Apppi Aet
" kas mitte poleks pidanud lisaks goal line technologyle kasutama ka VAR´i, et kõik aru saaksid, et siin ei olnud väravat?"
Saba nimel...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
See on veidi frustratsieeriv küll.Algselt postitas risto Vaata postitustKuulsin valesti, või on Rivaldo juba turniiri parim väravakütt?
Leave a comment:
-
Kuidagi nadilt see stuudio aeg kujundatud. Eriti selle keskmise mänguga siis...miks ei võiks nt HT ajal stuudio minna eetrisse etv2s?
Suht naljakas, et nüüd peale mängu räägiti 2 minutit ja kohe lõpetati ära, et siis õigel ajal eetrisse lükata mingi värdeestikeelse kordussaade.... (sry, kui kedagi solvasin. suht pissed)
Leave a comment:
-
Ikkagist parim mängija jällegist.Algselt postitas difender Vaata postitustNoorem Tiisler kohe üldse ei suuda ilma Salahita olla ��
Leave a comment:
-
Tundub, et läkski.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJa ma mõtlesin, et mul läks pikale.
Leave a comment:
-
Ja ma mõtlesin, et mul läks pikale.Algselt postitas ericbana Vaata postitustTra. Hurt ja Tiisler võiksid aru saada, et abikohtunik ei eksinud vaid otsustas pigem mitte suluseisu lehvitada. On ju juhised, et piiripealsetes olukordades pigem algselt mitte määrata.
Leave a comment:
-
No see juhus alguses oli ikka 100% suluseis, oleks tulnud koheselt fikseerida.Algselt postitas ericbana Vaata postitustTra. Hurt ja Tiisler võiksid aru saada, et abikohtunik ei eksinud vaid otsustas pigem mitte suluseisu lehvitada. On ju juhised, et piiripealsetes olukordades pigem algselt mitte määrata.
Leave a comment:
-
Tra. Hurt ja Tiisler võiksid aru saada, et abikohtunik ei eksinud vaid otsustas pigem mitte suluseisu lehvitada. On ju juhised, et piiripealsetes olukordades pigem algselt mitte määrata.
Leave a comment:
-
Mitu korda peab jalgpalli vaadanud olema, et Iscot enne Rodrigot tipuründajaks nimetada? See false 9 jutt ei päde.
Leave a comment:
-
Ahjaa, eilne parim hetk oli imo see (jäi kõrva kuna Benatia oli sisuliselt Serie A parim keskkaitsja):
Kalkun: "Kui Maroko puhult nõrka kohta otsida, siis Maroko keskkaitsjad pole stabiilsed ega kindlad õhuvõistlustes ja jalaga mängus kahevõistlustes."
Reaalsus: Morocco were the only team not to concede a goal in the final round of qualifying of those at the World Cup
Leave a comment:
-
Algselt postitas woodoo Vaata postitustETV jalka režissöör oli vähe imelik.Mäng käib aga tema näitab samal ajal kordust.
seda tõdeti foorumis vist juba enne 2012 a-t, et see ETV uus korduste masin alla 3 korduse ei kipugi näitama
ju siis siiamaani ei osata kasutada
Leave a comment:
-
ETV jalka režissöör oli vähe imelik.Mäng käib aga tema näitab samal ajal kordust.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: