Ma saan aru, et võib vinguda, et EJL ei tee midagi fännide staadionile toomiseks. Aga fännide enda roll uute fännide saamiseks (ja vanade säilitamiseks) on sarnases suurusjärgus. Muide mujal Euroopas ja suurtes jalkamaades on samamoodi. Kõige parem oleks ehk isegi fännide-klubi koostöö ja alles siis EJL-i koostöö mõlemaga. Seega tuleb endast alustada, tuleb ise aru saada mis on õige ja mis mitte. Pürotehnikast niipalju, et mina olen selle poolt, aga klubile trahvide kaelatoomine ju pole kellelegi kasulik. Telgitaguseid ei tea, aga kas ei saa seda legaalselt teha? Tegelikult pole püro üldse peamine point, tahaks lihtsalt, et Flora poleks tuntud kui klubi, keda toetavad natsid, rassistid, laamendajad või lihtsalt väga ülbed tegelased. Vähemalt normaalsuse piirides siis. lihtsalt vihjan, et end saab välja elada ka spordiklubides, lasketiirus ja Kaitseliit on ka tore asi. Miks ma peaks minema mängule, kui ma loen siit foorumist, kui halvasti ja perses kõik on?
See on minu arvamus, ei plaaninud kedagi solvata. Rohkem sallivust, vähemalt siis oma rahva seas. Fännake edasi nii kuidas jaksate ja meie jalka fännikultuur võidab.
Algselt postitas kesa
Vaata postitust

Nagu sa näed statistikast, siis on nende kolme klubi publikunumbrid Eesti mõistes päris head. Lisaks veel on Levadia meie klubivuti suurim uhkus selles mõttes, et Euroopas on jõutud kõige kaugemale ja Eesti koondisse on toodetud mitu korralikku mängumeest, rohkem/paremaid ehk isegi kui Florast tulnud mängijad. Vb on Flora mure see, et mängijate motivatsioon on väiksem ja liiga vara müüakse maha? +Seal on konkurents nii suur, et head mängumehed ei saa piisavalt mängida.
4. 217 - JK Sillamäe Kalev
5. 196 - Narva JK Trans
7. 159 - Tallinna FC Levadia
Leave a comment: