Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks ei ole publikut Eestikatel
Collapse
X
-
sisuliselt oleks hea idee . positiivsust tuleks jalkaliidu õuele ,palju palju . Ma käisin esimest korda meistriliiga mängu vaatamas ala 2 tagasi see oli nimelt tulevik-tammeka ja ma olen tüüpiline eestlane kes loobus vuti vaatamast eesti maastikul,sest mul oli seal no kuradima igav ,ainukest elevust tekitas olukord kui äärekohtunik koperadas palli otsa. sellest saadik ei ole ma käin ühelgi meistriliiga mängul. ala 2 nädalat tagasi toimus mul endal mäng futsali raames Aseris ja raisk ,vot see oli alles elamus ja nauding, nii väikse kohta oli VÄGAVÄGAVÄGAVÄGA palju fännne ja tohutult kaasa elamas, ja see oli futsal..mis on alles lapsekingades..Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustKuno Tehva jalkapresidendiks ja asi hakkab liikuma!
i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Ei ole midagi ju teinud!Algselt postitas Kuno Vaata postitustMis ma teile halba olen teinud
Lihtsalt Pohlakut küll jalkapresidendina ei taha näha.
Mitte midagi ta ei tee. Oleks Sina, või keegi teine selline meelelahutuslik, siis oleks praegu jalgpall võibolla hoopis tuntum sport Eestis
Kommentaar
-
kui palju oli publikut suusatamise Eesti meistrikatel?Algselt postitas zip Vaata postitustKõik spordialad popimad kui jalgpall vist, suusatamise MK etapil 22 000 inimest.
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Ikka mitmeid kordi rohkem, kui tavalisel Meistriliiga mängul.Algselt postitas Mayhem Vaata postitustkui palju oli publikut suusatamise Eesti meistrikatel?
Kommentaar
-
ei saa ju võrrelda. ML mänge on aasta jooksul 180, suusatamise MV selgitatakse ühe nädalavahetusegaAlgselt postitas marrrtin Vaata postitustIkka mitmeid kordi rohkem, kui tavalisel Meistriliiga mängul.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
Aga oleks ju huvitav, kui teeks sellise suure kampaania, et iga foorumi kasutaja läheks ise ja võtaks 3 sõpra kaasa, kõik ühele mängule. Usun, et saaks päris viisaka publikunumbri ning selle eest võiks saada väikese meene.
Aga miks peab alati nii olema, et pealtvaataja peab klubi poolt midagi saama kui staadionile läheb? Mis pidi see nüüd olema peaks? Kas klubi peab toeatama fänni või fänn klubi? Klubi või keegi klubiga miskitpidi seotud fänn organiseerib fännile meeneid, raha eest. Saad osta klubi logoga asju, särgid, sallid või hoopiski midagi muud.
Kommentaar
-
Täiesti nõus, kuid praegune olukord näitab, et mägi peab Muhamedi juurde tulema, mitte vastupidi.Algselt postitas kindral Vaata postitustAga miks peab alati nii olema, et pealtvaataja peab klubi poolt midagi saama kui staadionile läheb? Mis pidi see nüüd olema peaks? Kas klubi peab toeatama fänni või fänn klubi? Klubi või keegi klubiga miskitpidi seotud fänn organiseerib fännile meeneid, raha eest. Saad osta klubi logoga asju, särgid, sallid või hoopiski midagi muud.
Kommentaar
-
ma ei tea kas enam keegi harrastab siukest asja, a vanasti ju jagati piletiostnute vahel poolajal mingit nänni välja
kõikidel klubidel vist pole olnud, a kui ma hallil ajal vel fclootuse tegemistele aktiivselt kaasa elasin, siis sain kõva 5 korda kokku mingi auhinna(müts, kaelarätik, pall, mingid kleepekad jne)
see oli kusjuures ka kõva stiimul kohale ronimiseks, et äkki on nii vähe inimesi, et tuleb kindel võit, kuigi siis käis ikka kõva 200 inimest igal mängultell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
noh Flora kodumängude vaheajal on triobeti trioskoor kus loositakse välja kolms inimest kes lähevad väljaku keskele ja keskpunktist 11m kaugemal on kattega värav kus on kolm auku ja kui lööd vasakusse risti võidad läpaka, kui paremasse risti saad lcd ja kui keskele saad Flora särgi.Kui enne sind on kuhugi auku sisse löödud siis sina sinna enam lüüa ei saa.Algselt postitas mg Vaata postitustma ei tea kas enam keegi harrastab siukest asja, a vanasti ju jagati piletiostnute vahel poolajal mingit nänni välja
kõikidel klubidel vist pole olnud, a kui ma hallil ajal vel fclootuse tegemistele aktiivselt kaasa elasin, siis sain kõva 5 korda kokku mingi auhinna(müts, kaelarätik, pall, mingid kleepekad jne)
see oli kusjuures ka kõva stiimul kohale ronimiseks, et äkki on nii vähe inimesi, et tuleb kindel võit, kuigi siis käis ikka kõva 200 inimest igal mängulFC Flora
Kommentaar
-
Aga kui on mitu naist?Algselt postitas ELauter Vaata postitustKalju vs Flora, 7 Märts ja Hiiu Staadion! Tuleb kuulutada igalpool foorumis ja lähme massiga vaatama
Kõik tulevad naistega kellel on ja kellel pole sõpradega 
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar