Algselt postitas $$$
Vaata postitust

see on väga armas, et sa oled viimasel ajal kohtunike kaitseks välja astunud. vilistamine on tänamatu töö, aga kohtunike kaitsmine ilmselt veel tänamatum, et selles mõttes muidugi tubli, et ka vastupidist arvamust julged välja öelda. olen seda olukorda arutanud nii Kalju poolehoidjatega, neutraalsete jalgpallisõpradega kui ka inimestega, kellel pole vähimatki selle vastu kui Kaljul läheb halvasti ja kõigi reaktsioon on olnud wtf, mis otsus see veel oli. on täiesti võimalik, et kõik need inimesed ongi silmaklappidega heiterid ja lihtsalt ei saagi aru, mis väljakul toimub. et siis on vähemalt hea teada, et keegi reaalsustajuga inimene meid valgustab. ja küsimus ei ole ju ainult selles ühes konkreetses olukorras, vaid läbivalt aastaid on mees miskipärast kogu aeg silmitsi nende "keeruliste otsustega".
meil on 8 vooru mängitud ja iga voor on mingi skandaal üleval, et see kriitika ei ole absoluutselt paha pärast, vaid keskmine selle valdkonna eest vastutav isik võiks korra peeglisse vaadata ja küsida endalt, kas tuntakse vastutust, mis selle ametiga kaasas käib või mitte. hetkel jääb vägisi mulje, et väga ikka ei tunta küll. mine küsi mõnelt Eesti kohtunikult küsimus, et kuidas te nii nõrgal tasemel olete ja on üpris tõenäoline, et saad vastuse stiilis, et Eesti jalgpallurite tase on ka vilets. olen saanud mitmelt isikult sellise vastuse, mis iseenesest ei ole ju vale väide, aga omakorda tekitab küsimuse, et kas sellist mentaliteeti mitte kohtunike koolituselt kaasa ei võeta, et täiesti võssa panemine on okei, sest ega need mängijad ka siin eriti mängida ju ei oska. ja ei, keegi ei ootagi siin perfektset sooritust kohtunikelt, aeg-ajalt eksimine on igati inimlik ja aktsepteeritav, aga see, mis praegu siin toimub, on ületanud igasuguse piiri. mina ei pea teadma kõiki jalgpallireegleid peensusteni, aga kui me oleme jõudnud olukorda, kus ka kõrgliigat vilistab mees, kes ei ole jalgpallireeglitega kursis, siis on seis ikka üpris kurb.
Leave a comment: