Kui Mart Laar chaci teooriaid loeks, siis leitaks Pae karjäärist homme tuntud jalgpalluri laip.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKui Mart Laar chaci teooriaid loeks, siis leitaks Pae karjäärist homme tuntud jalgpalluri laip.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustNahk, vana argpüks. Ei julge enam Flora vastu Lillekülla minna, võttis täna oma hooaja 3. kollase kaardi.FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustNahk, vana argpüks. Ei julge enam Flora vastu Lillekülla minna, võttis täna oma hooaja 3. kollase kaardi.
nahk praegu minu juures, pani just levadijijia särgi selja ja joonistas omale vuntsid ka, siis ei pea kätt tõstma...
Kommentaar
-
See oli tegelt päris hea huumor
Algselt postitas Sen Vaata postitustnaha leiad täna Flora sektorist, jälgi mängu.
nahk praegu minu juures, pani just levadijijia särgi selja ja joonistas omale vuntsid ka, siis ei pea kätt tõstma...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustnaha leiad täna Flora sektorist, jälgi mängu.
Edit: viimati laekunud info kohaselt otsis ta telekat siiski sellepärast et 2.MS aegseid dokke history channelist vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas apoc Vaata postitustLõpuks ka positiivseid uudiseid, paar nädalat tagasi mängijad rääkisid, et suht kindel, et Nahk mängib veel ühe hooaja, aga nagu näha - arvatavasti mitte
Heil nahk!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar