Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Küsis, kas Zlatan pole vormis?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAet on nüüd ju päris okei, ei?
#lol#wtf
Leave a comment:
-
Jah. Hispaania mäng oli puine, Teever oli hea.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas tema oli Hispaania mängus? Ma just mõtlesin, et veidi puine...
Leave a comment:
-
Kas tema oli Hispaania mängus? Ma just mõtlesin, et veidi puine...Algselt postitas ericbana Vaata postitustMinu meelest võiks Teeveri palju rohkem kasutada, kui seda praegu tehakse. Juba varemgi hästi meelde jäänud.
Leave a comment:
-
Minu meelest võiks Teeveri palju rohkem kasutada, kui seda praegu tehakse. Juba varemgi hästi meelde jäänud.
Leave a comment:
-
Mis värk sellel Tiisleril nende hääldustega on? Sesmõtte, et ma pole eriline tähenorija tavaliselt häälduste kohapealt, aga võiks eeldada et tänapäeva noorema põlvkonna inimesed inglise keelt ikka rääkivad? Sesmõttes arusaadav, et igast hispaanlasi, prantslasi ja albaania nimesid võibki mõnel inimesel keeruline hääldada olla, aga briti nimed peaks ju ometi suupärased olema?ei?
Brady=Bräädi wtf.
Neid Ciaran Clarke ja Seamus Colemane vägistatakse ikka nii et vähe pole.
Leave a comment:
-
Ärme nüüd inetuks ka lähe. Igasuguseid jizzipildid las jääda mõne brasiilia jalka-püss(tol)-reportei jaoks.
Leave a comment:
-
wow, nii palju wankimist kellegi üle pole siin foorumis ammu olnud kui neiu Eeva on saanud.

A muidu lõbus lugemine pseudoteemal. Jätkake seltsimehed, jätkake.
Leave a comment:
-
Inimesed, kes enda jalgpalli alase hariduse on saanud läbi ekraani?Algselt postitas ericbana Vaata postitustTra, ostke elu. Küsin kolmas kord juba. Keda, faking huvitab jalgpallistuudio ja seal toimuv?!?
Leave a comment:
-
Nüüd on korras. Täna minust enam töömeest ei ole! Lipud vardasse!Algselt postitas Soldat Vaata postitustEeva Esse pidi niigi olümpiastuudiot hakkama Tallinnast tegema.
Leave a comment:
-
Eeva Esse pidi niigi olümpiastuudiot hakkama Tallinnast tegema. Kui ta jalgpalli ka teeks, siis oleks see juba natuke naljakas. Pealegi, kes Agendat ja ta varasemat saadet kuulanud, teavad ,et ega ta jalgpallist suurt ei taipa.
Leave a comment:
-
Aga ära muretse, marcello, see ei ole mulle nii eksistentsiaalne probleem kui sa arvad. Lihtsalt sai palju vastukaja ning sellest arenenud dialoog mõnuga andis kena uut informatsiooni. Nii et mina olen väga rahul ja mölisen kindlasti "täitsa bucis" viisil edasi
Leave a comment:
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTäitsa bucis kus on probleemid mõnel. Küll ei sobi stuudiosse naisterahvas kes teeb teletööd mingi 1,5 aastat ja EM on suurim mida seni teinud. Ja siis ei sobi stuudiosse pisut suurema polstriga mees kes tegelt on üks parimaid asju mis err sporditoimetuses juhtunud on.
Istu oma kiun sisse endale, mr perfect!
täitsa "bucis" kus on probleemid mõnel. kell 1 öösel peab ka pulsi kõrgeks ajama, sest kellelegi ei meeldi keegi. mr. perfect on aga üks ilusamaid asju, mis mulle öeldud ning selle nimel on kõvasti elus ka vaeva nähtud! Ole kukununnu edasi!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: