Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tegelt see pole õige et kõrgemate liigade kohtunikud paremini vilistavad.Nemad ju ei pea jälgima igat suluseisu üritust,selleks on piirikohtunikud.madalamas liigas aga tööd ju 2x rohkem.

Aga kõigil (Tarkadel)ju ometigi võimalus ise hakata kohtunikuks EJK kursustel, kui neile praegused kohtunikud ja otsused ei meeldi.

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking Vaata postitust
      ma arvan, mirko, et saame hakkama. Paneme Raiste bossiks.
      ma usun küll et võidame, kuigi tegelt on aspen mu arust suht arvestatav tiim, igastahes parema mulje jättis kui Puka.
      ja laadaks ei lähe, aind Mikk on meil see, kes kohtunikuga möliseb, teised ei vingu väga.
      ma arvan seda et teil lihtsalt oli eelis kunstmuru peal mängimisel selle pärast võitsitegi pukat. kuna pukal pole kunstmuru siis arvan et puka võtab revansi teilt kodus muru peal
      FCE Puka

Kommentaar

FC Aspen võtab revansi Welco elektrilt laupäeval ennusta FC Aspeni 3:1 võitu

Kommentaar

Algselt postitas Mr. T Vaata postitust
          ma arvan seda et teil lihtsalt oli eelis kunstmuru peal mängimisel selle pärast võitsitegi pukat. kuna pukal pole kunstmuru siis arvan et puka võtab revansi teilt kodus muru peal
          võib tõesti nii juhtuda, sest ega me pole väga ammu päris muru näinud. mina mängisin muru-laadsel moodustisel (tartus pole eriti platse, kus oleks korralik muru ka peal) viimati kunagi eelmisel suvel.

samas ei saa öelda, et meil oleks eriline eelis olnud, sest tamma on täiesti omaette standard, seda ei saa võrrelda ei muru ega korraliku kunstmuruga. ka meie mängijatel oli põrgete hindamisega probleeme, sest trenni me ju seal ei tee. ainult kui siis oli eelis see, et võibolla oled harjund oma muruputsade kujuga ja kui pead kunstile tulema, siis hoopis teine tunnetus teiste putsadega mängides.
          mul kunstilt naturaal-murule minnes on see mure, et muruputsadega palju ebamugavam mängida.

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking Vaata postitust
            võib tõesti nii juhtuda, sest ega me pole väga ammu päris muru näinud. mina mängisin muru-laadsel moodustisel (tartus pole eriti platse, kus oleks korralik muru ka peal) viimati kunagi eelmisel suvel.

samas ei saa öelda, et meil oleks eriline eelis olnud, sest tamma on täiesti omaette standard, seda ei saa võrrelda ei muru ega korraliku kunstmuruga. ka meie mängijatel oli põrgete hindamisega probleeme, sest trenni me ju seal ei tee. ainult kui siis oli eelis see, et võibolla oled harjund oma muruputsade kujuga ja kui pead kunstile tulema, siis hoopis teine tunnetus teiste putsadega mängides.
            mul kunstilt naturaal-murule minnes on see mure, et muruputsadega palju ebamugavam mängida.
            vot nii see ongi teie eelis oli treenitus kunstmurul kuid puka omad treenivad platsil kus on muru mis muru :P
            FCE Puka

Kommentaar

Mida arvate FC Aspenist?

Kommentaar

mitte midagi..
                nr 31

Kommentaar

nagu ütles mulle üks tark mees, et kohtunike tase on täpselt selline nagu seda on ka mängijate tase e siis mida kõrgem tase seda vähem eksivad ka kohtunikud. tuletagem endile siiski meelde, et me oleme neljandas e siis eesti madalaimas liigas, oleks ka nata naljakas , kui pandaks siia parimad kohtunikud. ning pidagem meeles siiski see, et meil on ainult üks kohtuik platsil ja kui enamus aja käib pikka palli tampimine, siis püüa sa seda sulgu seal täpselt näha.
                  ja otepää ja emü mängul oli küll väga vinks vonks kohtunik.

Kommentaar

Algselt postitas master31 Vaata postitust
                    nagu ütles mulle üks tark mees, et kohtunike tase on täpselt selline nagu seda on ka mängijate tase e siis mida kõrgem tase seda vähem eksivad ka kohtunikud. tuletagem endile siiski meelde, et me oleme neljandas e siis eesti madalaimas liigas, oleks ka nata naljakas , kui pandaks siia parimad kohtunikud. ning pidagem meeles siiski see, et meil on ainult üks kohtuik platsil ja kui enamus aja käib pikka palli tampimine, siis püüa sa seda sulgu seal täpselt näha.
                    ja otepää ja emü mängul oli küll väga vinks vonks kohtunik.
                    kusjuures esimest korda olen ka mina selle kohtunikuga enam vähem rahul, aga see võis ka tulla sellest, et ma seekord ise vaatasin mängu kõrvalt
                    pommitaja

Kommentaar

Küsimus Quattromile:? III vooru mäng 27.04.

Tartu EMÜ SK - JK Luunja 14.00 Annelinna kunstmuru

JK Quattromed - FC Abja kell 15.00 Annelinna kunstmuru(kavajärgi).
                      Olen see kes olen

Kommentaar

FC Aspen vs Elekter, no kui see mäng ei kujune v'ravatesajuks siis on küll mingi jama...

pakun et selles mängus lüüakse 10 väravat, aga kes ja kui palju seda ei hakka välja ütlema...

igatahes huvitav mäng tuleb kindlasti...

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                          Küsimus Quattromile:? III vooru mäng 27.04.

JK Quattromed - FC Abja kell 15.00 Annelinna kunstmuru(kavajärgi).

Nagu öeldi juba et see oli väike arusaamatus kannata ja küll se parandatakse!

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust
                            FC Aspen vs Elekter, no kui see mäng ei kujune v'ravatesajuks siis on küll mingi jama...

pakun et selles mängus lüüakse 10 väravat, aga kes ja kui palju seda ei hakka välja ütlema...

fc aspen 7:3 elektri vastu

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust

ma ei saa aru kust selline järeldus:S
                              meie(Welco) väravavaht on juba iseenesest nii tubli, et peaks ull jama olema, kui me üle 3 sisse laseme. Kahjuks TVMK paneb meile jätkuvalt näkku ja ei lase meie põhivasakkaitsjal jätkuvalt üle tulla, kuigi ta pole 3 aastat trennis käinud. Siiski peaks meil taga suht okei olema, võrreldes eelmise korraga, kus lihtsalt joppas, et me aind ühe sisse lasime. Meil on tolle mänguga võrreldes uus keskkaitsja, ja Jaak tõenäoliselt ei joo eelmisel õhtul niipalju kui eelmine kord. Kui mu selg vastu peab ja saan ka mängida, siis on suht hea. puka vastu saime ka ju päris kenasti hakkama.
                              kahju, et sa seda ennustust tehes mütsi ära ei luband süüa või midagi, oleks huvitav vaatepilt olnud.

Kui aspenil on see sama väravavaht, kes eelmisel korral, siis võibolla tõesti kui rohkem kaugelt proovime, saame mõned kollid rohkem.

Kommentaar

Jalgpalli Liit saatis muudatuse
                                27.04.08 Tartu EMÜ SK - JK Luunja 13.10 Annelinna kunstmuru

Kommentaar

Working...
                                X