FCE Puka - FC Tabivere 1-2 (0-0), noo, sut närviline mäng oli, 2-3 punast oleks vabalt võinud olla a ei tulnud mitte ühtegi, penalt oli jälle kuskilt õhust võetud, kohtunik oli mingi kahtlane, mõlemale poole eksis, pmst nagu ma tegin ise väikse vea keskel ja samal ajal kukkusin pikali ka, a meie kasuks andis vea kuigi ma ei küsinud isegi midagi :P Ano, viimasel minutil saime me 2-1 alles, võimalusi ikka oli :P
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustFCE Puka - FC Tabivere 1-2 (0-0), noo, sut närviline mäng oli, 2-3 punast oleks vabalt võinud olla a ei tulnud mitte ühtegi, penalt oli jälle kuskilt õhust võetud, kohtunik oli mingi kahtlane, mõlemale poole eksis, pmst nagu ma tegin ise väikse vea keskel ja samal ajal kukkusin pikali ka, a meie kasuks andis vea kuigi ma ei küsinud isegi midagi :P Ano, viimasel minutil saime me 2-1 alles, võimalusi ikka oli :P
eks neljandas liigas olegi kohtunike tase kohati küsitav aga jah:
juhtusin ka ise täna nägema JK Luunja -Welco mängu ja ka seal oli kohtuniku tegevus kohati naerma ajav. Kohati anti penalt Welco kasuks kui mees väljaspool kasti maha tõmmati ja samas kui mees selgelt käega palli mängib ei teinud kohtunik midagi vaid muigas selle peale. Ja mis hiljem välja tuli oli kohtunik veel tagatipuks ka alkoholi uimas mille peale ka mõned mängijad mängu ajal vihjasid. Üks mängijatest pakkus kohtnikule isegi alkommetrit aga sellest ei tahetud kuuldagi..... vot selline on tase....
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustFCE Puka - FC Tabivere 1-2 (0-0), noo, sut närviline mäng oli, 2-3 punast oleks vabalt võinud olla a ei tulnud mitte ühtegi, penalt oli jälle kuskilt õhust võetud, kohtunik oli mingi kahtlane, mõlemale poole eksis, pmst nagu ma tegin ise väikse vea keskel ja samal ajal kukkusin pikali ka, a meie kasuks andis vea kuigi ma ei küsinud isegi midagi :P Ano, viimasel minutil saime me 2-1 alles, võimalusi ikka oli :P(Vaks)
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas laurix Vaata postitusteks neljandas liigas olegi kohtunike tase kohati küsitav aga jah:
juhtusin ka ise täna nägema JK Luunja -Welco mängu ja ka seal oli kohtuniku tegevus kohati naerma ajav. Kohati anti penalt Welco kasuks kui mees väljaspool kasti maha tõmmati ja samas kui mees selgelt käega palli mängib ei teinud kohtunik midagi vaid muigas selle peale. Ja mis hiljem välja tuli oli kohtunik veel tagatipuks ka alkoholi uimas mille peale ka mõned mängijad mängu ajal vihjasid. Üks mängijatest pakkus kohtnikule isegi alkommetrit aga sellest ei tahetud kuuldagi..... vot selline on tase....
Ehk homseks HaServ vs Abja saab kaineks,vilistab ju sama kohtunikOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEhk homseks HaServ vs Abja saab kaineks,vilistab ju sama kohtunik
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEhk homseks HaServ vs Abja saab kaineks,vilistab ju sama kohtunik).. no ma ei tea..minu arust öelda,et ta joogine oli on küll väheke liialdatud.
nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustarusaamatu millest sihuke jutt..vaatasin ise kah esimesel poolajal welco-luunja mängu ning enne mängu vestlesin kohtunikuga(juhtnöörid homseks).. no ma ei tea..minu arust öelda,et ta joogine oli on küll väheke liialdatud.
noo ju siis oskas sellel ajal seda mitte välja näidata aga kuna üks mängijatest tundis teda ja oli temaga vaheajal pikemalt vestlemas siis seepärast osatakse sellist jutta ka rääkida...
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustHaserv zavtra zadushit peregarom neopqtnqx malqshej!!!nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustenne mängupäeva jälle purjus..Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustTõrva 1-1 EMÜ
kahest mängust 4 punni, pole paha,
aga huvitab mis EMÜ-ga juhtunud on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar