Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FCE Puka - FC Tabivere 1-2 (0-0), noo, sut närviline mäng oli, 2-3 punast oleks vabalt võinud olla a ei tulnud mitte ühtegi, penalt oli jälle kuskilt õhust võetud, kohtunik oli mingi kahtlane, mõlemale poole eksis, pmst nagu ma tegin ise väikse vea keskel ja samal ajal kukkusin pikali ka, a meie kasuks andis vea kuigi ma ei küsinud isegi midagi :P Ano, viimasel minutil saime me 2-1 alles, võimalusi ikka oli :P
    FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
      FCE Puka - FC Tabivere 1-2 (0-0), noo, sut närviline mäng oli, 2-3 punast oleks vabalt võinud olla a ei tulnud mitte ühtegi, penalt oli jälle kuskilt õhust võetud, kohtunik oli mingi kahtlane, mõlemale poole eksis, pmst nagu ma tegin ise väikse vea keskel ja samal ajal kukkusin pikali ka, a meie kasuks andis vea kuigi ma ei küsinud isegi midagi :P Ano, viimasel minutil saime me 2-1 alles, võimalusi ikka oli :P

eks neljandas liigas olegi kohtunike tase kohati küsitav aga jah:
      juhtusin ka ise täna nägema JK Luunja -Welco mängu ja ka seal oli kohtuniku tegevus kohati naerma ajav. Kohati anti penalt Welco kasuks kui mees väljaspool kasti maha tõmmati ja samas kui mees selgelt käega palli mängib ei teinud kohtunik midagi vaid muigas selle peale. Ja mis hiljem välja tuli oli kohtunik veel tagatipuks ka alkoholi uimas mille peale ka mõned mängijad mängu ajal vihjasid. Üks mängijatest pakkus kohtnikule isegi alkommetrit aga sellest ei tahetud kuuldagi..... vot selline on tase....

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
        Mnjaaa,päris pingeline,aga nuh kohtunikust siis eks ta alles õpib(Vaks)
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas laurix Vaata postitust
          eks neljandas liigas olegi kohtunike tase kohati küsitav aga jah:
          juhtusin ka ise täna nägema JK Luunja -Welco mängu ja ka seal oli kohtuniku tegevus kohati naerma ajav. Kohati anti penalt Welco kasuks kui mees väljaspool kasti maha tõmmati ja samas kui mees selgelt käega palli mängib ei teinud kohtunik midagi vaid muigas selle peale. Ja mis hiljem välja tuli oli kohtunik veel tagatipuks ka alkoholi uimas mille peale ka mõned mängijad mängu ajal vihjasid. Üks mängijatest pakkus kohtnikule isegi alkommetrit aga sellest ei tahetud kuuldagi..... vot selline on tase....

Ehk homseks HaServ vs Abja saab kaineks,vilistab ju sama kohtunik
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            eks paistab , täna ju tänava reiv tulemas jne...

Kommentaar

teisel poolajal oli tal neid pakke ka vähem kuna uim hakkas tasapisi peast välja minema

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                arusaamatu millest sihuke jutt..vaatasin ise kah esimesel poolajal welco-luunja mängu ning enne mängu vestlesin kohtunikuga(juhtnöörid homseks ).. no ma ei tea..minu arust öelda,et ta joogine oli on küll väheke liialdatud.
                nr 31

Kommentaar

Welco-Luunja jäi siis 4-8. Kohtuniku vile oli jah,huvitav. Aga veel huvitavam oli meie kaitsetegevus 12 väravat mängus ei ole päris tavaline jalkaskoor,aga noh, jah.

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                    arusaamatu millest sihuke jutt..vaatasin ise kah esimesel poolajal welco-luunja mängu ning enne mängu vestlesin kohtunikuga(juhtnöörid homseks ).. no ma ei tea..minu arust öelda,et ta joogine oli on küll väheke liialdatud.

noo ju siis oskas sellel ajal seda mitte välja näidata aga kuna üks mängijatest tundis teda ja oli temaga vaheajal pikemalt vestlemas siis seepärast osatakse sellist jutta ka rääkida...

Kommentaar

see seletab,miks ma algselt tervituse ajal lõhnu tundsin, arvasin et üks meie mängijatest aga poolajal tuli välja,et tollel tüübil neid ei olnud a noh,see seletaks nii mõndagi.

Kommentaar

Haserv zavtra zadushit peregarom neopqtnqx malqshej!!!
                        Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                          Haserv zavtra zadushit peregarom neopqtnqx malqshej!!!
                          enne mängupäeva jälle purjus..
                          nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                            enne mängupäeva jälle purjus..
                            Pole hullu tähistas enne mängu võittu ,seega pühap ei pea enam seda tegema
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Tõrva 1-1 EMÜ

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                                Tõrva 1-1 EMÜ
                                tõrva poisid on tublid:P.
                                kahest mängust 4 punni, pole paha,
                                aga huvitab mis EMÜ-ga juhtunud on?

Kommentaar

Working...
                                X