Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Guest repliedTeate mis, kallid kaasfoorumlased - äkki lõpetaks hala - oi tühjad tribüünid ai statistika valetab....... Tulge staadionile. Võtke kaasa naabrid, sõbrannad jne - siis rohkem publikut - ma ei käi kunagi üksi - kas naaber mängule kaasa võetud või sõbranna.... Kõige lihtsam on foorumis teisi kritiseerida.......
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustKui tühjad tribüünid ongi matchday atmosfäär, siis küll. Paber kannatab kõik.
Leave a comment:
-
Kui tühjad tribüünid ongi matchday atmosfäär, siis küll. Paber kannatab kõik.
Leave a comment:
-
Ütleks ka, et 700 midagi on adekvaatne number. Mängul valitses mõnus matchday atmosfäär
Leave a comment:
-
Guest repliedAlgselt postitas kesa Vaata postitustJa-jah, Krimmis loeti samuti batuudil hüppavad rohelised mehikesed Krimmi elanikeks
Ainult Eestis - vutipublik hüppb batuudil....ajuvaba
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustKesa, mina usun, et oli 712 pv staadionil..... Esiteks. Niisama keegi sinna statele ei pääse - selline turvatiim Kaljul et tule taevas appi. Teiseks. Arvesse läksid ka need, kes tribüünil ei viibinud, ehk lapsed kes seal batuudinurgas viibisid - neid oli ikka väga väga palju + mina isiklikult nägin järgmiseid isikuid, kes pääsesid mängule ilma piletita, ent samuti nagu mina läksid sinna 712 hulka: Frolov, Aidara, Jürgenson, Tšeminava, Paponoff, Manucho + mina + Raimo Nõu + ca 15 Silla fänni.... Nii et usu või ära usu, aga 712 on päris reaalne number
Ainult Eestis - vutipublik hüppb batuudil....ajuvaba
Leave a comment:
-
Guest repliedTglt tahaks öelda veel seda, et mäng oli väga ok ja õhkkond statal oli ka võimas. Viisin oma girlfriendi Kalju mängule - ta on ikka tulehingeline Kalju fänn (ise nõmmekas ja perekonnanimeks on Kaljuste) Preili hakkas väga aktiivselt Kaljut toetama, kuigi enne 51.minutit ei olnud möngu kulgemisega sugugi rahul - tema arvates oli liiga vähe väravaid..... Aga lõppude lõpuks mäng talle meeldis just tulemuse poolest
(Teadmiseks tütarlaps väga vapralt pidas vastu nädal tagasi, kui reporteri saatus viis mind Virumaale, kus 1 päeva jooksul toimusid 3 mängu)
Nii et aitäh Kalju ! Oli väga vahva!
Leave a comment:
-
Guest repliedAlgselt postitas kesa Vaata postitustKalju-Sillamäe 712 pv ????
Puhta segi oma matemaatikaga pööranud
Nagu referendumi tulemused Krimmis
Leave a comment:
-
Kalju-Sillamäe 712 pv ????
Puhta segi oma matemaatikaga pööranud
Nagu referendumi tulemused Krimmis
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSattusin eile vaatama käsipalli finaali Põlva - Kehra. Olgugi, et fänlus põhines traditsioonilisel hüüdlause ja pasuna kombol, siis oli atmosfäär siiski vinge. Kehrast oli Põlvasse sõitnud vähemalt 50 fänni, Põlva aktiivne sektor suuremgi vast. Vahva, et kaks väikest kantsi elavad käsipalli rütmis. Ja kui võrrelda näiteks analoogselt Paide seisu!?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust. Aga siiski. 52>47.
Selle hooaja rekord A. Le Coqil on Viies Sektor vs Sillamäe - 63.
Hiiul kogunes Kalju vastu 87 aga sinna leidsid tee päris mitu kadunud venda.
On ka olnud omal ajal kui Parem Tiib vutti fännas, üle 100.
Oleks alati vastas(ultra)fänne poolki niipalju, hakkaks õhkkond juba looma.....
Samas pühapäeva kui mängupäeva põhimõttelisest eiramisest ei saa ma üldse aru.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustViies Sektor toob rohkem fänne staadionile kui näiteks Infonet-Trans pealtvaatajaid kokku.
Leave a comment:
-
Sattusin eile vaatama käsipalli finaali Põlva - Kehra. Olgugi, et fänlus põhines traditsioonilisel hüüdlause ja pasuna kombol, siis oli atmosfäär siiski vinge. Kehrast oli Põlvasse sõitnud vähemalt 50 fänni, Põlva aktiivne sektor suuremgi vast. Vahva, et kaks väikest kantsi elavad käsipalli rütmis. Ja kui võrrelda näiteks analoogselt Paide seisu!?
Leave a comment:
-
Viienda Sektori täituvus oli täna 47 ja seda hoolimata asjaolust, et üle tosina kimasid Minski hoki MM-le ja Sektori noorhing Liverpooli.
Viies Sektor toob rohkem fänne staadionile kui näiteks Infonet-Trans pealtvaatajaid kokku.
Kui iga Premium Liiga klubi omaks sellist lojaalset ultrabaasi, kes on võimelised laulma 90 minutit, looma staadionikunstina tifosid, bannereid, mosaiike, ÕHKKONDA, süütama staadioni elama, siis ehk saaks ka küljetribüünidele rohkem rahvast.
Samas ka Viiendal Sektoril on raske seltskonda koos hoida ja motiveeritult õhkkonda luua kui vastasfänne on ümmargune null.
Aga vutipärane õhkkond on just see, mis telepildist pilgeni täis lärmakaid staadioneid nägema harjunud, küljetribüünile eksinud vutihuvilist, teine kordki kohale kutsuks.
Flora võib turunduses kukerpalle visata, mängukorraldust viimseni tuunida, kui ikka enamus teisi klubisid kaasa ei tule, veel hullem, on ultrafännitud, jääb tulemus tahes tahtmata kahvatuks.
Leave a comment:
-
Numbrid on küll kurvastavalt madalad, aga mina vaataksin asju ka kontekstis - kui Floral on sama ebasoodsates ilmaoludes või kontekstis üle kahe korra rohkem publikut kui samal ajal Kadriorus Levadial või kolm korda rohkem publikut kui õhtul Infonetil, siis see näitab ikkagi, et Flora on mingeid asju teinud vähemalt kaks korda paremini kui nimetatud teised klubid. Ja pikas perspektiivis on see tähtis. Teisipidi - kui teised nimetatud klubid ka heas ja halvas siis sama palju panustaksid, kasvaks pikas perspektiivis muuhulgas ka vihmase ilmaga staadionil käijate arv.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: