Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas staaaaaar Vaata postitust
    Häbest ei mängi keegi eestis paremini sellega juba ükskord leppige ! Kui siis ainult REIN

Kusjuures ta teeb seda kõike Tasuta
    Kahjuks hakkan nüüd maadlejaks, sest seal tunnistan ma ainult võite.
    Habe pidi järgmine hooaeg Soccernetti tulema minu asemel. Nagu ka Endre ja veel mõned teravamad pliiatsid Kaljust. Sina sander jääd Petsiga kahekesi Kaljusse.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Kahjuks hakkan nüüd maadlejaks, sest seal tunnistan ma ainult võite.
      Habe pidi järgmine hooaeg Soccernetti tulema minu asemel. Nagu ka Endre ja veel mõned teravamad pliiatsid Kaljust. Sina sander jääd Petsiga kahekesi Kaljusse.
      Päris kahekesi me õnneks petsiga ei jää , kuna getu lubas kah jääda nii kauaks kui eluvaim sees

Kommentaar

Mis juhtus Akhtamari ja Flora mangus ?
        ja kuhu Laanemaa kadus ??

Kommentaar

Mängus Haiglaga superlanema sai kolmanda kollase kaarti.
          Mõtlesin, et TÜ ei märka seda momenti ning Akhtamar saab +:- No nehuja.
          90 min olid tõesti pingelised, lõpuks 5:2.
          Superlanema sel ajal küpsetas pizzat 2,5 eur/tunni eest.
          Noormees kogub kaptani armbandile. Juba kolmas hooaeg kogub.
          http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

TÜ väravaht sel mängus mitte halvem, kui TÜ põhivaravaht, süüdistada teda pole vaja.
            Neljas voorus, siis kui Akhtamar kaotas 2:3, Akhtamaril seisas fealdplayer väraval,
            kes sai mängust teada ainult 30min enne mängut ja ilmus staadionil 3min enne vilet.
            Kes seisab väraval nii halvasti nagu mängib.
            Viies voorus, siis kui Akhtamar kaotas Nõmmele 2:3, väraval oli Merab Khvicia (10.10.1958).
            Mehele on 53 aastat, aga näeb välja 800 aastateks.
            http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

Algselt postitas dg11 Vaata postitust
              Mis see siia puutub kus ja kellena inimene töötab? Mõni inimene käib võib olla ülikoolis ja teenib suvel lihtsalt raha selle asemel, et kuskil Maardu järve ääres vedeleda või Kopli liinidel jõlkuda.
              Kas sa oled ment, et kõike nii täpselt tead?
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                t2itsa n6us selle kommentaariga. Enne esimese v2rava (35-40 min) m2ng oli igav. kuigi magisteril oli paar head v6imalust, mida nad 2ra ei kasutanud. aga hiljem juba Haigla 5 minutiga l6i 2 varavat ja otsustas selle m2ngu 2ra. Ei usu et oleks 2ra andnud selle m2ngu. Kuigi Magisteril oli yks hea tehniline ja kiire poiss, kes alati oli ohtlik meie poole peal.
                edu siis teile jargmistes m2ngudes Magistrid.
                siin siis esimese poolaja kokkuv6tte :

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                  siin siis esimese poolaja kokkuv6tte :

http://www.youtube.com/watch?v=BHhvn...eature=related
                  Siin teise poolaja kokkuvõte

Kuldar
                  www.pulmapaev.ee

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Kunagi tegelt vist Linnumäele maksti Kuradites mängimise eest. Samuti 4 liigas.
                    ei vasta tõele.
                    Küll nõudis Tammeka üleminekutasu, mis sai ka liisinguga ära makstud.

Kommentaar

Algselt postitas dg11 Vaata postitust
                      kuule püüa olla
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Alfa isane, halloo, telli oma firmast kähku perseküünlad ära, aeg on Leopoldi kostüümis jämeda häälega pihku lüüa - Nõmme Kalju kaotas.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Toompea - Magister 5-0 (1-0)

Toimus edasilükkunud mäng. Meie jaoks sisuliselt eelmise mängu koopia, kus esimesel poolajal oli nagu mängu küll, ka väravavõimalusi oli, aga ära ei löönud. Toompeal õnnestus enda paarist võimalusest üks omaväravana ära realiseerida. Teisest poolajast pole taas eriti meie poolelt midagi rääkida. Üritasime küll kõrgemalt mängida, aga surve oli nõrk, eriti kaitse poolelt ning Toompea sai vabalt sööta ja vasturünnakutega ära nõelata
                          Esimese nelja mänguga kogutud 10 punktile (mälestusväärselt olime TLÜ-ga liiga liidrid) polegi me lisa saanud, kaotuste jada on olnud hiiglaslik. Eks oma osa mängib siin ka probleemid koosseisuga, kuna võrreldes hooaja algusega on meil sisuliselt lahkunud 4-5 põhimeest (sh tippründaja Mikk), aga asemele ei ole kedagi tulnud, lisaks vigastused.
                          Võitleme ikka lõpuni, aga eelkõige loodame järgmiseks hooajaks taas jalad alla saada.

Kommentaar

Kalju Tudrkud - Akhtamar 3:5
                            Kaljud domineeris koik 90 minutit ,Akhtamar kobistas kuidagi 5 varavat ja istusid kumnekesi oma kastis terve mangu
                            kalju poolel oli vaga aktiivne Kukke soenguga mangija, RESPECT

Kommentaar

fcf tlü 5 - 0 magister

lõbus mäng, kummagil vahetusi polnud ja tlü mängis teise poolaja olude sunnil kümnekesi.
                              tlü väravad: klasen, luik, jõgisoo, laanemaa 2
                              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Need Kalju võllid tulevad jälle FCSile vastu selg ees nagu eesnäärmepõletiku saanud poisikesed kellel vaja anaali kaudu põletik välja mudida edu edaspidiseks.

Kommentaar

Working...
                                X