.

Tõsi, ka meie tase on paraku vähe alla käinud ning oleme ühel pulgal.
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
        Ma vaatan ja loen ,et domineeriv seisukoht on enamusel selline ,et Armeenia käest oleks vaja kindlasti 6 sanga võtta. Kuulge , Armeenia pole mingi Andorra sugune hakatis vaid pika ja tugeva traditsiooniga jalgpalliriik,kes kodus võib võita keda tahes.
        Kuidagi narr on samas öelda, et ootame Armeenia vastu ainult koduvõitu ning 4 punkti oleks suuremat sorti lotovõit. Meeskonna eesmärk võiks olla ikkagi viimase koha vältimine. Praegu on selline suhtumine, et suhkamid Armeenialt ja Bosnialt on enam-vähem loogilised tulemused ja punase laterna koht on juba eos Eestile valmis pandud.

Kommentaar

Rahu-rahu ärge nüüd langege Rüütli hüpnoosi, meil on kõik mehed olemas(v.a Oper) ja ma küll ei kahtle, et me Armeeniale peaksime alla jääma. Isegi tänavaküsitlusel arvas 90% armeenlastest, et nad kaotavad. Pole põhjust Rüütlil ainult unistada nendest punkditest. Loodame, et ta meeskonnale ikka räägib kohustuslikust võidust.

Kommentaar

Ma mäletan näiteks, kuidas sügisel suure hurraaga Bosniast võitu võtma mindi. Või kuidas 2004. aastal võõrsilmängu eel Venemaaga kõik lootused üles köeti ja Eestit vaat et favoriidiks peeti.

Vastase austamine/tugevaks pidamine vaevalt kuidagi koondise esitusele kahjuks saab tulla. Pigem vastupidi. Põhiline on jalad maas hoida ja ses suhtes on kõik Rüütli kommentaarid täiesti loogilised.
            Last edited by mazz; 27.03.09, 14:48.

Kommentaar

Minu arust peaks just Rüütli mängijatele ütlema, et "Davai poisid. Näitame mis puust me nüüd oleme. Lähme teeme ära, suudame küll", mitte "Ei tea.. sellest tuleb raske mäng. Viik oleks päris hea tulemus."

Kui mängijatele rääkida seda teist varianti, siis mängijad mõtlevad rohkem kuidas "mitte eksida" ,aga mitte kuidas "ära teha".

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                Minu arust peaks just Rüütli mängijatele ütlema, et "Davai poisid. Näitame mis puust me nüüd oleme. Lähme teeme ära, suudame küll", mitte "Ei tea.. sellest tuleb raske mäng. Viik oleks päris hea tulemus."

Kui mängijatele rääkida seda teist varianti, siis mängijad mõtlevad rohkem kuidas "mitte eksida" ,aga mitte kuidas "ära teha".
                noh see mis räägitakse riietusruumis on hoopis midagi muud, kui see soga, mida pressile aetakse. ma vähemalt loodan nii...
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                  noh see mis räägitakse riietusruumis on hoopis midagi muud, kui see soga, mida pressile aetakse. ma vähemalt loodan nii...
                  Seda kohe päris kindlasti jah. Riietusruumijutt pole kindlasti seal stiilis "Hea kui punkti kätte saame".

Üldiselt, ei tasu Armeenia koondist sugugi alahinnata. Eestlaste seas on väga levinud enda ülehindamine või siis teiste alahindamine. Armeenia on palju suuremate jalgpallitraditsioonidega maa kui meie, Jerevani Ararat oli omal ajal NSVL-i kõrgliigas ja on sealgi mängijaid, kes mängivad välismaal.

Millega meil siis niiväga üldse hõisata on võrreldes Armeeniaga? Kas meil on ikka paremad mängijad kui neil? Minuarust kahes mängus 4 punkti võtmine oleks väga tugev saavutus. Muidugi enne lahingut loodan ma täismängu ehk 6 punkti.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Ma mäletan eelmine aasta Soome meedias seda pettumust ja kisa kui kaotati (või oli viik?)Armeeniale, oioioi

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                      Kas meil on ikka paremad mängijad kui neil?
                      Enamus neil koduliiga mehi. Oskad sa või keegi teine öelda, kuidas nende liiga tase on? Millise maa liigaga saab võrrelda?

Kommentaar

Armeenia tegi eelmine aasta Kreekaga viigi ja 2007 kvalifikatsiooni mängude ajal tehti kodus viik ka Portugaliga, 1-1. Tase on vast väheke langenud vahepeal kuid Andorra nad pole.
                        LFC

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                          Enamus neil koduliiga mehi. Oskad sa või keegi teine öelda, kuidas nende liiga tase on? Millise maa liigaga saab võrrelda?
                          kui UEFA koefitsent (mis arvestab klubide saavutusi eurosarjades) mingi näitaja on, siis pisut nõrgemgi kui Eesti liiga.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                            kui UEFA koefitsent (mis arvestab klubide saavutusi eurosarjades) mingi näitaja on, siis pisut nõrgemgi kui Eesti liiga.
                            Selle järgi peaks meie koondis olema kindel soosik, aga no see klubi mille nimekirjas mees on ei mängi koondise mängu vaid mängib ikkagi mees ise.

Kommentaar

Kui hakata vaatama millisel tasemel meie põhimängijad on, siis peaks ilusti hakkama saama. Välisliiga onukesed on tehniliselt ju päris head (Klavan, Oper, Lindpere, Kink, Vassiljev, Dmitrjev ja mõni veel). Suurim probleem on minu arust see, et Rüütli ole suutnud neid panna kokku mängima. Väga vähe on maast söötu ja avanemisi.

Kommentaar

Selgelt on Dmitrjev tehnikavend.

Kommentaar

Working...
                                X