Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks ei ole publikut Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustKuno Tehva jalkapresidendiks ja asi hakkab liikuma!i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMis ma teile halba olen teinud
Mitte midagi ta ei tee. Oleks Sina, või keegi teine selline meelelahutuslik, siis oleks praegu jalgpall võibolla hoopis tuntum sport Eestis
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKõik spordialad popimad kui jalgpall vist, suusatamise MK etapil 22 000 inimest.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustkui palju oli publikut suusatamise Eesti meistrikatel?
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustIkka mitmeid kordi rohkem, kui tavalisel Meistriliiga mängul.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
Aga oleks ju huvitav, kui teeks sellise suure kampaania, et iga foorumi kasutaja läheks ise ja võtaks 3 sõpra kaasa, kõik ühele mängule. Usun, et saaks päris viisaka publikunumbri ning selle eest võiks saada väikese meene.
Aga miks peab alati nii olema, et pealtvaataja peab klubi poolt midagi saama kui staadionile läheb? Mis pidi see nüüd olema peaks? Kas klubi peab toeatama fänni või fänn klubi? Klubi või keegi klubiga miskitpidi seotud fänn organiseerib fännile meeneid, raha eest. Saad osta klubi logoga asju, särgid, sallid või hoopiski midagi muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas kindral Vaata postitustAga miks peab alati nii olema, et pealtvaataja peab klubi poolt midagi saama kui staadionile läheb? Mis pidi see nüüd olema peaks? Kas klubi peab toeatama fänni või fänn klubi? Klubi või keegi klubiga miskitpidi seotud fänn organiseerib fännile meeneid, raha eest. Saad osta klubi logoga asju, särgid, sallid või hoopiski midagi muud.
Kommentaar
-
ma ei tea kas enam keegi harrastab siukest asja, a vanasti ju jagati piletiostnute vahel poolajal mingit nänni välja
kõikidel klubidel vist pole olnud, a kui ma hallil ajal vel fclootuse tegemistele aktiivselt kaasa elasin, siis sain kõva 5 korda kokku mingi auhinna(müts, kaelarätik, pall, mingid kleepekad jne)
see oli kusjuures ka kõva stiimul kohale ronimiseks, et äkki on nii vähe inimesi, et tuleb kindel võit, kuigi siis käis ikka kõva 200 inimest igal mängultell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustma ei tea kas enam keegi harrastab siukest asja, a vanasti ju jagati piletiostnute vahel poolajal mingit nänni välja
kõikidel klubidel vist pole olnud, a kui ma hallil ajal vel fclootuse tegemistele aktiivselt kaasa elasin, siis sain kõva 5 korda kokku mingi auhinna(müts, kaelarätik, pall, mingid kleepekad jne)
see oli kusjuures ka kõva stiimul kohale ronimiseks, et äkki on nii vähe inimesi, et tuleb kindel võit, kuigi siis käis ikka kõva 200 inimest igal mängulFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas ELauter Vaata postitustKalju vs Flora, 7 Märts ja Hiiu Staadion! Tuleb kuulutada igalpool foorumis ja lähme massiga vaatama Kõik tulevad naistega kellel on ja kellel pole sõpradega
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar