320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Pane 5000 lisatribüüne ja orgunnin ära
    ok, saab tehtud!
    www.jkkalju.ee
    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
      Kuno Tehva jalkapresidendiks ja asi hakkab liikuma!
      sisuliselt oleks hea idee . positiivsust tuleks jalkaliidu õuele ,palju palju . Ma käisin esimest korda meistriliiga mängu vaatamas ala 2 tagasi see oli nimelt tulevik-tammeka ja ma olen tüüpiline eestlane kes loobus vuti vaatamast eesti maastikul,sest mul oli seal no kuradima igav ,ainukest elevust tekitas olukord kui äärekohtunik koperadas palli otsa. sellest saadik ei ole ma käin ühelgi meistriliiga mängul. ala 2 nädalat tagasi toimus mul endal mäng futsali raames Aseris ja raisk ,vot see oli alles elamus ja nauding, nii väikse kohta oli VÄGAVÄGAVÄGAVÄGA palju fännne ja tohutult kaasa elamas, ja see oli futsal..mis on alles lapsekingades..
      i don t like u u don t like me

Kommentaar

ei ei, Pohlak on ikka parem vist...

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
          Mis ma teile halba olen teinud
          Ei ole midagi ju teinud! Lihtsalt Pohlakut küll jalkapresidendina ei taha näha.
          Mitte midagi ta ei tee. Oleks Sina, või keegi teine selline meelelahutuslik, siis oleks praegu jalgpall võibolla hoopis tuntum sport Eestis

Kommentaar

Kuno, Mario - kas see 5 000 inimest oli Teil sõnakõlks või nüüd hakkab reaalne kampaania pihta ja püüdlus sellepoole?
            See lõputu võrrand..

Kommentaar

Kõik spordialad popimad kui jalgpall vist, suusatamise MK etapil 22 000 inimest.

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                Kõik spordialad popimad kui jalgpall vist, suusatamise MK etapil 22 000 inimest.
                kui palju oli publikut suusatamise Eesti meistrikatel?
                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                  kui palju oli publikut suusatamise Eesti meistrikatel?
                  Ikka mitmeid kordi rohkem, kui tavalisel Meistriliiga mängul.

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                    Ikka mitmeid kordi rohkem, kui tavalisel Meistriliiga mängul.
                    ei saa ju võrrelda. ML mänge on aasta jooksul 180, suusatamise MV selgitatakse ühe nädalavahetusega

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust

Aga oleks ju huvitav, kui teeks sellise suure kampaania, et iga foorumi kasutaja läheks ise ja võtaks 3 sõpra kaasa, kõik ühele mängule. Usun, et saaks päris viisaka publikunumbri ning selle eest võiks saada väikese meene.

Aga miks peab alati nii olema, et pealtvaataja peab klubi poolt midagi saama kui staadionile läheb? Mis pidi see nüüd olema peaks? Kas klubi peab toeatama fänni või fänn klubi? Klubi või keegi klubiga miskitpidi seotud fänn organiseerib fännile meeneid, raha eest. Saad osta klubi logoga asju, särgid, sallid või hoopiski midagi muud.

Kommentaar

Algselt postitas kindral Vaata postitust
                        Aga miks peab alati nii olema, et pealtvaataja peab klubi poolt midagi saama kui staadionile läheb? Mis pidi see nüüd olema peaks? Kas klubi peab toeatama fänni või fänn klubi? Klubi või keegi klubiga miskitpidi seotud fänn organiseerib fännile meeneid, raha eest. Saad osta klubi logoga asju, särgid, sallid või hoopiski midagi muud.
                        Täiesti nõus, kuid praegune olukord näitab, et mägi peab Muhamedi juurde tulema, mitte vastupidi.

Kommentaar

Kalju vs Flora, 7 Märts ja Hiiu Staadion! Tuleb kuulutada igalpool foorumis ja lähme massiga vaatama Kõik tulevad naistega kellel on ja kellel pole sõpradega
                          www.ehrakennus.ee
                          Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

ma ei tea kas enam keegi harrastab siukest asja, a vanasti ju jagati piletiostnute vahel poolajal mingit nänni välja

kõikidel klubidel vist pole olnud, a kui ma hallil ajal vel fclootuse tegemistele aktiivselt kaasa elasin, siis sain kõva 5 korda kokku mingi auhinna(müts, kaelarätik, pall, mingid kleepekad jne)

see oli kusjuures ka kõva stiimul kohale ronimiseks, et äkki on nii vähe inimesi, et tuleb kindel võit, kuigi siis käis ikka kõva 200 inimest igal mängul
                            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas mg Vaata postitust
                              ma ei tea kas enam keegi harrastab siukest asja, a vanasti ju jagati piletiostnute vahel poolajal mingit nänni välja

kõikidel klubidel vist pole olnud, a kui ma hallil ajal vel fclootuse tegemistele aktiivselt kaasa elasin, siis sain kõva 5 korda kokku mingi auhinna(müts, kaelarätik, pall, mingid kleepekad jne)

see oli kusjuures ka kõva stiimul kohale ronimiseks, et äkki on nii vähe inimesi, et tuleb kindel võit, kuigi siis käis ikka kõva 200 inimest igal mängul
                              noh Flora kodumängude vaheajal on triobeti trioskoor kus loositakse välja kolms inimest kes lähevad väljaku keskele ja keskpunktist 11m kaugemal on kattega värav kus on kolm auku ja kui lööd vasakusse risti võidad läpaka, kui paremasse risti saad lcd ja kui keskele saad Flora särgi.Kui enne sind on kuhugi auku sisse löödud siis sina sinna enam lüüa ei saa.
                              FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas ELauter Vaata postitust
                                Kalju vs Flora, 7 Märts ja Hiiu Staadion! Tuleb kuulutada igalpool foorumis ja lähme massiga vaatama Kõik tulevad naistega kellel on ja kellel pole sõpradega
                                Aga kui on mitu naist?

Kommentaar

Working...
                                X