Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• bocadilla
    replied
    The official site of the world's greatest club competition. Get news, stats and video – plus play Fantasy and Predictor games.

Tundub, et Eestis ei osata mehe kvaliteeti lihtsalt hinnata

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Ma ei saa kohtunike töö kvaliteedi probleemist aru. Kuulsin just äsja ühest usaldusväärsest podcastist, et kõik kohtunike vead tasanduvad klubi tulemustes hooaja lõpuks ilusti ära.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Xhakalaka Vaata postitust
    Mulle meeldivad steitmendid, kus "selgelt üle joone", kui lõpuks pildi peal on butsad ja joon üks valge mass ja reegel lubab üle joone olla, kui mingi osa puutub joont mõlemal jalal.
    Samuti mulle meeldivad steitmendid, kus "poole sammu jagu üle joone" ja selle ümber keerutatakse mingi selline "meeter-siia-meeter-sinna-suva" jutt üles ning siis ma otsin välja koha, kus Järvela sellest rääkis ning näen, et Meerits laseb palli käest lahti hetkel, kui ta on umbes meetri(!) jagu kastis sees ning siis lööki sooritades kandub välja, mis on reeglitepärane sest ta ei hoia palli käes kui ta kastis välja kandub.
    Tammeka abitreener peale mängu lubas 5. kohtunikule saata videod sellest kuidas Meerits üle ja nõuab vastuseid, miks selline asi lubatud.. Tea kuidas tal selle video otsimisega läheb

Leave a comment:

• Xhakalaka
    replied
    Mulle meeldivad steitmendid, kus "selgelt üle joone", kui lõpuks pildi peal on butsad ja joon üks valge mass ja reegel lubab üle joone olla, kui mingi osa puutub joont mõlemal jalal.
    Samuti mulle meeldivad steitmendid, kus "poole sammu jagu üle joone" ja selle ümber keerutatakse mingi selline "meeter-siia-meeter-sinna-suva" jutt üles ning siis ma otsin välja koha, kus Järvela sellest rääkis ning näen, et Meerits laseb palli käest lahti hetkel, kui ta on umbes meetri(!) jagu kastis sees ning siis lööki sooritades kandub välja, mis on reeglitepärane sest ta ei hoia palli käes kui ta kastis välja kandub.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Lihtsalt mainin - audi sisseviskel võivad jalad olla üle soone seni kuni mõlemad jalad puudutavad joont.

Leave a comment:

• diver
    replied
    Algselt postitas HABE Vaata postitust
    See on tõlgendamise küsimus- Mis on käe loomulik asend palli ette blokki viskudes?
    Järvelat oli ikka väga kohutav kuulata, sest puudus erapooletus. Ka Khomutovile käega näkku löögil suutis näha Khomutovi viga ja penaltit Tammeka kasuks.
    Arvan, et blokki viskumiste korral peaks üldreeglina tõlgendama palli käe pihta minekut sihiliku käega mänguna sõltumata sellest, kas käsi on nö loomulikus asendis või mitte. Ainsa erandina oleks olukord, kus käsi on selgelt vastu keha surutud.

Löögi blokkimiseks palli ette viskumine iseenesest on juba tegevus, mille ainus eesmärk on takistada, maksku mis maksab, palli väravani jõudmist. Sellest tulenevalt on igati loogiline, et igasugune käepuude selle aktsiooni tagajärjel kujutab endast teadlikku käega mängu. Käte vastu keha hoidmist saab tõlgendada kui teadlikku katset käega mängu vältida, mistõttu on põhjendatud selliselt juhul käemängu ja penalti/trahvilöögi andmata jätmine.

Leave a comment:

• TheBroEx
    replied
    Ega need Meeritsa väljalöögid olid samamoodi poole sammu jagu üle joone. Okei-okei, mis meeter siia-sinna onju (räägin väravavahist), aga mis nende joonte point siis on, kui sellist asja lubatakse. Siis võiks penalteid ja aute ka lugeda samamooodi pohhuilt. Oot, 30cm oli pall küljejoonest sees ikkagi... mis seal ikka, anname audi... või vastupidi... Meeter enne karistusala tehakse viga, poogen, võtke see penalti... No nii ikka ei saa. Jooned ikka kindlal eesmärgil maha joonitud, et ei oleks ebamääraseid otsuseid. Eilne mäng pigem näitas, et oleks võinud ilma joonteta mängida.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Kalju värav poleks tohtinud ka lugeda. Kulinitš oli auti visates selgelt üle joone.
    Pigem ikkagi napilt puutus joont.

Lisatud failid

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas HABE Vaata postitust
    See on tõlgendamise küsimus- Mis on käe loomulik asend palli ette blokki viskudes?
    Järvelat oli ikka väga kohutav kuulata, sest puudus erapooletus. Ka Khomutovile käega näkku löögil suutis näha Khomutovi viga ja penaltit Tammeka kasuks.
    See, et Järvela laulab selget oodi Tammekale, pole enam isegi üllatav vaid juba reaalselt ebameeldiv mida miki hiir ise ei taju.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Kalju värav poleks tohtinud ka lugeda. Kulinitš oli auti visates selgelt üle joone.

Leave a comment:

• HABE
    replied
    Algselt postitas sanderos Vaata postitust
    E: võibolla mu ränt on alusetu ja tegelikult võibki tuuleveskina palli ette viskuda, sest löök tuleb lähedalt ja ei jõua reageerida?

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Ma viimasel ajal üritan vältida reffide kiusamist. Heaküll Levadia - Tammeka suluseisu värav, ei näinud seda väikest puudet, juhtub. Kuid kuidas on võimalik tänane taaskordne jäme eksimus kohtunike poolt? Seekord Pupart Kalju-Tammeka mängus. Itsident u 70 minut ja jättis penalti andmata pealelöögi ilmselge käega blokeeringu eest. Asukoht oli tal lähedal, et vaateväli oli hea. Kas tegemist on lühinägelikuga või milles on probleem? Peaks vist puhkust andma veidikeseks.
    Järvela mainis ülekandes ka Meeritsa väljalööke kastist väljas ja ohtliku olukorra läbi sõrmede vaatamist, neid nii ise tähelepanelikult ei jälginud, ei oska kaasa rääkida. Küll aga see käsi. Isegi ilma korduseta täiesti selge möödapanek.

E: võibolla mu ränt on alusetu ja tegelikult võibki tuuleveskina palli ette viskuda, sest löök tuleb lähedalt ja ei jõua reageerida?

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Ilmselt see.
    Seesama jah.

Leave a comment:

• Ott Järvela
    replied
    Eesti kohtunikud kutsuti tööle Saudi-Araabiasse

Leave a comment:

• Shparkz