Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.Kommentaar
-
võtsid mul sõnad suustAlgselt postitanud kasutaja Aadu&co pooltIlus sõjaväeaeg tuleb meelde.
Peale fastumi oli neil teine lemmik veel "neo angiin" punased tabletid. Osade arvates pidid need aitama kõikide hädade vastu.
mõnel mehel loodeti sellega isegi lampjalgu ravidaWhere were you in '62?
Kommentaar
-
miks on photoshopis nii raske juukseid selectida:@Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kui ma olin läätsed ja prillid ära kaotanud, kellegagi raksu läinud, kogu raha ära kulutanud ja pidin neli ühikut pimeduse poole kalduvate silmadega jalgsi lauluväljakule jõudma ning samas oli ka kell tagant kiirustamas. Õnneks oli teekonna lähepunktiks vaid Kadriorg. Aga paar piibutäit läksid sellises olukorras väga hea meelega sisse.Kommentaar
-
Kell 11 hommikul, siis kui kõik inimesed, kel on puhkus, magavad, helistatakse mulle Õhtulehest. Ütlesin ilusti, et ei soovi, panin toru ära ja üritasin magada. 5 minutit hiljem heliseb teine telefon ja helistajaks on loomulikult see tädike ÕHTULEHEST.Kommentaar
-
-
Mida effi! Netis on ju olemas.
Ma läksin praegu tõsiselt närvi selle peale, et ikka on veel paberist ajalehed olemas.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar