Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sambaz
    replied
    Seal võib ju detaili erinevus olla, aga see ei muuda säärase olukorra võrdlust ainult nurgalöögiks, et ehk minu hinnagul muutis ka selle punase mitte andmine Kotenkole kogu selle mängu käiku, sest kui ma olen arusaanud õigesti, siis kõik sellised väravavahi poolt hiljaks jäämised, käega väljaspoolt kasti jne on automaatsed punased või siis oli mul eriliselt punastvärvi prillid ees, milles ma muidugi sügavalt kahtlen.

Leave a comment:

• dobermann
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Ma küll ei tea millest sina räägid, aga ma siiski pean silmas olukorda millest ka nonoh räägib, 19 minutil toimunud olukorda, kus Kotenko jäi hiljaks oma väljajooksuga ja rammis Satovile sisse, mis on siiski väga võrreldavad olukorrad Kölni ja Saarbrückeni mänguga, kus tuli resoluutne punane kaart väravavahile.
    See sinu viidatud Saksa liigas 1.40 näidatud punane väravavahile tuli ju käega karistusalast väljas mängimise eest ehk ilmse väravavõimaluse peatamine, sisse rammis ta oma mängijale ehk kaitsjale...

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ma küll ei tea millest sina räägid, aga ma siiski pean silmas olukorda millest ka nonoh räägib, 19 minutil toimunud olukorda, kus Kotenko jäi hiljaks oma väljajooksuga ja rammis Satovile sisse, mis on siiski väga võrreldavad olukorrad Kölni ja Saarbrückeni mänguga, kus tuli resoluutne punane kaart väravavahile.

Leave a comment:

• -vandersell-
    replied
    Nonohi viimane postitus tekitab segadust. Kas Sambaz mõtles penaltiolukorda? Kui jah, siis see on ikka väga mööda võrdlus. Kontakt on jah samas klassis. Samas Saksamaal toimus kontakt karistusala keskel ja polnud enam kedagi ees ootamas. Meie liiga mängus tomius olukord kasti paremas ääres ja suunas värava poole oleks oodanud ees 4 Levadia ja üks enda mees. Minu meelest tegid kohtunikud head tööd selles mängus ja Lepistu kommentaar mängu lõpus jättis ka temast väga negatiivse mulje.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Olen Sambaziga päri, et tollest olukorrast nurgalöök vilistada oli küll pehmelt öeldes imelik... Aganoh, kumbki ei mänginud palli, nii et teoreetiliselt võiks öelda, et mõlemad tegid vea? Et igal juhul, kohtunikul raske olukord, mida vilistada üleüldse.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    joo vähem
    Eks elus on ikka nii, et kõik teevad oma valikud ise, kes peaks oma juukseid rohkem pesema, et liigne õlipats ei paistaks ja kes peaks borjomi vett vähem jooma hetkel, valikute küsimus, tõsi. Selles olenemata ei muuda see olukorda olematuks. Aga üldjuhul mulle meeldib kuidas nii tark ka erudeeritud mees toob nii võimsaid argumente esile. Palun jätka nii, haritlane.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    joo vähem

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Kuidas meie tippkohtunik ei näinud seal punast kaarti Kotenkole? Mis see on mingi nali või? Eile saksa kolmandas üsna sarnane olukord ja resoluutselt punane kaart. Alates 1.40 versus Kotenko. Kui Belov hakkab peale mängu räuskama Tohveri suunal, siis täielikult põhjusega.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitas Stok
    Mobiiliga ei tööta ja kui tahaks enne mängu vaadata, mille eest suurimad kaardimagnetid on kaarte saanud, siis see on tõeline keberniit.
    See on kohtunikule ju kodutöö, mitte mängueelse koosoleku osa

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Lihtsalt õpetan, et EJLi kodulehelt on võimalik kursoriga kaardi peale liikudes ka selle põhjust vaadata.

Lisatud failid

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Paide-Narva: https://youtu.be/zNjcB-BSS_8?t=5548 (video aeg 1:32:28)

Tammeka-Flora https://etv2.err.ee/1150136/jalgpall...linna-fc-flora (video aeg 1:55:28)
    Esimene video, miks see sinu jaoks penalti ei ole? Kas Narva mängija mängis palli? Viga ei sõltu sellest, et kas pall on olukorras või ei. Kui pall oleks audis olnud, siis tõesti ei oleks penaltit, aga kuna ta oli väljakul, siis - kindlasti õiglane otsus kohtunikult.

Teine video, on natuke imelik jah, florakas ise lõi oma jala vastu andersoni talda. Aga mõistan miks kohtunikule võis tunduda ohtlikuna see olukord.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Paide-Narva: https://youtu.be/zNjcB-BSS_8?t=5548 (video aeg 1:32:28)

Tammeka-Flora https://etv2.err.ee/1150136/jalgpall...linna-fc-flora (video aeg 1:55:28)

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tarajevi kollane kaart Andersonile!?

Paide penalt vs Narva!?
    Mulle arusaamatud.
    Siinsel kolleegiumil alati lihtsam hinnanguid anda kui videopilt koos täpse sekundiga ka ette sööta.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Mulle arusaamatud.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Tarajevi kollane kaart Andersonile!?

Paide penalt vs Narva!?
    Ja mis nendega on?

Leave a comment: