su enda jutus on ka päris palju fantaasiat. kuskil pole öeldud, et see tal esimene mäng oli, vaid raivo sõnul on esimese aasta kohtunik.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2011
Collapse
X
-
Kohtuniku enda sõnad...Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustsu enda jutus on ka päris palju fantaasiat. kuskil pole öeldud, et see tal esimene mäng oli, vaid raivo sõnul on esimese aasta kohtunik.
Kommentaar
-
Millist mängu? IV liiga LIIDRITE heitlust ?Algselt postitas Qips Vaata postitustVutiliidule ei mindud hädaldama vaid õigust nõudma seisukohalt, et miks selle aasta kohtunik, kellele oli see esimene mäng, tuleb sellist mängu vilistama.
Hetkeks tundus nagu oleks esimese aasta mees Champions League lastud.
Kommentaar
-
Ma loen 3 lehekülge seda ila, aga ikka ei saa aru mille kuradi üle te ädaldate siin

Pühapäevani sõbrad
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Alustada tuleb noortest ja naistest, amatöör- ja rahvaliigadest, kes ei usu, küsigu pealesaatja Alfonso käest.Algselt postitas Alari Vaata postitustKuskilt peavad ka ju algajad kohtunikud alustama ja kust mujalt siis alustada kui mitte kõige madalamast liigast
p.s. Alja, jäta oma komplimendid, Devil, Qips jne. on juba soliidsed küpsed härrasmehed, mitte noored poisid, nende püksi ei piiluta, kõditata ja noolita, ikka konkreetsemalt - püksid maha ja kohe!
see on see teadmatus sul, kui sa ei mängigigigi
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Quips aitäh ähvarduse eest, mis mulle üldse ei loe. Kui sa mind tead siis tore sulle, mind tunnevad paljud kuna ma olen päris kuulus inimene ja kapp vend. Ei karda ma sind ega mitte kedagi teist.
Teiseks mängin ma siis millal tahan, ma arvan et sinust mängin ma kordades paremini, lihtsalt elu on natukene segane ja alati ma platsile lihtsalt ei jõua ja ei saagi tulla. Usu mind et minul on mängulisi teadmisi aastates kindlasti rohkem ja kogemusi samuti, nii et mina olen õigem mr kommenteerima kohtunike tegevust kui sina (mina pakkusin ka ideid aga sina said hakkama ainult oma lolli jutuga kalju mängust ja sellega et sa mind tunned - teavita sellest ka EJL-i nad on väga huvitatud sellisest infost). Teinekord siis teavita mind ka kui oled mu tuttav, aga niisama õelda et ma tean kes sa oled on ikka väga totter.
Kommentaar
-
Kuulge, Pirita mehed! Palun ärge pange Roman Germanit homme protokolli!Algselt postitas ertz Vaata postitustlihtsaim on alati võtta ette nimetatud mängust eelmise mängu protokoll ja vaadata üle, kes seal kaardid said.. ehk siis kolm nime, kellest mängijale nimega German oli see 3. kaardiks sel hooajal. miks ta FC Reaali vastu platsile pandi, teab vaid Reliikvia esindaja. müstika, kuidas ühe ja sama reha otsa astutakse uuesti ja uuesti. ühest kolmeni peaks ju suutma igaüks lugeda?
Muidu saate ikka uuesti ja uuesti sama asja eest lõuksi EJLi käest.
"IV liiga Põhja piirkonna kohtumises FC Eston Villa - Pirita JK Reliikvia (31.08.2011) osales Pirita JK Reliikvia võistkonna koosseisus diskvalifitseeritud mängija Roman German.
Vastavalt Eesti 2011.a. jalgpalli meistrivõistluste Teise ja madalamate liigade juhendi Artikkel 50 punktile 10 mängutulemus tühistatakse ja turniiritabelisse kantakse 4:- FC Eston Villa kasuks. Kõik mängus saadud karistused jäävad kehtima.
Ühtlasi peab mängija Roman German ära kandma oma karistuse, s.t. vahele jätma järgmise reaalselt peetava Eesti MV-te kohtumise."
Kommentaar
-
Pomm uudis siis Kitsekülast:
TLÜ - Kristiine 0-1
Kristiine mängis väga hästi täna ning suudeti TLÜ rünnakud kõik ära nullida. Ise aga kannatati ning oodati oma 2 võimalust millest 1 ära ka lõid. Meenutas isegi eilset Eesti koondise mängu. Üks meeskond ründab ja hoiab palli aga mitte midagi ohtliku ei suuda luua ning kontrast lööb hoopis teine meeskond võiduvärava.
Kohtunik näitas taset
hilines 20 minutit ning avapoolaeg kestis 42.5 minutit. Teisel poolajal oli 5 minutiline mängu seisak (Klaasenil peahaav ning kiirabi käis väljakul). Üleminuteid tuli pärast kõigest 4. Muidu oli korralik vile ning eksis mõlemale poole võrdselt.
Kommentaar
-
Kõva mees kuule, tuled ütled seda meie meeskonna ees ka äkki või ainult plärised siin foorumis?Algselt postitas Alfonso Vaata postitustNoh Quips jälle saite lutti,kas kohtunik oli süüdi``??? Ei viici su ila kuulatagi parem ära kirjuta. Sitturite punt kes saab lutti aint.
Kommentaar
-
no, mitte et ma alfonsot õigustada tahaks, aga kui ta tuleks üksi teie meeskonna ette, oleks see ju põhimõtteliselt sama, kui ta siin teie kohta ila ajabAlgselt postitas FCFTLÜ Vaata postitustKõva mees kuule, tuled ütled seda meie meeskonna ees ka äkki või ainult plärised siin foorumis?
Kommentaar
-
sellist jama on väga raske kommenteerida. "õnneks" saite need mängud küll pähe aga pirita esindaja oleks küll pidanud ammu oma lohakuse pärast kinga saama!Algselt postitas tanielo Vaata postitustKuulge, Pirita mehed! Palun ärge pange Roman Germanit homme protokolli!
Ühtlasi peab mängija Roman German ära kandma oma karistuse, s.t. vahele jätma järgmise reaalselt peetava Eesti MV-te kohtumise."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar