Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
sellist jama on väga raske kommenteerida. "õnneks" saite need mängud küll pähe aga pirita esindaja oleks küll pidanud ammu oma lohakuse pärast kinga saama!
Ertz, õnneks sa saad neid täna aidata ja protokolli enne mängu üle vaadata
Kui tlü mängida ei oska milles ma süüdi olen, et pean teie teami ees vastust andma? Või olen ametlikult teie treener? Ütlen seda mida arvan ja kui nii ülbed junnid seal
Kristiine sai soccerilt koduvälja mängul pähe 6:1 ja nüüd TLÜ sai 1:0 koti. Seega Soccer peaks teid võitma seekord.
Kui tlü mängida ei oska milles ma süüdi olen, et pean teie teami ees vastust andma? Või olen ametlikult teie treener? Ütlen seda mida arvan ja kui nii ülbed junnid seal
Kristiine sai soccerilt koduvälja mängul pähe 6:1 ja nüüd TLÜ sai 1:0 koti. Seega Soccer peaks teid võitma seekord.
Kahjuks sa meie treener ei ole ja ma ei palu, et sa selgitaks meie väga kehva sügisringi. Lihtsalt tahaks, et sa põhjendaksid väljendeid "sitturite punt" ja "kuserottide punt". Seda muidugi mitte IV liiga Põhi foorumiavarustes vaid ikka viisakalt näost-näkku.
Nii, et Alvin .. minu nimi on Roman ja kontaktid leiad www.fcftlu.com
a samas võiks meie meeskonna mehed möla maha võõta küll. tra. oleks meil siis alust siin plõksida. meil viimased mängud üks sitem kui teine ja möliseme siin nende kallal, kes liigast julgelt paremini esinenud.
selle asemel, et foorumis kompenseerida, võiks mehed trennis käia ja natukene süveneda, mismoodi jalgpall käib. tra... suht lamp on nii sittade mängudega järjest kaotada...
Minu nimi on Alfonso ja oma asi milleks ma teie punti nimetan, mulle eimeeldi osad teie mängijad ja siis ma mõnitan neid, ei midagi isiklikku. Kaotus on fakt, Even mängiksid sa socceris poleks meil ründajate põuda...
Olgu mis see mängupilt, mis ta oli, aga kohtunik oli taas pask. Koduvile oli uskumatu, tagajärg väravavhil kahes ribis mõra. Kohtunikul oli enda õigustuseks öelda, et pall polnud väravavahil käes kui talle jalaga ribidesse sõideti, jama jutt. Selleks korraks oli ta oma kullipilgu küll kuhugi mujale peitnud.
Magister nüpeldas täna Soccernetti 5-0 (1-0)
Polegi nagu midagi öelda.
Lõppes meie 13-mänguline (sic!) kaotusteseeria, tegime hooaja esimese nullimängu, saime suurima võidu hooajal ning eksis rängalt kodanik, kes ennustas meile hooaja lõpuks 10 punkti.
Soccernetil jäi selgelt ründeteravusest puudu ning kaitses meil seekord selliseid väga lolle prohmakaid ei tulnud ja olime üsna kindlad. Kohtuniku vile just parim ei olnud, pigem tuli jah vilet rohkem meie kasuks (nt mõned audid, paar viga), aga mängu see ei otsustanud, olime Soccernetist eile selgelt üle. Mängu alguses ei olnud Soccerneti mehed vigadega ka just leebed meie vastu. Väravavahile sisse sõitmise olukorras tundus tõesti meie ründaja viga olevat, mida kohtunik ei vilistanud. Pall sattus ka meie teise ründaja jalale, aga lõime tühjast väravast üle. Kahju, et Soccerneti väravavahile vigastus tekkis.
Teisel poolajal sai 4-0 kaotusseisus üks Socceri mängija kohtuniku v...-u saatmise eest ka teise kollase, mis oli paratamatu saatus sellele vennale, kes kisas seal päris korralikult kõige ja kõigi peale. Eks ta vist tahtiski järgmine voor puhata.
Eesti võitis Sloveeniat, Vader etapi, Lõsenko vasaraheite ning Magister Soccernetti - ilus nädalavahetus!
Kommentaar