Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Tulin just seda ka siia kirjutama. Tõesti häirib, et pilt ja heli kokku ei lähe.
Leave a comment:
-
pluss 1Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa ainuke, kel heli on pildist vähekene ees? Häirib krt
Leave a comment:
-
Võibolla lihtsalt pikk päev selja taga, aga kas kellelegi veel tundub, et kommentaar on pildist veidi ees? Vähemalt netis.
E: Tundub, et minu peaga on asjad korras.
Leave a comment:
-
Mitte kriitiliselt, aga naljaga öeldult.
Minut mängitud ja Tiisler räägib sumbuursest mängust.
Leave a comment:
-
-
Vassiljevile esitatud küsimused läksid ka enam-vähem sinna valdkonda.Algselt postitas metssiga Vaata postitustsüvari küsis poomilt küll ikka mega mõteka küsimuse stiilis, et kas hea kaitseliin on hõlbustanud väravavahi tööd? ei, tead mida sitem kaitseliin, seda vahvam on väravavahil. krt no mis mõte on selliseid küsimusi küsida ja teiste aega raisata.
Leave a comment:
-
Praegu pole Anu teemaks, kuid enamus küsimusi kossu EM-l meie portaalide omad mis video kajastust teevad on ikka sellised, et kui ma mängijaks oleks siis ma vastaks,et kui me teaks siis me nii ei teeks juAlgselt postitas ArturKusjuures Anu Sääritsalt üllatavalt otsekohesed ja teravad küsimused korvalli EM-i mängude järgselt. Olen üllatunud.
Leave a comment:
-
süvari küsis poomilt küll ikka mega mõteka küsimuse stiilis, et kas hea kaitseliin on hõlbustanud väravavahi tööd? ei, tead mida sitem kaitseliin, seda vahvam on väravavahil. krt no mis mõte on selliseid küsimusi küsida ja teiste aega raisata.
Leave a comment:
-
Palun sellele vanale, kes koos Kuusega sõudmist kommenteeris anda medal! Super töö raisk.
Liikuvat heli ka
Leave a comment:
-
Sama siinAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas ainult mina kuulsin Anult Gerd Karter?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: