Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• $$$
    replied
    Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
    Tänasest mängust juhtum. Paide andis tagasisöödu väravavahile. Sapi võttis vahelt ära, vilistati suluseis. Siis kohtunike omavaheline jutt (oli ilusasti kuulda) "Suluseisu ei olnud. Kaitsja tagasisööt. Ma panen käega mängu!"
    Viitsid ütle mis minut see olukord oli? Muidu nagu Jeebus kristus, päris hale.

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
    Tänasest mängust juhtum. Paide andis tagasisöödu väravavahile. Sapi võttis vahelt ära, vilistati suluseis. Siis kohtunike omavaheline jutt (oli ilusasti kuulda) "Suluseisu ei olnud. Kaitsja tagasisööt. Ma panen käega mängu!"
    Right...

Leave a comment:

• Jaan95
    replied

Leave a comment:

• käbi
    replied
    See teine vms penalt Paide vastu täna, see kus kastist väljas viga tehti, kaks kohtunikku olid 15meetri raadiuses, no ma ei tea.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Esimest kollast pole näinud, aga mis ajast küünarnukiga molli on kerge kollane?
    Eestis II liigat vilistavad kohtunikud annaksid hoopis sellele kollase, kes küünarnukiga näkku sai.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    CSKA rünnakus nähti ära ka imepisike suluseis, millest jäi CSKA värav lugemata.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
    Andis Feyenoordile punase. Fännide sõnutsi kerge punane, aga olukordi nägemata ei hakka midagi ette ka heitma.
    https://streamja.com/dmAWq (teine kollane) - Fänni arvamus: "Both of them were very soft yellow cards. Terrible ref" - Esimest kollast pole näinud, aga mis ajast küünarnukiga molli on kerge kollane?

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kristo Tohveri brigaad on määratud CSKA - Feyenoordi mängule.
    Andis Feyenoordile punase. Fännide sõnutsi kerge punane, aga olukordi nägemata ei hakka midagi ette ka heitma.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Penalti ja punane.
    Kusjuures punane oli küll mängus 😁

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kristo Tohveri brigaad on määratud CSKA - Feyenoordi mängule.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Tohver arusaadav, aga kas Uefas viskas keegi pimedat, et kes selle teise mängu saab või no see ei ole normaalne pick ju?
    Penalti ja punane.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Roomer Tarajev vilistab homme C-divisjoni Kosovo - Moldova mängu.

Tohver arusaadav, aga kas Uefas viskas keegi pimedat, et kes selle teise mängu saab või no see ei ole normaalne pick ju?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kristo Tohver vilistab täna D-divisjoni Malta - Fääride mängu.

Roomer Tarajev vilistab homme C-divisjoni Kosovo - Moldova mängu.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Seal võib ju detaili erinevus olla, aga see ei muuda säärase olukorra võrdlust ainult nurgalöögiks, et ehk minu hinnagul muutis ka selle punase mitte andmine Kotenkole kogu selle mängu käiku, sest kui ma olen arusaanud õigesti, siis kõik sellised väravavahi poolt hiljaks jäämised, käega väljaspoolt kasti jne on automaatsed punased või siis oli mul eriliselt punastvärvi prillid ees, milles ma muidugi sügavalt kahtlen.
    Ee ei, sellised olukorrad pole automaatselt punased.

Leave a comment:

• Xhakalaka
    replied
    Sul üks väike detail kahe silma vahele jäänud. Kotenko tuleb väravast välja palli mängima. See, et Podholjuzin tema eest peaga puute teeb seda fakti ei muuda. Kuna olukord on kastis, siis palli mängimise üritus muudab minu teadmiste järgi selle olukorra kollaseks.
    Aga juba penalti oleks võinud seda mängu mõjutada suurel määral.

Leave a comment:

Working...
X