Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Haha, ma sain samamoodi chemtraili teemast bänni, kui ma küsisin selle video saatja käest, et kas ta on kunagi läbi tugeva vihma lennukiga maandunud. Ehk, raudidas, sa oled ikka überloll.
    minee söö oma tervislikku mcdonaldist ja kirjuta delfi muinasjutte. Ning tõesta mulle palun, et see rootslane ajas paska(lisaks ka kapist välja tulnud piloodid, kes on tunnistanud cemtrailside kasutamist. Kui sa ei suuda seda teha mine lase enda impotentset keha rahuldada mõnel iha.ee pederastil või ole lihtsalt vait

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Haha, ma sain samamoodi chemtraili teemast bänni, kui ma küsisin selle video saatja käest, et kas ta on kunagi läbi tugeva vihma lennukiga maandunud. Ehk, raudidas, sa oled ikka überloll.
    F1 on juutide juhitud obv, sest seal dumpitakse ka cheme täiega.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Huvitav, miks kommentaarid on keelatud. Kas selleks, et muidu antakse teaduslik selgitus ja polegi enam nii äge?

Paneme sulle siis selgituse ka: https://www.metabunk.org/threads/deb...e-vortex.3551/

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    Ma ise mõtlen vahest sama vaevumise kohta. https://www.youtube.com/watch?v=F-xD0QxGlGM
    Youtube on muidgi videosid täis, kuid miks sa arvad et see on conspiracy? Sest keegi AKs pole seda maininud?
    Huvitav, miks kommentaarid on keelatud. Kas selleks, et muidu antakse teaduslik selgitus ja polegi enam nii äge?

Paneme sulle siis selgituse ka: https://www.metabunk.org/threads/deb...e-vortex.3551/

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Miks ma isegi vaevun, aga noh, swedish official on pandud võrduma Rootsi Roheliste parlamendisaadikuga. Sama asi, eks.
    Ma ise mõtlen vahest sama vaevumise kohta. https://www.youtube.com/watch?v=F-xD0QxGlGM
    Youtube on muidgi videosid täis, kuid miks sa arvad et see on conspiracy? Sest keegi AKs pole seda maininud?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Miks ma isegi vaevun, aga noh, swedish official on pandud võrduma Rootsi Roheliste parlamendisaadikuga. Sama asi, eks.

Leave a comment:

• raudidas
    replied

Leave a comment:

• count
    replied
    Nüüd mul tuli meelde, miks just ajakirjanikud on kõige rohkem oma fantaasia mullis kinni ja ütlevad/teevad ükskõik mida et hoida süsteemi sellisena nagu see on. Saate natuke andeks praopaganda eestvedajad. Koer ei tohi peremeest hammustada.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Ericc natukene vales kohas kasutad seda GIF-i.
    Vandenõuteoreetik või mitte, aga see quote on nii tõsi lihtsalt.

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Ega kõik ei tahagi oma silmi avada. Ignorence is bliss (estofiilidele - teadmatus on nauding), nagu öeldakse.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Ega kõik ei tahagi oma silmi avada. Ignorence is bliss (estofiilidele - teadmatus on nauding), nagu öeldakse.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Siin teemas ma üldsusega kohe kindlasti nõus ei ole.
    Ja elu ongi üks suur vandenõuteooria. Tunnen kaasa nendele kes arvavad, et see ongi päris elu - ela, teeni, söö, situ, maksa ja sure. Ja ära küsi "mis siis veel on?". Vahet ei ole kui nii kui nii ei kuulata ega usuta.
    Mul on tunne, et selline mõtteviis on eelkõige omane just vandenõuteoreetikutele, kes otsivad oma elust mingit sügavamat mõtet, sügades ise 12h päevas kotte, lugedes telegrami ja vaadates ma ei tea mida.

See sama inimene, kes "elab-teenib-sööb-situb-maksab ja sureb" omab oma tegevustes aga laiemat skaalat. Loomulikult, neil ju elu lihtsam ka, sest nad ei näe suuremat tõde ning tegelevad väikekodanlike asjadega.

Leave a comment:

• jaalo
    replied
    osad inimesed siin peaksid seeni tegema, siis saaksite asjadest paremini aru. mõni vend aga räägib täitsa õiget juttu

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    määravad kuidas sa elad ja kuida sa sured.
    Muide targad inimesed on jõudnud teadustöös tõdemuseni, et ühiskond tapab inimese isegi siis, kui ta võiks vabalt 40 a veel elada. Ehk siis inimesed pigem mõtlevad ennast surnuks.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Siin teemas ma üldsusega kohe kindlasti nõus ei ole.
    Ja elu ongi üks suur vandenõuteooria. Tunnen kaasa nendele kes arvavad, et see ongi päris elu - ela, teeni, söö, situ, maksa ja sure. Ja ära küsi "mis siis veel on?". Vahet ei ole kui nii kui nii ei kuulata ega usuta.

Vaadake see läbi keda tõde Hitleri kohta tegelikult huvitab (faktide ja tõenditega, mitte ei pakuta teooriad ega bullshit juttu): thegreateststorynevertold.tv

Kas ei ole natuke imelik, et meile räägitakse juba sünnist saati kuidas üks mees oli hullem kui pedofiilid, mõrvarid ja vägistajad kokku, kuid ometigi inimesed armastasid teda sellel ajal? Muidugi mängus oli propagandat ja sitaks, kuid see mees hoolis oma rahvast rohkem kui ükski tänane riigipea omadest suudaks kunagi hoolida.
    Mis ime elu see Hitler siis pakkus, et "ela, teeni, söö, situ, maksa ja sure" tema puhul ei kehtinud? Rohkem nagu sure, teeni, söö, situ ja sure veel kord?

Miks inimesed armastasid? Vaata inimesed armastasid ka Lenint, Stalinit, Putinit ja üldse armastatakse kõiki kes sinu eest kogu elu ära koraldavad - määravad kuidas sa elad ja kuida sa sured.

Leave a comment:

Working...
X