Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Tiislerid ei ole sugulased, nagu on siin varemgi korduvalt märgitud.

Huvitav oleks muidu kuulata, mis etteheited noorema Tiisleri suhtes on. MInu arvamuse kohaselt on tegu väga asjaliku ja asjatundliku spordiajakirjanikuga.
    ok, siis minu viga. Ja rõhuasetus tiislerile peaks olema siinses kontekstis ehk kõige väiksem.

Küll aga olen jätkuvalt arvamusel, et olukorras, kus me ei suuda pakkuda spordivaldkonnas ja spordiajakirjanduses tippkvaliteeti (p.s. see on täitsa okei, et ei suuda), ei vaja me spetsiaalset spordiajakirjanikku. Vaid ajakirjanikku, kellel kael kannab ja jutt jookseb. Näide toodud ühe noore tüdruku näol eespool.

Põhiline mõte mul siis selles, et kui nn sügavam spordipublik ei suuda seda sitta kuulata, siis ei ole vaja üldse mingit spordiajakirjandust feikida, sest ega see "pinnapealsem" auditoorium saab ka aru, et asi on jama. Hea meelega vaataks juba Indrek Treufeldti seda stuudiot tegemas. Tõsi, selle venna eetriaeg vast liiga kallis.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Tiisleril pole jah häda miskit.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    ja onupojapoliitkaga tööle saanud noorsand
    Tiislerid ei ole sugulased, nagu on siin varemgi korduvalt märgitud.

Huvitav oleks muidu kuulata, mis etteheited noorema Tiisleri suhtes on. MInu arvamuse kohaselt on tegu väga asjaliku ja asjatundliku spordiajakirjanikuga.

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Stuudiokülalistest meenub aegade hämarusest tolmuimeja Olle,kes oli suht kobeda jutuga! Aga Sarap võiks tagasi küll tulla!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Noh, ta natuke puine on küll, aga ega seal praegu erilisi alternatiive pole. Kuuse võitleb elu pärast, Osila ja Säärits pole jalkainimesed. Teised kommenteerivad.
    Et tõesti kohe ei olnud kohe paremaid kandidaate kui toimus Aeti ja väikse Tiisleri värbamine? Never ever ei usu.

Tegelt ka, pane Eeva Esse sinna pukki ja ta teeb 10 x paremini seda stuudiot.

Sest nagu sa ütlesid, tavalist vaatajat ei koti täpsed detailid ning eesmärk on aega sisustada. Usu mind, kaunist ja intelligentset noort naist, kellel jutt jookseb soravalt ning kellel intervjueerimiskogemust ilmselt juba rohkem, on kordi paremaid vaadata kui mingitel imelike kriteeriumite alusel spordiajakirjanikuks kvalifitseeruvat isikut, kelle kael tegelikult ei kanna.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Noh, ta natuke puine on küll, aga ega seal praegu erilisi alternatiive pole. Kuuse võitleb elu pärast, Osila ja Säärits pole jalkainimesed. Teised kommenteerivad.
    Jan Kuusk teeb kotitäie taara eest ära!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Ma alati mõtlen, et jumal tänat, et ma omal ajal ETV Sporti tööle ei saanud. Saaks ka praegu siin robustselt sõimu...
    Ma saan aru, et Aet ja vb ka mõned teised on ilmselt isiklikud tuttavad ja seetõttu ei ole väga meeldiv lugeda kriitikat. (Sõimust ei hakka rääkima, see et mõnel lihtsalt kõiki perse vaja saata on, on ilmselt isiklik probleem)
    Aga no proovides nüüd ausalt ja erapooletult vaadata spordistuudiot ja kuulata kuidas ja mida vaene Aet räägib, siis kas ei teki pidevalt tahtmine peast kinni hoida, et no kuidas saab üks spordiajakirjanik nii võhiklikult ja andetult rääkida teemaks olevast spordialast või veel hullem, ekspertidelt küsimusi küsida.
    Ei teki tunnet, et vaene Aet, miks sa ometi oled seal. No mitte midagi ei tule ju välja.

PS. Ei mõtle nüüd ainult seda spordistuudiot, vaid ka varasemaid esinemisi eelkõige koondise mängude ajal intervjueerijana.
    Lihtsalt nüüd on ta sunnitud ise niivõrd pikalt seda eetriaega täitma, et on ilmselt raske leida inimest kellel kõrva ei kriibiks.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma alati mõtlen, et jumal tänat, et ma omal ajal ETV Sporti tööle ei saanud. Saaks ka praegu siin robustselt sõimu...

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Urmas Vaino stuudiot juhtima!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    tra ma ei saa sellest ka aru, et iga teise ETV spordireporteri puhul jääb mulje justkui oleks esimene vend hiltoni kõrvalt kinni peatatud ja tööle võetud. Samal ajal muudes valdkondades tulevad peale väga mõistlikud noored tegelased. Nt Anna Gavronski, Eeva Esse jne.

Ainukeseks õnneks see, et ilmselt pandi Aet kõvale dieedile ja onupojapoliitkaga tööle saanud noorsand saadeti väkke, et ei oleks ekraanil piinlik vaadata.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Kas ma eeldan õigesti kui ma arvan, et see Süvari on ETV sporditoimetuses palgal ainult seetõttu, et suurendada naiste osakaalu? Sesmõttes, et eetris on ta ilmselgelt närvis ja mitte just kõige loomulikum. Jalgpallialased teadmised tunduvad olevat väga pealiskaudsed ala Kaljuveer. Lisaks ka ääretult kehv oskus intervjuude läbiviimisel, küsimuste küsimisel ja üleüldisel sõnade loogilisse järjekorda panekul.
    Ma saan aru, et Säärits sattus sellele alale 90ndate algul, kus oligi keeruline spetsialiste ja väärt inimesi telesse leida ja loodeti et kasvatatakse välja. No ei õnnestunud ja omasid pikalt ei taheta saata, arusaadav. Aga praegusel ajal tõesti pädevamaid inimesi pole leida? Palk ja tunnid tõesti nii kehv? Või ongi nii, et lihtsalt vaja naiste osakaalu suurendada?

Leave a comment:

• v1per
    replied
    Ei, minule vähemalt on Kaljuveer alati sümpaatne olnud. Tean isikuid kellele ta väga vastukarva käiv kuju on, kuid isiklikult ei ole sellest negatiivsusest kunagi arusaanud...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Minu unemalte stuudio koosseis oleks Marko, Anu ja Aet. Vaataks kohe mitu tundi järjest siis. Aga tõsiselt rääkides, siis Kuuse Priit oli kunagu väga hea. Isegi see ei häirinud, et ta Inglismaa koondise fänn on.
    Viitsiks ta jee tulla keset suve iga päev mingit vähetasustatud saadet tegema...

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Minu unemalte stuudio koosseis oleks Marko, Anu ja Aet. Vaataks kohe mitu tundi järjest siis. Aga tõsiselt rääkides, siis Kuuse Priit oli kunagu väga hea. Isegi see ei häirinud, et ta Inglismaa koondise fänn on.

Leave a comment:

Working...
X